mystic.pl Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Na razie nie ma ............ podlaczenia dysku/ipoda-tylko karta SD. To i tak bdb opcja bez zbędnych urządzeń i ceregieli, daje możliwość korzystania z dużej ilości pamięci na mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mystic, moze faktycznie masz racje. Auto ma przede wszystkim dawac frajde z jazdy. Choc jak znam sebie (modul ami juz kupilem) to bedzie mi zal nie miec w aucie calej dyskografii skoro jest juz dobre audio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 U mnie siedzi AMI mam kabelek ORI i Ipoda no i wszystko ładnie gra p.s. Cały DIY Montaz przełącznika deaktywacji poduszki pasazera AIR BAG ON/OFF http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=237545.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wrc to Jak sie teraz aktywuje i dezaktywuje poduszkę pasażera ? Po przez przełączenie w schowku kluczykiem za każdym razem jak ktoś siedzi na on i off? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wrc to Jak sie teraz aktywuje i dezaktywuje poduszkę pasażera ? Po przez przełączenie w schowku kluczykiem za każdym razem jak ktoś siedzi na on i off? Nie koniecznie. Normalnie możesz mieć np. cały czas włączoną, a wyłączać na czas przewozu dziecka w foteliku.Generalnie możesz sobie ją aktywować/dezaktywować według własnego uznania. Na tym polega ten mod, że masz nad tym kontrolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ok ok czaje teraz ze chodzi o dzieciaki w fotelikach . No to niezła lipa dla tych którzy maja automatycznie jak ja ,wiec dzieciaki do tyłu na fotelik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Generalnie możesz sobie ją aktywować/dezaktywować według własnego uznania. Na tym polega ten mod, że masz nad tym kontrolę. Jedziesz z tesciową i na OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jedziesz z tesciową i na OFF Szkoda auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jedziesz z tesciową i na OFF Szkoda auta :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodzuu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 uf..przecztałem cały wątek czyta się jak dobrą książkę . co strona to się zastanawiałem co jeszcze wymyślisz...Pełen szacun za zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harylog Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 piękne maszinu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dzień bez Moda to dzień stracony .........ale nie dziś Nareszcie udało mi się to diabelstwo przekodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Grześ a można to jakoś włączać i wyłączać np pokrętłem od świateł? czy jak się zakoduje to działa to cały czas jak światła są włączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Grześ a można to jakoś włączać i wyłączać np pokrętłem od świateł? czy jak się zakoduje to działa to cały czas jak światła są włączone? Jak się zakoduje w MCE 09 to działa cały czas Przy kazym skręcie zapala się halogen i nawet to dobrze doswietla Przy prędkosci powyzej 40 km/h nie właczy sie nam doswietlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 fajny łatwy i przyjemny mod- go WRC go wychodzi na to że następne musi być u mnie B8 bo dużo można vag-iem ustawić :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 no to teraz muszę znaleźć kogoś z VCDS'em kto mi to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 no to teraz muszę znaleźć kogoś z VCDS'em kto mi to zrobi Kupuj kabelek i sam działaj wszystkiego sie nauczysz fajny łatwy i przyjemny mod- go WRC go wychodzi na to że następne musi być u mnie B8 bo dużo można vag-iem ustawić :good: :good: A mozna ..... mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kupuj kabelek i sam działaj wszystkiego sie nauczysz mam zamiar, ale póki co ważniejsze wydatki są.. wydech i odłożenie na malowanie.. ten samochód mnie zrujnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wrc ja tez mogę sobie taki mod zrobić? czy muszę jakieś czary (sterowniki itp) powkładać do auta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Moim skromnym zdaniem doświetlanie w halogenach jest beznadziejne, bardzo mało pomaga. Sam już to sobie przekodowałem jakieś 2 miechy temu, ale przy ksenonach jest to bardzo mało widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi