digi_g Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Apetyt rośnie w miarę jedzenia więc coś napewno się wydarzy....
marcin j Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Masz jakis pomysl na zderzak i grill? Bo teraz to nie wyglada zbyt efektownie... zeby nie powiedziec kiepsko. Ale co jest nie tak z tym zderzakiem ?? , jak dla mnie wygląda teraz koksiarsko :th:
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 SID pisal o przerabianiu przedniego zderzaka, wiec zapytalem co planuje wobec niego...
SID Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 SID pisal o przerabianiu przedniego zderzaka, wiec zapytalem co planuje wobec niego... ze zderzaka bede wycinał listwe środkową która idzie w obu kratkach i środkowym wlocie coś na wzrór RS i na tym zostanie, co prawda mam kratki od RS4 i moze założe ale to pozniej zobacze wczoraj zaożyłem maske carbon na gotowo (jeszcze tylko zapinki zamontuje) na nast. piątek bede chciał dac auto do koncowego strojenia i poprawy "wałków" wowczas 450 KM jak najbardziej realne auto bedzie 1-2 tydz. na chamowni a ja bede mial przyjemnosc wracac z Wrocławia do Krakowa autobanem A4 :> bo u mnie autostrad chyba na 2012 r nie bedzie
digi_g Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no to pięknie 450PS :th:, teraz to jeszcze bardziej zazdroszczę
poziek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no to pięknie 450PS :th:, teraz to jeszcze bardziej zazdroszczę nie mówmy hop
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ze zderzaka bede wycinał listwe środkową która idzie w obu kratkach i środkowym wlocie coś na wzrór RS i na tym zostanie, co prawda mam kratki od RS4 i moze założe ale to pozniej zobacze SID chyba nie jest do końca tak jak myślisz. Mam zderzak RS4 w garażu, co więcej kończe powoli przeróbke tak aby pasował do A4. Wloty na wysokość w zderzaku RS4 są mniejsze aniżeli dwa w sumie (dolny i górny) w S4. Więc Zderzak S4 pod względem powierzchni wlotów powietrza jest górą. Kratki od RS4 napewno nie będą pasowały do zderzaka S4, będą poprostu za małe. Poza tym za zderzakiem od S4 jest zdecydowanie więcej miejsca na FMiC,tym bardziej BiT niż za zderzakiem RS4. Ja osobiście bym z nim nic nie robił. Fura wygląda OK! Takie autka niepozorne/cichociemne a wymiatające są najlepsze.
SID Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ze zderzaka bede wycinał listwe środkową która idzie w obu kratkach i środkowym wlocie coś na wzrór RS i na tym zostanie, co prawda mam kratki od RS4 i moze założe ale to pozniej zobacze SID chyba nie jest do końca tak jak myślisz. Mam zderzak RS4 w garażu, co więcej kończe powoli przeróbke tak aby pasował do A4. Wloty na wysokość w zderzaku RS4 są mniejsze aniżeli dwa w sumie (dolny i górny) w S4. Więc Zderzak S4 pod względem powierzchni wlotów powietrza jest górą. Kratki od RS4 napewno nie będą pasowały do zderzaka S4, będą poprostu za małe. Poza tym za zderzakiem od S4 jest zdecydowanie więcej miejsca na FMiC,tym bardziej BiT niż za zderzakiem RS4. Ja osobiście bym z nim nic nie robił. Fura wygląda OK! Takie autka niepozorne/cichociemne a wymiatające są najlepsze. nie wiem jak u Ciebie ale u mnie tak jak pisałem wczesniej środkowa kratka od RS4 pasuje idealnie do mojego zderzaka od S4 (boczne nie pasuja) chcę uzyskac taki efekt jak ponizej
MoSSS Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dla właściciela tego wspaniałego S4 , wrzucam trzy linki do artykułu z angielskiego magazynu "PERFORMANCE VW" 05/08 na temat Audi S4 przerobionego na 615 KM na ostatniej stronie są dokładne dane techniczne co zostało wymieniane w samochodzie , może jakaś część artykułu będzie dla was chłopaki przydatna (pomogę jeśli ktoś potrzebowałby przetłumaczenia) powodzenia w tworzeniu auta nich moc będzie z wami :> :> ps. może by tak podnieść tą poprzeczkę 615 KM ?? :> wierzę w was , polak potrafi :th: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/afb1d804f34888b2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea80860a2d38b245.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/edf705bf4cf913a6.html
digi_g Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Oczywiście że Polak potrafi ,mamy przecież Killera ponad 1000 PS
dominikt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 z carbonowa maska wyglada konkret !
wustyle Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 zrobie maly OT Dominik strona sportmile i Twoje portfolio - imponujace
dominikt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a dzieki, dzieki portfolio juz stare, nowe jest w drodze
SID Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 auto juz od piatku w jetronik'u trzymajcie kciuki, za tydzien chłopaki moze skoncza auto ps: zrobilem 450 km do wroclawia (z czego 250 km na autostradzie) ponad polowe drogi przy predkosciach 160-200 km/h spalanie wyszło 10,5 l/km :> (komp troszke oszukuje i pewnie z 11 l wyszlo) ale spuper małoooo
SID Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 ze wzgl na długi wekeend, przykry przypadek jaki sie przytrafił "ekipie" i problemy jakie doszły w czasie strojenia auta (wyskoa temp. w ukladzie dolotowym-zmiana filtra) sa opóznienia licze ze w nast. tygodniu w środe odbiore gotowe auto - w piątek bede znal termin strojenia[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 19:19 _________________________________________________jak to zwykle bywa wystepują problemy i auto nie jest do konca wystrojone - brak wykresu co prawda koncowy etap strojenia to własnie wykres i to własnie wtedy filtr powietrza pękł i uszkodził przepływke a zę przepływki brak na miejscu to czas robi swoje auto jest do odbioru, moc 430 KM i 500 Nm na seryjnym kompie ! Auto ponoć "ciągnie" dużo dużo wyżej niż RS4 ale za to nieznacznie pózniej sie wkreca od dołu auto najpózniej odbiore w środe i wtedy wiecej napisze niebawem też foto na nowych hamulcach MOVIT 342 mm (pasuja pod orginalne fele 17'' S4) lub RS6
Flyer Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 SID, przedstawisz jakis kosztorys takich modow, czy zrobia to Panowie ze Sportmile'a? Obiecywali...
spanky Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 moc 430 KM i 500 Nm na seryjnym kompie ! Auto ponoć "ciągnie" dużo dużo wyżej niż RS4 ale za to nieznacznie pózniej sie wkreca od dołu dane obiecujace ...
Rekomendowane odpowiedzi