Krycha Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 przyszły naklejki po 2,5 tygodnia, ale zjeby... zacisk trochę brudny ale jest koks zaraz tu wpadnie pan desperadosik i powie że skserowałem szkoda tylko że zza mono nic nie widać ;( Pany brać merce bo nie mam na opony
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie wpadlo Ci cos pod klocek? Bo dziwna ta tarcza, albo swiatlo tak sie odbija btw, dlugo Ci sie zeszlo u Diagtronikow?
Krycha Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie wpadlo Ci cos pod klocek? Bo dziwna ta tarcza, albo swiatlo tak sie odbija btw, dlugo Ci sie zeszlo u Diagtronikow? hamulce przód nie łapią prawie wcale, po konsultacjach z devem trza jechać gdzieś do ogarniętych gości i odpowietrzyć blok abs ciśnieniowo, bo normalnie w warunkach domowych nie daje radyU diagtronika zeszło z 20 minut z wyjęciem ecu, krótką pogawędką i obczajaniem samochodu bardzo fajni ludzie, w tym jeden ze Starachowic. 1,5 miesiąca kombinowania, wydawania niepotrzebnej kasy i kupę nerwów a tu chłopaki za taką kase i w takim czasie ogarnęli temat dzięki flajer za info wógole jak dojechać, trochę się jebnąłem i pojechałem prosto zamiast odbić odrazu w prawo, a tam droga z 1km i co 100metrów leżące policjanty, jeszcze takie po 10cm...
SID Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 klocek na tarczach nie leży ładnie bo założyłeś używane klocki czego się nie robi. zniszczysz szybko tarcze, "spalisz" ją
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 dzięki flajer za info wógole jak dojechać, trochę się jebnąłem i pojechałem prosto zamiast odbić odrazu w prawo, a tam droga z 1km i co 100metrów leżące policjanty, jeszcze takie po 10cm... ja za pierwszym razem tez tak pojechalem (tyle, ze nie mam takiej gleby), dlatego mowilem Ci, ze oni sa tuz obok trasy i trzeba 2x skrecic w prawo - a najlepiej najpierw obczaic na googlemaps
Nosb Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 SID spali ? 2,5 TDI na tej glebie to tez nie poszaleje No ale budzet is budzet
Krycha Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 co tam do palenia jak przód wogóle nie łapie ledwo się farba z nich zdarła, trza porządnie odpowietrzyć wtedy zaczną hamować. Klocki mają 3/4 z całość także nie widziałem sensu by ich wymieniać.
seba1-2 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 przyszły naklejki po 2,5 tygodnia, ale zjeby... zacisk trochę brudny ale jest koks zaraz tu wpadnie pan desperadosik i powie że skserowałem szkoda tylko że zza mono nic nie widać ;( Pany brać merce bo nie mam na opony krycha pytanie mam czemu te zaciski wiszą do góry nogami?? to znaczy maja odpowietrzniki od dołu?? co tu jest nie halo
Flyer Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 krycha pytanie mam czemu te zaciski wiszą do góry nogami?? to znaczy maja odpowietrzniki od dołu?? co tu jest nie halo no wlasnie...
Krycha Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 seba/flajer cicho... Mega Fela która?
OnasiS Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 fela monoblock mistrz To nie u Ciebie pod domem??
Krycha Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 chłopaki ręcznie jadą, podziwiam mają czarne środki więc coś dla mnie, ale dziś znowu przysiadłem do jednej i jakoś mi się nie chce. Chyba zamawiam na szybko jakieś opony i rzucam je w kolor
Rekomendowane odpowiedzi