Hohe Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fajny bajer, ale po pierwsze trzeba mieć Kessy, a po drugie elektryczną klapę. W avancie, w sedanie wystarczy sprężyna.
martinus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Grześ ona chyba już blisko full jest ;-) A B6 masz jeszcze ?
cool506 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Grzesiu zrobi, kopnie swoja to klapa sie otworzy, szyby sie uchyla i muzyka zacznie grac Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
romco Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fajny bajer, ale po pierwsze trzeba mieć Kessy, a po drugie elektryczną klapę. W avancie, w sedanie wystarczy sprężyna. U mnie Kessy jest i elektricna klapa w garazu.
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Takie moje spostrzezenie miedzy układem kierowniczym w B8 a zonki A3 lift Normalnie przepaść W A3 chodzi leciutko bez najmniejszego wysiłku a w moim to jak bym prowadził taczki z piaskiem Troszke pojezdziłem nowym nabytkiem i jestem pod wrazeniem układu . Czas pomyślec nad SERVOTRONIKIEM
Gibons Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Takie moje spostrzezenie miedzy układem kierowniczym w B8 a zonki A3 liftNormalnie przepaść W A3 chodzi leciutko bez najmniejszego wysiłku a w moim to jak bym prowadził taczki z piaskiem Troszke pojezdziłem nowym nabytkiem i jestem pod wrazeniem układu . Czas pomyślec nad SERVOTRONIKIEM Ja mam servotronic a ostatnio miałem okazję pojeździć b8 bez serva jest masakra normalnie porażka nie mówię już jak były by opony letnie 245
dobry1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Serwotronik kupuj graty x 2 jestem chętny.
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Bedzie w planach na ten rok co by mi sie nie nudziło
Hohe Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Takie moje spostrzezenie miedzy układem kierowniczym w B8 a zonki A3 liftNormalnie przepaść W A3 chodzi leciutko bez najmniejszego wysiłku a w moim to jak bym prowadził taczki z piaskiem Troszke pojezdziłem nowym nabytkiem i jestem pod wrazeniem układu . Czas pomyślec nad SERVOTRONIKIEM Myśl, myśl. Ja właśnie zakładam i przydałby się jakiś tutek.
simon__75 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Takie moje spostrzezenie miedzy układem kierowniczym w B8 a zonki A3 liftNormalnie przepaść W A3 chodzi leciutko bez najmniejszego wysiłku a w moim to jak bym prowadził taczki z piaskiem Troszke pojezdziłem nowym nabytkiem i jestem pod wrazeniem układu . Czas pomyślec nad SERVOTRONIKIEM Myśl, myśl. Ja właśnie zakładam i przydałby się jakiś tutek.
Młody_drog Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Servotronic fajny gadżet, jak jeździsz to w sumie nie czujesz aż tak różnicy bo się szybko przyzwyczaisz ale jak wsiądziesz później do auta bez servo to masakra
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Takie moje spostrzezenie miedzy układem kierowniczym w B8 a zonki A3 liftNormalnie przepaść W A3 chodzi leciutko bez najmniejszego wysiłku a w moim to jak bym prowadził taczki z piaskiem Troszke pojezdziłem nowym nabytkiem i jestem pod wrazeniem układu . Czas pomyślec nad SERVOTRONIKIEM Tu się nie ma co zastanawiać Grześ - gdybyś zdążył wrzucić ten system do B6 to na liście modów w B8 byłby jako jeden z pierwszych
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 no w A3 leciutko wszystko chodzi, to prawda - można kierować jednym palcem. Grzesiek, Ty nie masz servotronica? ja u siebie to mam.. kierownica ciężko nie chodzi, ale i tak ciężej niż w A3. to ciekawe jak musi być bez servotronica..
dziadek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 no w A3 leciutko wszystko chodzi, to prawda - można kierować jednym palcem. Grzesiek, Ty nie masz servotronica? ja u siebie to mam.. kierownica ciężko nie chodzi, ale i tak ciężej niż w A3. to ciekawe jak musi być bez servotronica.. dlatego pewnie wykombinowali to elektryczne wspomaganie w poliftach bo ludzie marudzili ze ciezko...
Gibons Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 no w A3 leciutko wszystko chodzi, to prawda - można kierować jednym palcem. Grzesiek, Ty nie masz servotronica? ja u siebie to mam.. kierownica ciężko nie chodzi, ale i tak ciężej niż w A3. to ciekawe jak musi być bez servotronica.. A czego się spodziewałeś po takim golasie
simon__75 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 no w A3 leciutko wszystko chodzi, to prawda - można kierować jednym palcem. Grzesiek, Ty nie masz servotronica? ja u siebie to mam.. kierownica ciężko nie chodzi, ale i tak ciężej niż w A3. to ciekawe jak musi być bez servotronica.. dlatego pewnie wykombinowali to elektryczne wspomaganie w poliftach bo ludzie marudzili ze ciezko... Czyli od 2009 powinien byc servotronic ?
simon__75 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Lift był chyba w 2012. Aaaa to o tym lifcie mowa ? Wole zapytac bo gdzie niegdzie zmiana lamp z tyłu na ledy to byl lift A tak na serio w B8 sa modele przed i po liftowe ??
Hohe Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Lift był chyba w 2012. Aaaa to o tym lifcie mowa ? Wole zapytac bo gdzie niegdzie zmiana lamp z tyłu na ledy to byl lift A tak na serio w B8 sa modele przed i po liftowe ?? No są, są. Od 2012. Najprościej poznać po nowy ledach z przodu, mają kształt jakby spinacza do papieru. Tylne też są inne - tzw neony. Z bliska zobaczysz więcej różnic.
Rekomendowane odpowiedzi