Krumak Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 9 godzin temu, rybus85 napisał: To co wychodzi w tym telefonie to masakra jakaś. Jak ludzie mogą być taką ciemnotą żeby płacić tyle hajsu tak naprawdę za logo... Gdyby nie soft to tragedia. Jeśli kogoś stać to dlaczego ma nie kupić? Świat nie musi się kręcić tylko i wyłącznie wokół tanich towarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybus85 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie napisałem że ma się kręcić wokół tanich towarów(choć te tańsze robią się coraz lepsze). Ale kupując coś za ciężki hajs to wymagam żeby to było sprawne bez wad ukrytych,baboli itd. Nie jesteśmy testerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie wiecie co się dzieje z http://forum.android.com.pl/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Również nie mogę wejść,pewnie jakieś prace prowadzą w łekend,trzeba czekać.Wysłane z s8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onkel Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Od niech często są jakieś problemy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybus85 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Awaria serwera była pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Wgrywal ktos miui 9? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybus85 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kolega wgrywał w zeszłym tygodniu na Mi6. Co chcesz wiedzieć to dopytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 7 godzin temu, Vixen napisał: Wgrywal ktos miui 9? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Ja mam wgrany jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ja też mam już 9 na Mi4. Przy okazji zapytam. Dołożyłem sobie moduł BT (ori) i co najlepsze Xioami go nie widzi :/ Moduł OK, bo żony Lumia z WP10 łapie bez problemu... Wam Xioami bez problemu się paruje z BT ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 U mnie Xanomi Redmi Not 3 Pro łączy się z bluetooth "M" bez problemu MIUI Global 8.5 android 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Oki, Łukasz udało mi się, gdzieś na zagranicznym forum przeczytałem, żeby wejść w diagnostykę i tam wyszukać urządzenia i znalazło A powiedz mi też masz tak, że jak ktoś dzwoni to i tel i BT daje dzwonek ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 11 godzin temu, Vixen napisał: Wgrywal ktos miui 9? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka ja mam u siebie i u żony miui 9 już od pewnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Oki, Łukasz udało mi się, gdzieś na zagranicznym forum przeczytałem, żeby wejść w diagnostykę i tam wyszukać urządzenia i znalazło [emoji4] A powiedz mi też masz tak, że jak ktoś dzwoni to i tel i BT daje dzwonek ? ? ? Dzwoni mi w głośnikach przednich i rns-e przełącza się na telefon. Komórkę mam zawsze wyciszona więc nie wiem ale nie wibruje więc raczej dzwonka w komórce nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 A bo chcialem sie dowiedziec czy wgrywal ktos sam, ja mam mi note 2 i jak narazie jest beta, a zeby wgrac musze odblokowac tel, a z tego co doczytalem wtedy nie dzialaja platnosci zblizeniowo, prawda to? Jeśli tak to czekam na oficjalaWysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W dniu 26.11.2017 o 05:08, Vixen napisał: A bo chcialem sie dowiedziec czy wgrywal ktos sam, ja mam mi note 2 i jak narazie jest beta, a zeby wgrac musze odblokowac tel, a z tego co doczytalem wtedy nie dzialaja platnosci zblizeniowo, prawda to? Jeśli tak to czekam na oficjala Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka masz wersje global czy china ? http://en.miui.com/download-316.html#472 zmień region na Indie u żony w RN4 wyszukałem po zmianie aktualizacji , może tak masz zaszyte co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Globala mam, gdzie sie region zmienia?Dzieki za linka, poszperam na necie co tam piszą jeszcze ciekawego. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doman96b6 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-4-pro-snap-3gb-32gb-gw24pl-szar-i6950380921.html?fromVariant=6958554489#shippingInfo Zamawiał ktoś od tego sprzedawcy,co sądzicie,wszystko wporządku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zmiana z Redmi Note 3 Pro na wielki plus !!! Telefon piekielnie szybki faceID działa 100/100 i ze zdjęcia nie odblokuje Niby rozdzielczość ta sama i wielkość ale mam wrażenie, że wyświetlacz jest lepszy , dotyk jest o wiele czulszy i nareszcie można telefon odblokować mokrym palcem Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stomi Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-4-pro-snap-3gb-32gb-gw24pl-szar-i6950380921.html?fromVariant=6958554489#shippingInfo Zamawiał ktoś od tego sprzedawcy,co sądzicie,wszystko wporządku?Tez jestem ciekawy opinii, muszę dla mamy coś kupic w tych pieniądzach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi