Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też mam taki typ już od 10 lat - 0 wycieku oleju, jest super, ale jedyny mankament to, to że przesuwa się o kilka cm przy podnoszeniu auta (od tego są te 4 kółka)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakie masz tam dystanse do zimowek i jakie et felg?

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

Opublikowano
ET 47 dystans 15 mm :wink:

Dzieks, jak bys mogl powiedziec gdzie zakupiles takowe?:)

Opublikowano
  • Autor

Na FORUM duzo osob bierze od jednego dostawcy z ALLEGRO , duraluminium PA6

Opublikowano

Dotarłem do końca tego wątku! Tydzień czytania (jak było wolne tylko) nareszcie!

WRC - szacun, ogromny za to co tutaj pokazujesz.

Mnie do szczęścia brakuje w moim tylko: grzanych i wentylowanych siedzeń (wystarczą przednie), webasto i tego podświetlenia w klamkach, bo właśnie jakiegoś takiego czegoś po boku w leavin home nie ma - byłem pewny, że będzie w lusterkach a tutaj mnie to rozczarowało/zaskoczyło -> brak.

Dalej mnie zastanawia czy mam skrętne ksenony (co już wyjaśniam z Tobą WRC na pw), jutro mam zamiar oddać go na myjnię ręczną żeby przygotować go na zimę - zobaczę co tam zasugerują i za ile, kogoś polecacie w Katowicach? I jak już będzie jakoś wyglądać, to zrobię kilka fotek i go opiszę trochę (o ile czasu starczy).

ps. nie znoszę ludzi, dziś wracam do samochodu i patrzę a tam bita śmietana na masce - normalnie...

Opublikowano

ps. nie znoszę ludzi, dziś wracam do samochodu i patrzę a tam bita śmietana na masce - normalnie...

Ktoś chciał Ci furkę schrupać ? :)

Opublikowano
Dotarłem do końca tego wątku! Tydzień czytania (jak było wolne tylko) nareszcie!

WRC - szacun, ogromny za to co tutaj pokazujesz.

Mnie do szczęścia brakuje w moim tylko: grzanych i wentylowanych siedzeń (wystarczą przednie), webasto i tego podświetlenia w klamkach, bo właśnie jakiegoś takiego czegoś po boku w leavin home nie ma - byłem pewny, że będzie w lusterkach a tutaj mnie to rozczarowało/zaskoczyło -> brak.

Dalej mnie zastanawia czy mam skrętne ksenony (co już wyjaśniam z Tobą WRC na pw), jutro mam zamiar oddać go na myjnię ręczną żeby przygotować go na zimę - zobaczę co tam zasugerują i za ile, kogoś polecacie w Katowicach? I jak już będzie jakoś wyglądać, to zrobię kilka fotek i go opiszę trochę (o ile czasu starczy).

Ciesz się, że nie bita maska.:wink:

Opublikowano

I jak na złość, przestało padać wtedy ;-) ja nie wiem co oni chcieli, może byli jeszce głodni ale że samochód? :-P

Opublikowano
I jak na złość, przestało padać wtedy ;-) ja nie wiem co oni chcieli, może byli jeszce głodni ale że samochód? :-P
a jakie masz fotele? nalesniki? to dlatego ta smietana:grin: sorki za ot:decayed:

Grzegorz ten zimowy zestaw to 17 czy 18? bo nie takie znowu balony:wink:

Opublikowano
a jakie masz fotele? nalesniki? to dlatego ta smietana:grin: sorki za ot:decayed:

Grzegorz ten zimowy zestaw to 17 czy 18? bo nie takie znowu balony:wink:

18 ze odpowiem za Grzesia.

Opublikowano

:hi:Dzięki grzechu paczka dotarła :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:Dzięki grzechu paczka dotarła :decayed:

OK :hi: to rezacie :decayed:

A tak na goraco :wink: dopiero wrocilem :zdjecie:

Słabo widac ale jest noc :decayed:

S_LINE_1_003.jpg

S_LINE_1_001.jpg

S_LINE_1_002.jpg

Opublikowano

Czekamy na wiecej fotek :naughty:

Opublikowano

A Ty nie masz flesza w kalkulatorze:decayed:

Opublikowano

będzie pan zadowolony:thumbup1:

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ----------

Pani:wink:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nie widziala auta :decayed:

Martwie sie tylko jedna rzecza..............czy da mi cokolwiek tam cos pogrzebać :buahaha:

Trzeba zrobić pare poprawek z lakierem i wyczyscic bagaznik z siersci psa :thumbdown:

Priorytetem byl silnik 1.6 CR TDI :thumbup1:

A3_001.jpg

A3_003.jpg

A3_002.jpg

A3_005.jpg

A3_006.jpg

A3_007.jpg

A3_003.jpg

A3_005.jpg

Opublikowano

fajna , ładne felgi do A3 :decayed:

Opublikowano

:thumbup1:

i znowu narobisz się przy nim a Ona nawet tego nie zauważy!

przynajmniej będziesz miał argument np: jak pójdzie do fryzjera, a Ty nie zauważysz, że kolor o jeden ton na włosach jest inny :grin:

Opublikowano

miałem takie felgi przy zakupie mojej trójki :decayed: gratuluję zakupu Grzesiu! niech się sprawuje! pierwsze co to RNS-E się prosi.. :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.