Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] AUDI A4/B5 TDI by Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

recaro :kox:

sa takie same na allegro, za śmieszne pieniążki....

Jakiś optymista wystawił od A6 takie kraty za 4 koła... do licytacji :facepalm::grin:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

No i stało się.... Pierwsza poważna naprawa... hehe

Po powrocie z nad Morza, zaczeło cos mi w silniku chrobotać, klekotać.. ( huk wie jak to nazwać )... Nawet nasz GURU Rezania Mrogal, zrobił dziwna mine jak to posłuchał...

Okazało sie że popychacz wyzionął ducha....

Tak więc sklep z częściami i numer klienta.... kpl popychaczy ( 8szt ), kpl. rozrząd, filtr oleju i powietrza, nowa bańka oleju Valvoline 5W40 ( koszt części-->510pln )

Koszt robocizny --->250pln

A teraz efekt po naprawie... auto faktycznie ciszej chodzi i odzyskało swój JAD, dlaczego tak mówię, bo teraz mam do wymiany 2 poduszki pod silnikiem oraz to centralne mocowanie ( podtrzymanie ) silnika, oraz poduszka pod skrzynią...

A właśnie przy tej słodkiej naprawie, wpadła skrzynia od 1Z i jednomas do samochodu.

Efekt---> Vmax zatrzymuje sie jak zaczarowany na 200km/h ( na obrotomierzu widać 4100-4200obr/min) biegi 1, 2, 3, naprawde trzeba szybko wbijać na 4 biegu dochodzę do 165km/h....

I teraz najgorsza sprawa, gdy Audi stało u mechanika, byłem zmuszony wsiąść do Passata B5, i cholera jasna spodobał mi sie ten ponton dziadkowy, więcej miejsca niż w A4, płynie się po dołach, i co godzine myśle o sprzedaniu swojej A4... grrrr

Albo pójdzie w całości, albo wyprzedam co lepsze graty i sprzedam jako zwykła A4. ( zaraz Armi zacznie swojego kata co do Recaro-- hehe)

---------- Post dopisany at 08:13 ---------- Poprzedni post napisany at 07:53 ----------

Jeżeli chodzi o te lepsze graty..... czyli Recaro, felgi i zestaw zderzaków S4 były by na sprzedaz w pierwszej kolejności

Opublikowano

Czyli mówisz krótko masz dosć gleby:polew::polew::polew:

Opublikowano
No i stało się.... Pierwsza poważna naprawa... hehe

Po powrocie z nad Morza, zaczeło cos mi w silniku chrobotać, klekotać.. ( huk wie jak to nazwać )... Nawet nasz GURU Rezania Mrogal, zrobił dziwna mine jak to posłuchał...

Okazało sie że popychacz wyzionął ducha....

Tak więc sklep z częściami i numer klienta.... kpl popychaczy ( 8szt ), kpl. rozrząd, filtr oleju i powietrza, nowa bańka oleju Valvoline 5W40 ( koszt części-->510pln )

Koszt robocizny --->250pln

A teraz efekt po naprawie... auto faktycznie ciszej chodzi i odzyskało swój JAD, dlaczego tak mówię, bo teraz mam do wymiany 2 poduszki pod silnikiem oraz to centralne mocowanie ( podtrzymanie ) silnika, oraz poduszka pod skrzynią...

A właśnie przy tej słodkiej naprawie, wpadła skrzynia od 1Z i jednomas do samochodu.

Efekt---> Vmax zatrzymuje sie jak zaczarowany na 200km/h ( na obrotomierzu widać 4100-4200obr/min) biegi 1, 2, 3, naprawde trzeba szybko wbijać na 4 biegu dochodzę do 165km/h....

I teraz najgorsza sprawa, gdy Audi stało u mechanika, byłem zmuszony wsiąść do Passata B5, i cholera jasna spodobał mi sie ten ponton dziadkowy, więcej miejsca niż w A4, płynie się po dołach, i co godzine myśle o sprzedaniu swojej A4... grrrr

Albo pójdzie w całości, albo wyprzedam co lepsze graty i sprzedam jako zwykła A4. ( zaraz Armi zacznie swojego kata co do Recaro-- hehe)

---------- Post dopisany at 08:13 ---------- Poprzedni post napisany at 07:53 ----------

Jeżeli chodzi o te lepsze graty..... czyli Recaro, felgi i zestaw zderzaków S4 były by na sprzedaz w pierwszej kolejności

ty z tym recaro to folguj :wink:

co do passka to czym on sie rozni od a4? jezdzilem FLem na 17 i glebie (jakis fajny kit, z zagranicy z autem przyjechal) i kuzwa plyne nie jade, niby audi lepiej wykonane od pastucha, ale tam cisza spokoj komfort nie wiem o co kaman?

Opublikowano
  • Autor

no włąśnie wiecej miejsca w passku i płynie sie po naszych drogach.... A4 jest bandycka, obnizona pieknie wygląda w wstecznym lusterku, zawadjacka jest, a Passat to taki dziadkowy ponton, ale moze właśnie tym komfortem, wielkościa wnetrza i tym że jest normalnym, Mnie uraczył...

Opublikowano

Kup 1BA, odsuń fotel na maxa, będziesz miał to samo:wink:

Opublikowano
Kup 1BA, odsuń fotel na maxa, będziesz miał to samo:wink:

:polew: dobre :grin:

Opublikowano

Co do pontonów to proponuje autka amerykańskie :embarrassed:

Najlepiej coś z Canady, np. Dodge :banan2:

Opublikowano

Różowy znaczek jest mega:naughty: a recarosy są moje:wink:

Opublikowano

Podobne odczucia mam co do paska. W robocie jeżdżę paskiem FL 1.8T i po przesiadce do swojego jakoś dziwnie się jedzie przez jakiś czas (i nie chodzi mi tu o silnik) :decayed: Jedynie ta konsola środkowa ni cholery mi się nie podoba:thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Konsole to zj***li.... wygląda jak szafa 3 drzwiowa z lustrem po środku, znaczka różowego nie ma juz od czerwca ( po Ułężu przefarbował sie na Czarny )... jutro, max w sobote zawiśnie auto na otomoto.... więc ogarniajcie temat... 5 dni wisi, jak nikt nie kupi trafia na wyprzedaz części....

Opublikowano
Konsole to zj***li.... wygląda jak szafa 3 drzwiowa z lustrem po środku, znaczka różowego nie ma juz od czerwca ( po Ułężu przefarbował sie na Czarny )... jutro, max w sobote zawiśnie auto na otomoto.... więc ogarniajcie temat... 5 dni wisi, jak nikt nie kupi trafia na wyprzedaz części....

W sumie arek jak juz zaczniesz wyprzedawac to bierz na wymiane z dopłatą jesli nie masz luzem, bo zostaniesz z tym autem na amen wtedy:wink:

Opublikowano

jaki masz kod lakieru? lz5l?

Opublikowano
  • Autor

63196733.jpg

---------- Post dopisany 21-08-2012 at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany 18-08-2012 at 17:32 ----------

Haha od soboty auto na allegro otomoto i tablicy.. i cisza.. ups sorki odzywaja sie jedynie po Recardo Wnetrze.. hehe

Opublikowano

szkoda sprzedawać:kwasny:

chyba będzie go musiał jednak odmodzić, ludzie nie chcą kupować modzonych fur

Opublikowano

No rzeczywiście szkoda sprzedawać, ja myśle że na pewno ktoś się znajdzie przed "odmodzaniem" ;)

Opublikowano

Chcą, ale nie lubią dopłacać za mody, jak i za "zadbanie" :wink:

Opublikowano

Mi się udało sprzedać passata na glebie w dniu wystawienia był najdroższy na allegro,sam byłem w szoku po 3 dniach poszedł.Dużo ludzi wie,że jak po modach to powinien być mechanicznie ogarnięty. Co masz za wosk na aucie bo widziałem,że ładnie kropelkuje:naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja uzywam tylko Megsa... :)

---------- Post dopisany 26-08-2012 at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2012 at 20:25 ----------

Cena 15.500pln ostateczna.... jak nikt nie weźmie, to znaczy że ludzie są pojebani....

Oferta - Audi A4 - Audi A4 1.9 TDI AFN /S4 look Auto jeżdzi na oleju Valvoline 5W40 przy przebiegu 250tys km wymieniony kpl. rozrząd oraz popychacze