Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, ale to dużo zależy od planu zagospodarowania gospodarczego!! a czesto tak bywa ze moga sie nie zgodzić, powodzonka z nasza kochaną biurokracją!!!

To akurat nie ma nic wspólnego z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego, niemniej jednak urzędnicy w przeciągu miesiąca od zgłoszenia mogą wydać decyzję odmowną (czasem również podyktowaną uwarunkowaniami planu ;) ).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 495,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Wspomniany przeze mnie system HomeLink do rezania pomalu nabiera gratow :decayed: Sterownik w okolicach zderzaka , panel sterujacy w podsufitce :) Teraz zostalo jeszcze zamowic troche pinow i wtyczek w ASO i do dziela :wink4:

homelin11.jpg

homelink12.jpg

W B6 mam tez zainstalowane to i w B8 tez bedzie :decayed:

Tu kilka info linkow na temat dzialania .

http://www.johnsoncontrols.co.uk/publish/gb/en/products/automotive_experience/Electronics/homelink_/homelink_microsites/Aktuelle_Fahrzeuge/Fahrzeuge_Audi.html

http://www.europedoors.be/HomeLink_Bedienungsanleitung%20Audi.pdf

http://www.kewego.com/video/iLyROoaftCkR.html

Opublikowano

gruuubo idziesz z tymi modami :cool1:

Opublikowano

nie opierdzielasz się :wink4: doszła lotka?

Opublikowano

Wspomniany przeze mnie system HomeLink do rezania pomalu nabiera gratow :decayed:

Grzesiu, nie pamietam, czy juz Cię pytałem. Działa ten Twój Homelink w B6? Otworzyłeś i zamknąłeś jakąś bramę?
Opublikowano
  • Autor

gruuubo idziesz z tymi modami :cool1:

Jak zawsze :decayed:

nie opierdzielasz się :wink4: doszła lotka?

Czekam na dostawe :) wyszla z Niemiec 09.07.2011r. :naughty:

Wspomniany przeze mnie system HomeLink do rezania pomalu nabiera gratow :decayed:

Grzesiu, nie pamietam, czy juz Cię pytałem. Działa ten Twój Homelink w B6? Otworzyłeś i zamknąłeś jakąś bramę?

Tak :) w tamtym roku znalazlem szpeca od mojego napedu (bramy ) , dolozyl jakis programator , pogrzebal cos i zaczelo wspolpracowac .

Opublikowano

Respect dla Ciebie za te mody :) Idziesz jak burza! Powodzonka

BTW: Dzieki za tego linka odnosnie dvd itp, chyba sie do nich wybiore :)

Opublikowano

Szatan nie klubowicz :decayed:

Opublikowano

Dzis wreszcie odwazylem sie sam zapodac POLSKIE MENU W MMI 2G :kox: . Powiem tylko jedno , ze mialem stracha :no: jak kto sie nie zna to lepiej sie nie bierze za to :wink4: Mozna sobie narobic bigosu w aucie i pozniej nie odpalic go :( .

img6367z.jpg

znajomek jest takim modem zainteresowany, czy naprawdę jest to niebezpieczna operacja :co:

Opublikowano
  • Autor

BTW: Dzieki za tego linka odnosnie dvd itp, chyba sie do nich wybiore :)

W niedalekiej przyszlosci tez to bede zakladal :naughty:

Szatan nie klubowicz :decayed:

Nie ma takiego koloru szatan :decayed:

Dzis wreszcie odwazylem sie sam zapodac POLSKIE MENU W MMI 2G :kox: . Powiem tylko jedno , ze mialem stracha :no: jak kto sie nie zna to lepiej sie nie bierze za to :wink4: Mozna sobie narobic bigosu w aucie i pozniej nie odpalic go :( .

img6367z.jpg

znajomek jest takim modem zainteresowany, czy naprawdę jest to niebezpieczna operacja :co:

Trzeba miec pewna w 1000 % Polskie Menu bo inaczej wyjda krzaki i nic nie bedzie dzialac w aucie a nawet bedzie problem z odpaleniem jego :(

Link do sprawdzenia kto jakie opragromawanie w aucie ma :)

http://mr-fix.pl/2010/07/audi-a4-b8-aktualizacja-oprogramowania-mmi-2g-do-wersji-5570/

i cala procedura aktualizacji zapozyczona z KLUBU A6 :wink4:

Wrzucilem to do nas na forum

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212227.0

Opublikowano

a skąd załatwić te pewne PL menu???

BTW: odnośnie telefonu który dzisiaj do Ciebie wykonałem w sprawie tych kodów to lekko szlaki przetarłem, jak będę miał chwile to opiszę Ci po krótce na PW co i jak :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a skąd załatwić te pewne PL menu???

BTW: odnośnie telefonu który dzisiaj do Ciebie wykonałem w sprawie tych kodów to lekko szlaki przetarłem, jak będę miał chwile to opiszę Ci po krótce na PW co i jak :wink4:

Spoko :) czekam na info jak to wyglada w praktyce :good:

Opublikowano

chwila nieuwagi i 4 stronki do przeczytania oraz kolejny modzik. HomeLink bardzo przydatny modzik ale buduj ten garaż. BTW....na wiatę nie trzeba pozwolenia, z tego co pamiętam wystarczy odsłonięta ściana od sąsiada. Jak będziesz chciał to mogę to sprawdzić w warunkach technicznych.

ps: WRC idziesz jak wściekły ;). A garaż to dopiero będzie modzik hehehe

Opublikowano

Grześ wiesz może jak wyłączyć tryb skandynawski ? nie chce mieć tylnych świateł drl :)

Opublikowano
  • Autor

chwila nieuwagi i 4 stronki do przeczytania oraz kolejny modzik. HomeLink bardzo przydatny modzik ale buduj ten garaż. BTW....na wiatę nie trzeba pozwolenia, z tego co pamiętam wystarczy odsłonięta ściana od sąsiada. Jak będziesz chciał to mogę to sprawdzić w warunkach technicznych.

ps: WRC idziesz jak wściekły ;). A garaż to dopiero będzie modzik hehehe

Bedzie w niedlugim czasie HomeLink jeszcze pare wtyczek ma przyjsc z Niemiec :wink4:

Na wiate to wiem ze nie trzeba zezwolenia :) Planuje budynek gospodarczy i garaz dwumiejscowy ( cos okolo 90 m ) . Bede robil projekt indywidualnie , taki jak ja chce :naughty:

Grześ wiesz może jak wyłączyć tryb skandynawski ? nie chce mieć tylnych świateł drl :)

Zaraz wrzuce filmik bedziesz mogl to zrobic z poziomu MMI :) Jak o to chodzi .

[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 20:28_________________________________________________Dzis przyleciala lotka na klape S LINE :) Zderzak S LINE zostal czesciowo wrzucony :kox: (stare rurki sie nie mieszcza :gwizdanie: ) .

Zostala tylko dokladka na podwojny wydech ale umowiony jestem na montaz u kumpla w warsztacie na przyszly tydzien .

Takze niebawem Pakiet zewnetzrny bedzie zakonczony :decayed:

zderzaksline.jpg

zderzaktyl.jpg

zderzaktylny2.jpg

Opublikowano

auto z dnia na dzień staje się coraz piękniejsze :slina::good: jaki koszt wydechu? bo na allegro jak kiedyś patrzyłem to była spora rozbieżność cenowa

Opublikowano

LED'y na tył będą Grzesiek? :slina:

Opublikowano

Zapodaj sobie kanał w tym garażu ....

:wink4:

Opublikowano

WRC - pisał Ci ktoś już w tym wątku, że idziesz jak burza ? :mysli::notworthy: :notworthy: :notworthy::good: :good:

Opublikowano

Ja bym mu R8 nie sprzedał :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.