dziadek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dzieki wszystkim za linka z ALLEGRO Jak wam sie widzi bo mi bardzo AUDI S4 8K0 FOTELE KANAPY BOCZKI TUNEL (2933895207) - motoAllegro i jak wiesz już czy mają pamięć?
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak mają pamiec i pelna elektryke
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ale one są z sedana raczej, czy to w przypadku B8 nie robi różnicy?
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 ale one są z sedana raczej, czy to w przypadku B8 nie robi różnicy? Jest to samo tylko chodzi o mocowanie rolety
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 łykaj ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- oho
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 OSWIADCZENIE FOTELE S4 8K0 FUUULLL OPCJA SĄ MOJE :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk: :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tyle miesięcy szukania i czekania
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Gratulacje, fotele mistrz ---------- Post dopisany at 10:19 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- Jedziesz osobiscie czy wysył będzie?
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fotele pojada na palecie extra zapakowane najpózniej w piątek beda u mnie .............a w weekend Znów mnie czeka kabelkologia i walka w ASO z OCHRONA KOMPONENTU
dziadek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 no w końca ta biedna a4-ka będzie miała jakiś fotel chociaż
Brysio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie mow ze do foteli tez trzeba sciagac ochrone komponentu pogielo kogos tam czy jak?
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 OSWIADCZENIE FOTELE S4 8K0 FUUULLL OPCJA SĄ MOJE :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk: :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk: :thumbup1:
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak sterowniki pamieci foteli maja CP
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 gratuluję, ja poluję na taką samą konfigurację z S5
dziadek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 gratuluję, ja poluję na taką samą konfigurację z S5 AUDI S5 FOTELE KANAPY BOCZKI KOMPLET (2886225966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi