Krumak Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 sciagnalem to samsung remote i jakos nie moge obczaic jak to zgrac z tv Nie zgrywasz z TV, klikasz ikonę pilota, kierujesz podczerwień w stronę TV i po wszystkim. Przynajmniej tak działa w SGS 6
D4NTE Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 sciagnalem to samsung remote i jakos nie moge obczaic jak to zgrac z tvNie zgrywasz z TV, klikasz ikonę pilota, kierujesz podczerwień w stronę TV i po wszystkim. Przynajmniej tak działa w SGS 6W sgs4 tak samo ;-) Wysłane z mojego Lenovo B6000-H przy użyciu Tapatalka
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Panowie ma ktos z was szklo hartowane na ekranie? Ja dzisiaj zalozylem zamiast folii i w dwoch miejscach jest "powietrze" pod spodem. Sciagalem 3-krotnie, przecieralem i dalej to samo. Podejrzewam, że delikatnie jest wygięta szybka i dlatego tak się dzieje. Pytanie tylko czy jest sens kupować nową? Może ktoś ma podobnie? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
endriuu Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 z naklejaniem foli jest pewien myk. a mianowicie przed przyklejeniem folii wlasciwej powinno sie oczywiscie dobrze wytrzec szmatka, odtluscic. po tych zabiegach bierzesz zwykla folie samoprzylepna szeroką i kilka razy przyklejasz na ekran aby sie pozbyc wlokien i paprochoow po szmatce. one zawsze generują bąbla. nastepnie przyklejasz folie na ekran. wysłane z prodiża
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 No to to jest logiczne. Mi nie chodzi o to ze mam brud pod szybka (nie folia). Wyglada na to jakby szybka nie dochodzila w dwoch miejscach (rog oraz na dole ekranu). Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
rybus85 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Teraz mam lumie 725 bo moja 930 w czwartek dopiero będzie. Fajna ta 735 ale dla mnie za mała
bediks Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zakładałem 2 szkła różne na mój z3, na przód z allegro na tył z AliExpress, w obu przypadkach tak samo wg instrukcji że się naciska na środek i pięknie się przykleilo tak samo koledze na S5, a i tv remote nie będzie u mnie działać bo nie mam w tel obsługi na podczerwień
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 U mnie tez niby sie ladnie przykleja ale po dwoch koncach sa takie miejsca gdzie nie chce. Bede mial drugiego fona to zrobie foto. Byc moze szklo lipne/wadliwe albo ekran ma delikatna nierownosc Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie mam pytanko. Posiadam Note3 z android em 4.4 Czy warto przechodzić na 5 lizak? Bo różnie piszą ponoć lizak się tnie.Dziękuję . Edytowane 30 Czerwca 2015 przez jacek70
Joziek79 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja mam lizaka w Note 3 i nie ma tragedii. A na dodatek wróciła opcja ukryj aplikacje
rybus85 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja miałem w LG G3 i chodził elegancko
Wandej Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Panowie mam pytanko. Posiadam Note3 z android em 4.4 Czy warto przechodzić na 5 lizak? Bo różnie piszą ponoć lizak się tnie.Dziękuję . Nie warto. Ja miałem po kupnie 4.4 w S5 a teraz mam lizaka. Armagedon Tnie się okrutnie i podczas dzwonienia przełaczają mi się ekrany i wszystko wciska. Nie wiem jak to ogarnąc
jacek70 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Panowie mam pytanko. Posiadam Note3 z android em 4.4 Czy warto przechodzić na 5 lizak? Bo różnie piszą ponoć lizak się tnie.Dziękuję . Nie warto. Ja miałem po kupnie 4.4 w S5 a teraz mam lizaka. Armagedon Tnie się okrutnie i podczas dzwonienia przełaczają mi się ekrany i wszystko wciska. Nie wiem jak to ogarnąc No właśnie boję się lizaka a na 4.4 chodzi super. Więc raczej zostanę. Więcej negatywnych opinii niż pozytywnych więc nie zaryzykuję.Dzięki.
Wandej Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Powiem Ci że różnic jest bardzo mało także nie ma co się pakować w lizaka. Nie chcę grzebać w swoim bo mam na gwarancji ale chętnie bym wrócił do poprzedniego
rybus85 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Samsung ogólnie ma problem z lizakiem. Coś chłopaki nie dali rady :-P
jacek70 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja mam lizaka w Note 3 i nie ma tragedii. A na dodatek wróciła opcja ukryj aplikacje Co to za opcja? ocb?
Joziek79 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 No że możesz pochować apki z pulpitu. W 4.4 jest tylko wyłącz odinstaluj. Mi się nic nie przełącza samo [emoji14]
soolek Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Pierwszy lizak na S5 był faktycznie do d... Ale jakiś czas temu (w Plusie) wpadła kolejna aktualizacja i już jest OK. Poza tym wróciła możliwość wyłączenia dźwięku i i wibracji całkowicie, o czym w pierwszym lizaku zapomnieli.
Joziek79 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Ja od razu wpadłem jak wyszły łatki więc dobrze jest. Wgrałem czysty rom nie muszę czekać aż się operator pofatyguje. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Joziek79
Rekomendowane odpowiedzi