dziadek Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Przed chwilą był u mnie gostek z A5 -tką ( dzwonił , umawiał sie i takie tam ) ale jednej rzeczy nie kumam Autko warte 80-90 tys. (komorka za 2 tys. ) a jemu szkoda 300 PLN na przełaczniki pod FIS z montazem i kodowaniem . bo ci od A5-tek to żydzi jeśli chodzi o pieniądze Najlepsze było to ,ze ma autko na wypasie ( tak twiedził ) a tam prawie golas . Na koniec pewiedział ze pomysli i moze znajdzie gdzieś taniej . no wiesz rozne maja ludzie pojecia wypasu ) jak sie z malucha przesiadl albo z clio na a5 to juz wypas ) pewnie w ogłoszeniu sprzedaży jak kupował było - "full wypas, max wersja..." ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- bo ci od A5-tek to żydzi jeśli chodzi o pieniądze dokładnie to miałem napisać
Brysio Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 panowie potrzbuje rolety do a6 rok do 2004 ma ktos do sprzedania? grzes sorry za ot
b3rs Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Grzesiek, rozkminiłeś neony z polifta? Będziemy dalej walczyć ale na nowym ORI kablu ( VAG CAN PRO ) Ogolnie nie powinno byc kłopotów w avancie w przeciwienstwie do sedana , VCDS nie wszystko ogarnia . Jakby coś to u mnie sa neony założone, nawiasem mówiąc to teraz wreszcie fajnie swieca, bo ori ledy <2012 z avanta to ...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 b3rs kto ci zakładał ? masz kodowane
alvaro Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 ooo Maniek się odezwał ... coś się nie pucował że masz lifty z tyłu ??
b3rs Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 ooo Maniek się odezwał ... coś się nie pucował że masz lifty z tyłu ?? Wakacje były, jak zwykle ciężki okrez w życiu b3rs kto ci zakładał ? masz kodowane żadnymi błędami nie sypie, więc chyba kodowanie jest w porządku
Brysio Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 to zczytaj kodowanie i zapodaj na forum bedzie latwiej dla potomnych
darecy Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 tu raczej chodzi o adaptacje i odpowiednie wartości dla każdego kanału. to nie takie proste gdyż każdy ma coś tam innego i można dużo sobie nabroić ... i ledy bedą świecić - ale na cockpit' cie jeżeli już to musi spisać ktoś kumaty np: Grzesiek
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 to zczytaj kodowanie i zapodaj na forum bedzie latwiej dla potomnych Juz raz zrobiłem kiedyś ten bład i pomogłem jednej osobie a ta wykorzystuje to teraz i bierze za to kase . Nawet nie podziekował
Brysio Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 ano widzisz kurde tacy sa niestety niektorzy przykladami moglbym tutaj cala strone walnac z tym ze to nie z forum ludzie -- ale co zrobisz life is brutal -- olac i dalej robic swoje moja dewiza )
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 Wczoraj była MEGA walka z tylnymi lampami NEON skonczylismy dzis po drugiej nad ranem , mamy 80% zrobione . Nie dosc ,ze trzeba rozkminić kabelkologie to sprawa z kodowaniem jest bardzo problematyczna . Juz mi bokiem to wychodzi ale nie odpuszcze Dla zwykłego zjadacza to jest raczej nierealne do ogarnięcia i do tego trzeba niezłego sprzętu , ktorego nie posiadam . Tutaj wielkie podziękowania dla niezastąpionego Sławka szogun0 ...c.d.n.
darecy Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza.
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza. Ja tez miałem wszystkie kody i doooopa wszystko zalezy od KOMFORTU kto jaki ma . ---------- Post dopisany 20-09-2012 at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 18:52 ---------- Wyrezane przed garazem
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Zawstydziles wszystkich miłośników marki Grzesiu Jak neony?
Młody_drog Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 :slina: Jesteś mistrz Grzechu:naughty:
Bart-S Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza. Ja tez miałem wszystkie kody i doooopa wszystko zalezy od KOMFORTU kto jaki ma . ---------- Post dopisany 20-09-2012 at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 18:52 ---------- Wyrezane przed garazem http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg Yebany
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Wyrezane przed garazem http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg :kox: :oklasky:
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 Prawie zakonczona inwestycja zwiazana z garazem (-ami) wreszcie fury zajada pod dach Pozostanie jeszcze kosmetyka w srodku .
Rekomendowane odpowiedzi