MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Nawet jak się dziecka nie ma a ma się fajne koleżanki to skóra też praktyczna jest Zgadza się Koc i do kufra a nie gniesc się na fotelach- w końcu po to sa avanty
Brysio Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 a dokladnie ta klapke zaznaczona cala bo u mnie jest gladka i nie ma miejsca na znaczek http://s18.postimage.org/y5xdpnjjp/img0337zm122.jpg ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- sprzedaja w komplecie? masz do tego jakis numer czesci? Musisz plastik i plakietke dokupić 8J0419673 E 1szt. 420419685 1szt. Spasibo
wrclaguna Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Pamietacie problem zbyt małego obnizania sie lusterka przy wrzuceniu wstecznego ? Myślę ze ta opcja jest w pełni dostepna przy Pamieci lusterek i fotela W sterowniku jest możliwość ustawienia lusterka wstecznego aby przy wrzucaniu wstecznego i ustawieniu przełącznika lusterek po stronie pasażera obniżyło się nam o 1 cm. 52-sterownik drzwi pasażera--->Long Coding Helper---> Coding 07 ---> BYTE 4 zmiana 40 na 4C
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Dziwne by było gdyby tego w B8 nie było skoro w B6/7 jest Bardzo fajny i przydatny bajer
griga-st Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 W sterowniku jest możliwość ustawienia lusterka wstecznego aby przy wrzucaniu wstecznego i ustawieniu przełącznika lusterek po stronie pasażera obniżyło się nam o 1 cm. Nie tylko obniża, ale tez ustawia w kierunku "do auta". Nie wiem tylko czy ta pozycja jest "programowalna":eusathink:.W BMW ta opcja, wydaje mi się, lepiej jest rozwiązana.
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS. Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu
turdzi Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 A wracając do tej kierownicy to od TT ona pasuje P&P czy coś tam trzeba przerabiac z wiazka na przykład ?
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 A wracając do tej kierownicy to od TT ona pasuje P&P czy coś tam trzeba przerabiac z wiazka na przykład ? Nic nie przerabiałem wszystko pasuje Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS.Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu Nigdy nie miałem doczynienia z tą funkcją to ci nie powiem czemu tak sie dzieje Pasuje popytam chlopaków w TROOOOPIE
gregski Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 tak, na fisie olej wyskakuje tylko po otwarciu maski silnika.
saint4 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS.Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu U mnie tez tak sie dzieje ale tylko gdy np. auto zgasnie i szybko je odpale tzn bez odczekania kilku sekund, uwazam ze to nic powaznego. sorki za zasmiecanie WRC PS. fura kox!!! srodek majstersztyk!!
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Acha ........ montuje kratki z chromikiem , podswietlane z polifta
turdzi Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 A wracając do tej kierownicy to od TT ona pasuje P&P czy coś tam trzeba przerabiac z wiazka na przykład ? Nic nie przerabiałem wszystko pasuje Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS.Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu Nigdy nie miałem doczynienia z tą funkcją to ci nie powiem czemu tak sie dzieje Pasuje popytam chlopaków w TROOOOPIE a trzeba coś tam kodowac ?
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Acha ........ montuje kratki z chromikiem , podswietlane z polifta http://images10.fotosik.pl/3475/287ab93b245c1432med.jpg od Rosemeyera?
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Tylko fota od niego zapożyczona jest
riddick74 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Acha ........ montuje kratki z chromikiem , podswietlane z polifta http://images10.fotosik.pl/3475/287ab93b245c1432med.jpg przecież masz podswietlane kratki ---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ---------- Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS.Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu U mnie tez tak sie dzieje ale tylko gdy np. auto zgasnie i szybko je odpale tzn bez odczekania kilku sekund, uwazam ze to nic powaznego. u mnie też wyskoczyło na Fis jak zgasło auto
PatrykB Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS.Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu Strona 232 instrukcji obsługi sorry za OT
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Grzesiu mam pytanko, co jakiś czas na FIS po wcisnieciu kluczyka aby auto odpaliło pokazuje mi się info ze stanem oleju w silniku, że jest ok itp. na jakieś 5 sekund. Wszystko wyglada tak samo jak na MMI w opcji sprawdzenia poziomu oleju ale wyskakuje to na FIS.Pytanie dlaczego raz wyskakuje a kolejne "100" odpaleń auta nie? Zdarzyło mi sie to 2 razy od momentu zakupu auta. Myślałem, że ma to jakis zwiazek z zagladaniem pod maske bo w obu przypadkach przed odpaleniem zagladałem pod maskę ale otwierałem później jeszcze raz maske i już to info nie wyskoczyło Pytam bo to fajnie wygladało i cieszyłbym sie gdyby takie info o stanie poziomu oleju wyskakiwało przy każdym odpaleniu Strona 232 instrukcji obsługi sorry za OT Na stronie 232 jest jak tankować auto, przynajmniej w mojej ang instrukcji a jeśli chodzi ci o sprawdzenie poziomu oleju na MMI to... proponuje czytać ze zrozumieniem
Hohe Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Acha ........ montuje kratki z chromikiem , podswietlane z polifta http://images10.fotosik.pl/3475/287ab93b245c1432med.jpg Ładne. Pasują P&P?
Rekomendowane odpowiedzi