Krycha Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 leżą znakomicie, a kupiłem na salonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 i pewnie dałeś ledwo drożej niż na Allegro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 420zł zapłaciłem,fakt że z jakimś tam upustem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jak zacisk, ruszyło coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 zrobiony, jutro będzie. składam to dziadostwo na weekend ma być pogoda więc trza se coś polatać po wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zauważyłem że na salonach taka sama cena prawie. Na alledrogo podobno sa listwy wycofane przez Audi. Saloniku zbliżam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Krycha ogarnąłeś elektrykę? Wyciągles graty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 nie, nie leżą na kupce teraz nie wiem które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 nie, nie leżą na kupce teraz nie wiem które To ja ci pomogę i te odkupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 które chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 chyba będą na handel bo zacisku zza nich nie widać ale worek siana se będę życzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 chyba będą na handel bo zacisku zza nich nie widać A o tym nie pomyślałem... a znalazłdem sobie komplecik pod 345 Muszę to przemyśleć A sobie merce zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 sam już nie wiem do monoblocków trza 4 x 215/35 oraz dystans 5mm na przód bo siadła felga na zacisku, z tyło ledwo ale wlazła sory za jakoś zdjęcia, ale to tylko magnetowid nie żadne lusterko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 meśki lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 lepsze bo ładnie ogarnięte, a nad monoblokiem trza popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 monoblock Krysiu, monoblock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 te z merca :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 hmm...ja bym tak powiedzial... jak chcesz miec widoczne zaciski to merc ale wyglad dla mnie lepszy na monoblock'ach ale to tylko moje skromne znanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 monoblock w polerce i bedziesz sobie zmienial co tydzien zeby sie zadne nie znudzily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi