turdzi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Niewykluczone ze w przyszlym roku beda nowe zakupy motoryzacyjne.Tym razem zapowiada sie bardzo awangardowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 cos dla zony do jezdzenia po miescie i znajdowania miejsc parkingowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 tata motors:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 turdzi, pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Przednia wycieraczka jest większa od maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 tym autem to prostopadle wzdluz drogi zaparkujesz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 tata motors:)prawie ale tak na prawde jestem zaskoczony to jedyny ktory znam elektryczny samochod ktory jest w miare normalny.Oczywisicie pomijam Priusa , ale ten dla mnie odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jeszcze jest popularny w norge elbil - buddy:decayed: przykladowo w lakierze szalone kawasaki ninja:wink: Buddy Premium 1.0 BAES NY 2011, kr 129 000,- - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Turdzi: A moze jakies Renault electro z PL? Ogladalem niedawno na targach i powiem Ci ze ciekawie to wyglada.. Tylko cen nie sprawdzalem. A ze to robione w PL to juz sam nie wiem czy to na + czy - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Bardzo mądrze, bardzo mądrze:thumbup1: W ubiegłym roku jesienią miałem Smarta elektrycznego. Bomba, tylko nie jechał szybciej jak 80km/h:wallbash: Jako ze mam do pracy 26km, a lubię sobie pospać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Buddy odpada i sprowadzenie raczej tez.auto musi miec 5lat gwarancji i 1000 tys.km bo komplet baterii kosztuje jedyne 50k pln.co ciekawe ten konkretny samochod jest tansxy w no noz w onnych krajach w pl kosztuje jakie z ksiezyca wziete 150k ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- co ja tu popisalem , cos kiepsko mi idzie pisanie z tel. na szybko bo gwarancji na 1000 km to raczej nikt mi nie da W weekendy para-hobbystycznie pracuje przy czymś takim super sprawa kolega z pracy plywa sobie motorwka do pracy, ja niestety mysze ieszczac sie przemieszczac ladem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 widziales ?? CHIPTUNING R-Performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Widzial na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nie raz nie dwa.taki mam gol dla tego samochodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 co to za koło w tym A4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nie wiem jakies z 20 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 co to za koło w tym A4 ?? dziwne te kolo bo z tylu jest mocno wkleske do srodka a z przodu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jak by ktos nie mail pomyslu na felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 20''?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 20" z nowego A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi