Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ja dzisiaj kupiłem nakładke nawet udało sie w tym samym kolorze

mnie wqurwia to że ta patelnia tak fatalnie leży w dłoni :facepalm:

może masz za małe dłonie:wink:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

dev@ Wszystko jest do przyzwyczajenia, po tygodniu lub dwóch inaczej będziesz mówił.

Dokładnie każdy to przerabiał po kupnie :)

dev@ Wszystko jest do przyzwyczajenia, po tygodniu lub dwóch inaczej będziesz mówił.

Dokładnie. Po tygodniu uzywania moj wave wydaje sie byc zabawka

wysłane gołębiem pocztowym

ja dzisiaj kupiłem nakładke nawet udało sie w tym samym kolorze

mnie wqurwia to że ta patelnia tak fatalnie leży w dłoni :facepalm:

Zawsze mozesz miec Note'a II :grin:

Teraz tylko żeby jeszcze działała aplikacja app2sd która przenosi całą zawartość aplikacji na pamięć zewnętrzną bo w tej chwili mam tylko 2GB wolnego z 12GB pamięci wewn. (16GB) (z kartą 80GB)

Gry które ważą czasem ponad 1GB i inne aplikacje nie da się zainstalować na karcie a jak się przeżuci zawartość to nie odpalają później.

Teraz się nazywa AppMgrIII.

znaczy chcesz pwiedzieć że jak sobie sciagnałem gta VC które waży ok 1gb to musze instalować na wewnętrznej bo inaczej nie da rady?:facepalm:

a własnie ostatnio przegladałem jakiegos homika i była aplikacja do przenoszenia aplikacji na karte, pamieta ktoś nazwe:eusathink:

znaczy chcesz pwiedzieć że jak sobie sciagnałem gta VC które waży ok 1gb to musze instalować na wewnętrznej bo inaczej nie da rady?:facepalm:

a własnie ostatnio przegladałem jakiegos homika i była aplikacja do przenoszenia aplikacji na karte, pamieta ktoś nazwe:eusathink:

Tak dokładnie..

Ja tak mam z 7-8 gier zainstalowanych w tym GTA 3.

Żadna nie działa, próbowałem kilka podobnych apek ale sprawdź może jakimś cudem Ci się uda.

Da się zrobić tylko jest trochę roboty, root najpierw a później kombinowanie w plikach i partycjach, jakiś koleś na forum andka to zrobił ale nie tak to powinno wyglądać.

no to mnie zawiodłeś ta informacją:facepalm: a co aktualizacji andka to moge to zrobić z poziomu tel czy przez ten program kies:eusathink:

no to mnie zawiodłeś ta informacją:facepalm: a co aktualizacji andka to moge to zrobić z poziomu tel czy przez ten program kies:eusathink:

Jeśli masz dalej komunikat że jesteś w kolejce to zrób przez KIES, ja miałem 2 pierwsze aktualizacje przez OTA a jak dałem przy następnych aktualizacjach by mi przypomniał później gdy będę w domu (ściągnąć przez WIFI) to już zawsze był komunikat że jest kolejka, albo możesz poczekać z tydzień i raz sprawdzać dziennie bo tyle wystarczy, każdy XEO (Polska) ma przypisany swój numer seryjny i wchodzi po kolei.

Mi się nie chciało czekać i zapodałem przez KIES.

to ja sobie poczekam narazie i tak ucze sie tego androida bo całe zycie łamałem se symbiany by cos wgrywać:grin:

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------

Black Bottle Opener Rubber Case Stand Wallet for Samsung Galaxy s 3 III Phone | eBay

:naughty:

Czego to nie wymyślą:grin:

Ja coraz bardziej śledzę plotki/newsy odnośnie S4 i prawdopodobnie nie będzie już na amoledzie, tylna klapka plastik z almelyynium:decayed: 13MPIX i nowy już procek, nie będzie także mieć pod pokładem Exynosa, a Snapdragona 600 z zegarem 1.9 co może być dobrą informacją bo będzie miał LTE, popularniejszy procesor więc nie będzie problemu z optymalizacją.

Mow Pablo co robić :D brać xperie z? Miałeś jakąś styczność?

A tak Btw to w tym tyg po raz trzeci wysyłam swojego sgs2 na gwarancję... Trochę mi się ode chciało samsungów

tapatalk

taaaa, tylko niewiele mniejsze od pługa :facepalm:

Ja dlatego wziąłem SIII mini i dla mnie gabarytowo jest idealny, mam też xperie S i jednak ten SIII mini jest bardziej poręczny i w łapie dużo pewniej leży i jednak cześciej z niego kożystam pomimo że do S-ki już się przywyczaiłem i mam ją parę miesięcy dłużej.

Czekam aż z będzie w sklepach to się przejdę zobaczyć jak leży w dłoni i jak działa. Jeśli w miarę to bierem

tapatalk

Mow Pablo co robić :D brać xperie z? Miałeś jakąś styczność?

A tak Btw to w tym tyg po raz trzeci wysyłam swojego sgs2 na gwarancję... Trochę mi się ode chciało samsungów

tapatalk

Tym modelem się nie bawiłem jeszcze więc swojej opinii nie mogę wyrazić ale po komentarzach ludzi którzy zobaczyli nowego HTC ONE i piszą że jednak kupią ten model zamiast Xperie Z to o czymś musi świadczyć.

Pechowy masz model i tyle, nie można na podstawie jednego telefonu wyrabiać sobie podłą opinie o szajsungu, ja testem zadowolony z S3 ani razu mi nie sprawił kłopotu :)