dobry1 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Grześ pamiętasz czekam w kolejce na serwotronic
Brysio Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 w niemieckich gazetach tez o tym jest problem nie zostal rozwiazany do konca nawet po update Audi mit Lenkproblemen - autobild.de
griga-st Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Brysio, co ty za gazety czytasz? Tak bardziej poważnie: Bild to najlepiej poinformowana gazeta jeżeli chodzi o piłkę kopana i auta. :naughty:Z tym tysiącem sztuk walą w bambuko jak z walkami w 2.0tdi:facepalm:
dziadek Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Brisio, co ty za gazety czytasz? Tak bardziej powaznie: Bild to najlepiej poinformowana gazeta jezeli chodzi o pilke kopana i auta. :naughty:Z tym tysiacem sztuk wala w bambuko jak z walkami w 2.0tdi:facepalm: tu nie chodzi o 1000sztuk - w/g mnie to wszystkie to maja ze wspomaganiem elektrycznym - dlatego byla akcja serwisowa ale niestety nic nie dała
Brysio Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 1000 sztuk to sciema wiadomo ale problem jest wiec napisane jest ze nie wszystkie to maja zeby ludze sie nie wystraszyli bo by sprzedaz spadla normlane wciskanie klientowi kitu jak to zawsze w takich sprawach niektorzy nawet nie wiedza ze maja nowy soft bo mu wgraja podczas wyminay oleju a wiem z doswiadczenia ze cale podzespoly potrafia wymieniac zeby tylko do prasy sie nie dostalo bo to dobra antyreklama kolesie na motortalk pisali ze im cale servo wymienili i problem pojawia sie jak jest chlodno i po okolo 5000km od wymiany na nowe ponoc tworzy sie na zimnym servo jak jest elementy sa skurczone (wiadomy wplyw ciepla i zimna na elemnety metalowe) silne pole magnetyczne ktore zakloca prace czujnika polozenia stad te dziwne reakcje kierownicy i kol i update nic tutaj nie da tylko wymiana na inne servo nowej generacji ktore ma jakies izolatory dodatkowe ale narazie nie jest dopuszczone do jazdy bo jest w fazie testow .... zapowiada sie grubsza akcja audi w tej sprawie - nie wiem jak w vw oni maj to samo servo
dziadek Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 1000 sztuk to sciema wiadomo ale problem jest wiec napisane jest ze nie wszystkie to maja zeby ludze sie nie wystraszyli bo by sprzedaz spadla normlane wciskanie klientowi kitu jak to zawsze w takich sprawach niektorzy nawet nie wiedza ze maja nowy soft bo mu wgraja podczas wyminay oleju a wiem z doswiadczenia ze cale podzespoly potrafia wymieniac zeby tylko do prasy sie nie dostalo bo to dobra antyreklama kolesie na motortalk pisali ze im cale servo wymienili i problem pojawia sie jak jest chlodno i po okolo 5000km od wymiany na nowe ponoc tworzy sie na zimnym servo jak jest elementy sa skurczone (wiadomy wplyw ciepla i zimna na elemnety metalowe) silne pole magnetyczne ktore zakloca prace czujnika polozenia stad te dziwne reakcje kierownicy i kol i update nic tutaj nie da tylko wymiana na inne servo nowej generacji ktore ma jakies izolatory dodatkowe ale narazie nie jest dopuszczone do jazdy bo jest w fazie testow .... zapowiada sie grubsza akcja audi w tej sprawie - nie wiem jak w vw oni maj to samo servo no to mi wymienią bez sensu na nowa i nic to nie pomoże - na szczęście lato idzie a na nową część będzie 2 lata gwarancji od nowa - i hope
Brysio Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 wiesz jesli wymienia moze juz dostaniesz to nowe poprawione i bedzie ok
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Takze na pewno wleci servotronic . Szkoda ze sniegu nie było w gorach to bym co potestował Fota podesłana przez Manka
tomekhxc Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Takze na pewno wleci servotronic .Szkoda ze sniegu nie było w gorach to bym co potestował Fota podesłana przez Manka http://s19.postimg.org/vvm61h0o3/BT_2014.jpg miales okazje Grzegorz pobawic sie Q w gorach po sniegu ? czy drogi czarne byly
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Snieg tylko na szczytach jest A tak poza tym spalanie wyszło 6.8 l , czasem 200 leciałem
Gibons Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Grześ Ty masz jakieś dystanse z tyłu założone ?
tomekhxc Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Snieg tylko na szczytach jest A tak poza tym spalanie wyszło 6.8 l , czasem 200 leciałem jak przyjdzie dobra zima uzyjez jazdy z Q :wink:no w spalaniu dobry wynik:wink:
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Takze na pewno wleci servotronic .Szkoda ze sniegu nie było w gorach to bym co potestował Fota podesłana przez Manka http://s19.postimg.org/vvm61h0o3/BT_2014.jpg jakies to drzewko z lekka piz*niete w polowie .... dobrze ze nie brzoza
dydo85 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 To już pominąłem szkoda że nie udało mi się pogadać :/
srb38vx Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 To już pominąłem szkoda że nie udało mi się pogadać :/ mosz tłumacza :eusathink:grześ mało kumie po naszymu
dydo85 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 To już pominąłem szkoda że nie udało mi się pogadać :/ mosz tłumacza :eusathink:grześ mało kumie po naszymu Andrzejku czasem umie się przestawić , żeby po naszymu brzmiało jak po naszemu
Krumak Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Takze na pewno wleci servotronic .Szkoda ze sniegu nie było w gorach to bym co potestował Fota podesłana przez Manka http://s19.postimg.org/vvm61h0o3/BT_2014.jpg Za ten brud powinni Ci go odebrać i oddać do rodziny zastępczej Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kiedys była juz u mnie ta A5 Auto przerobione z 2008---> 2013 na polifta ( przod ,tył neony )
Rekomendowane odpowiedzi