wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A działa?? Filmik zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 yhhyyyy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 HomeLinka robiłem juz w 2011 roku znalazłem kilka fotek z rezanka .Co do kabli to idzie ich ...........jak sobie przypomne to http://s19.postimg.org/9e73kgh0j/IMG_6440.jpg http://s19.postimg.org/t699jqskj/IMG_6407.jpg http://s19.postimg.org/y66proy77/IMG_6408.jpg no to ori homelinka miał nie bedę, zostaje sposób kolegi artua2 ,całkiem zresztą zmyślny Zastanawiam się tylko czy trzeba zmianiać cała lampke, czy wystarczy guziki i blende? juz wiem.. Sprawdziłem cene samego guzika, 570 pln!!! +130 blenda ,trzeba szukac na alle całej lampki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jak masz czarną lampkę to ja mogę się zamienić na blendę z dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a masz moze taka lampke do tt 8j z "HOMOlinkiem" i ledami ? bo taka do mnie podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a masz moze taka lampke do tt 8j z "HOMOlinkiem" i ledami ? bo taka do mnie podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Poprawione mapy MMI 2G 2013 juz na pokładzie u mnie H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a masz moze taka lampke do tt 8j z "HOMOlinkiem" i ledami ? bo taka do mnie podejdzie szkoda bo bym sie lapal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Poprawione mapy MMI 2G 2013 juz na pokładzie u mnie H4mm3R Poprawione? Różnią się czymś od tych co są dostępne od ponad tygodnia? Ja zainstalowałem przed świętami i zauważyłem kilka nowych tras, np obwodnica Mińska Mazowieckiego:D Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Oczywiscie ze poprawili nazwe..... z 2012 na 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Oczywiscie ze poprawili nazwe..... z 2012 na 2013 Też od kilku dni mam 2013 i żadnych zmian nie zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Błedy były w mapach 2013 na poczatku jak wyszły a teraz jest wersja poprawiona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Koledze w A6 się jakby zawiesza co jakąś chwilę, ale u mnie w A5 bez problemu chodzi. Muszę poszukać tej poprawionej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Poprawione mapy MMI 2G 2013 juz na pokładzie u mnie H4mm3R nmzc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Koledze w A6 się jakby zawiesza co jakąś chwilę, ale u mnie w A5 bez problemu chodzi. Muszę poszukać tej poprawionej Może ma zajechany albo brudny napęd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 alv ty lubisz takie newsy Wczoraj miałem A4 B8 z MMI 2G SOUND SYSTEM bez fabrycznego suba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Oczywiscie ze poprawili nazwe..... z 2012 na 2013 Też od kilku dni mam 2013 i żadnych zmian nie zauważyłem... Jest kilka nowych obwodnic i rond więc tak całkiem bez zmian nie wypuścili. U mnie od początku śmiga bez zarzutu. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byanka Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Doskonały. Piękne zdjęcia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzis miałem B8 w sedanie z B&O ale bez seryjnego subwoofera To była taka opcja Banga bez woofera ?? Tearaz mnie juz nic nie zaskoczy Pewnie B&O był dokładany i ktos nie zmineił półki, albo z B&O były tylko blendy;) No własnie az musiałem sprawdzić A dziś podpinałem sie do A4 ALLROAD i o dziwo zegary nie były kolorowe tylko z białym wyswietlaczem . Czyli wynika ze juz chyba odpuścili czerwone liczniki Poliftowe maja fisy mono w bieli. Pisalem o tym z rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fis w bieli, klimatronik na biało i podświetlenie klamek - chyba też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi