Orzeł Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Super... Tak, jestem z Rzeszowa, chętnie skorzystam z propozycji... ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- WRC, to kiedy się możemy spotkać?? :D:D o LOL takie rzeczy na forum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Piotrek ja trochę z innej beczki na stokach masz znaczek s-line on jest pomalowany w mat czy tak wygląda:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Podoba mi się ten test zegarów GAUGE TEST / NEEDLE SWEEP Nie ma problemu z kodowaniem jak jesteś z Rzeszowa to 3 min . ci zrobię . Super... Tak, jestem z Rzeszowa, chętnie skorzystam z propozycji... ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- WRC, to kiedy się możemy spotkać?? :D:D Wpadnij na SPOTA to pogrzebiemy coś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutek7 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Póki co siedzę i obserwuję ze szczęką na podłodze, ale trzeba to głośno powiedzieć: wrclaguna wymiatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 byłem wczoraj w Rzeszowie.... kierowcy ... TIR-y ... korki... po drodze miałem kilka murowanych czołówek :facepalm::facepalm::facepalm: a najbardziej rozj...ebał mnie kierowca TIR-a, który na drodze w prawo pod góre wyprzedzał mnie i dwa inne TIR-y :facepalm::facepalm: ogólnie wesoło tutaj macie, aaa i najbardziej zaskoczyły mnie ukłony pieszych przechodzących przez przejscia dla pieszych przed którymi sie zatrzymywałem, czułem sie tak jakby znało mnie połowa rzeszowszczyzny :whistling: oddychac tez nie ma czym :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 byłem wczoraj w Rzeszowie....kierowcy ... TIR-y ... korki... po drodze miałem kilka murowanych czołówek :facepalm::facepalm::facepalm: a najbardziej rozj...ebał mnie kierowca TIR-a, który na drodze w prawo pod góre wyprzedzał mnie i dwa inne TIR-y :facepalm::facepalm: ogólnie wesoło tutaj macie, aaa i najbardziej zaskoczyły mnie ukłony pieszych przechodzących przez przejscia dla pieszych przed którymi sie zatrzymywałem, czułem sie tak jakby znało mnie połowa rzeszowszczyzny :whistling: oddychac tez nie ma czym :polew::polew: To czemu nic nie pisałes , ze bedziesz w stolicy Podkarpacia wpadłbyś na małe rezanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 pierwotnie miałem taki zamiar ale dzień jest za krótki i nic z tego nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To kawał drogi przejechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 spod domu do Rzeszowa i z powrotem 1620km troche sie nakręciłem ale sie opłacało podpisałem jeden kontrakt na parę złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ogólnie wesoło tutaj macie, aaa i najbardziej zaskoczyły mnie ukłony pieszych przechodzących przez przejscia dla pieszych przed którymi sie zatrzymywałem, czułem sie tak jakby znało mnie połowa rzeszowszczyzny :whistling: goście czują się jak u siebie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 mnie bardziej zastanawia to, co mysleli Ci ludzie jak przechodzili przez przejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 mnie bardziej zastanawia to, co mysleli Ci ludziejak przechodzili przez przejscie Myśleli sobie: "Co za gość zatrzymał się przed przejściem dla pieszych ,pewnie jakiś obcokrajowiec bo naszym to trzeba wyjść prawie pod koła wtedy dopiero się zatrzymują" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ja za kila dni też bedę smigał przez "polską stolicę custom audi"... może zawitam na małą kawę i rezanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Devastation, oni Ci dziękowali, że pomimo tych "starych" piszczących DS'ów udało Ci się wyhamować przed przejściem i ich nie rozjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ja za kila dni też bedę smigał przez "polską stolicę custom audi"... może zawitam na małą kawę i rezanko Wpadaj nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Grześ, sorki za OT - jakie AVB miał oryginalne tarcze? Dasz radę odczytać z wlepy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Grześ, sorki za OT - jakie AVB miał oryginalne tarcze? Dasz radę odczytać z wlepy? Bartku chodzi ci o PR czy rozmiar tarcz (280/245 mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Grześ, sorki za OT - jakie AVB miał oryginalne tarcze? Dasz radę odczytać z wlepy? Bartku chodzi ci o PR czy rozmiar tarcz (280/245 mm) PR - właśnie o przód mi chodzi. Zastanawiało mnie do jakich aut pakowano 280mm - wychodzi na to, że do AVB i do 1.6 beny. Potwierdź mi tylko kody i już przestają offtopować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 te polifty lampki nawet zacne widzialem na zywo i robia robote mam podobne ) a ciekawostka co do lamp u mnie tez popekaly od dolu tam gdzie jest ta listwa led i bylem w aso a ze pudlo na gwaracji do 2013 to wymienili na nowki sztuki gratis ) to chyba tez neon? http://img16.imageshack.us/img16/8868/img6895al.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 te polifty lampki nawet zacne widzialem na zywo i robia robote mam podobne ) Na zywca a zwłaszcza w nocy fajnie świecą Grześ, sorki za OT - jakie AVB miał oryginalne tarcze? Dasz radę odczytać z wlepy? Bartku chodzi ci o PR czy rozmiar tarcz (280/245 mm) PR - właśnie o przód mi chodzi. Zastanawiało mnie do jakich aut pakowano 280mm - wychodzi na to, że do AVB i do 1.6 beny. Potwierdź mi tylko kody i już przestają offtopować U mnie wlepe gdzieś wcieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi