griga-st Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 ludzie nie sa powaleni .... tez tak myślę, inaczej nie mieli by kasy na takie stołki:wink:
Młody_drog Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Grzechu co tam w lodówce po prawej żółtego Jakiś likier domowej roboty? Lubie takie wyczesy:grin:
darecy Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Grzechu co tam w lodówce po prawej żółtego Jakiś likier domowej roboty? Lubie takie wyczesy:grin: Pewnie flakon z Czech... A stołki przyjadą w poniedziałek
mumen Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bez obrazy, ale Ci handlarze części to czasem masakra, kumpel zamówił zderzak, gościu miał mu podać nr listu ale nie miał wysłane to wymyślił na pałę, zarzekał się że wysłane za pobraniem na 100%. Numer nigdzie nie wchodził a zderzak nigdy nie dotarł potem przestał się odzywać. I po co ta szopka ... Ręce opadają
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 WRC - koleś miał tylko jeden kpl. takich foteli do mnie przesyłka dotarła więc nie wiem czy jest sens żebyś na cokolwiek czekał Ps. sprzedam fotele skórzane w kolorze nautilius - unikat
wrclaguna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest info przesyłka została uszkodzona podczas załadunku na TIRA W poniedziałek jadą na miejsce załatwiac oględziny i formalości
AndyN Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szczerze współczuję Wiadomo co z zawartością?
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest info przesyłka została uszkodzona podczas załadunku na TIRA W poniedziałek jadą na miejsce załatwiac oględziny i formalości info od goscia czy od firmy kurierskiej ? bo jak od goscia to sciema
wrclaguna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Od sefa info I tak wczoraj sie pogodziłem ze nici z tego
Młody_drog Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak to mówią, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:decayed: Szukamy dalej
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Grzesiek, w moich okolicach nic nie znalazłes sensownego ? Test-car, czy inni zlodzieje ???? jak cos znajdziesz to daj znac, ciągle poruszam sie po terenie pomorskiego i zachodniopomorskiego wiec nie bedzie problemu zeby podjechac i obczaic temat
wrclaguna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szukam tak od paru miechów są oczywiście S LINE ale to nie to co chce , zawsze coś brakuje albo kiepski stan motoAllegro
turzol Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 to sie porobiło zadzwon może mają Audi S4 B8 8k przód kpl 3.0 tfsi bez mal LY9b (2942019463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szukam tak od paru miechów są oczywiście S LINE ale to nie to co chce , zawsze coś brakuje albo kiepski stanmotoAllegro wiem coś o tym , Ja szukam do dziś i nie mogę trafić pełnej czarnej skóry S-line ( z wytłoczką na fotelach S-line ) bo z miłą chęcią pozbył bym się moich S-linowskich
wrclaguna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dzwoniłem ................mają kilka kompletów
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 to sie porobiło zadzwon może mają Audi S4 B8 8k przód kpl 3.0 tfsi bez mal LY9b (2942019463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Spoko gościu byłem u niego z PUMĄ po parę rzeczy:wink:
wrclaguna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Robiliśmy z kumplem teraz logi w jego 2.0 TFSI a pozniej u mnie i zaliczyłem drobną stłuczkę . Na d*pie siadł mi jakis małolat No nie ........same niepowoadzenia
Młody_drog Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Robiliśmy z kumplem teraz logi w jego 2.0 TFSI a pozniej u mnie i zaliczyłem drobną stłuczkę .Na d*pie siadł mi jakis małolat No nie ........same niepowoadzenia Ja pier.. W dupe wjechał gnojek? :facepalm: Duże szkody?
Młody_drog Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 w gorsecie juz chodzisz... ???? Będą nowe fotele rs4?:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi