griga-st Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 a czy 255 na 8,5 j nie bedzie baloniasto wrc czemu tak szerokie opony?? ja do siebie biore 225 (ale to specjalnie dla lekkiego naciagu, sadze ze wyjdzie OK). ja zadnych naciągów nie robie poka te twoje fele z 225 Przy 19" 255 przy feldze 8,5 to oryginalny rozmiar w Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 teraz sa moje te felgi Już wiem kto mi sprzątnął felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 teraz sa moje te felgi Już wiem kto mi sprzątnął felgi Nie zgadłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 i dobrze niech kombinuje Grzesiu dobrze że je sprzedałeś bo jak taki gołodupiec z szybowego, który kupił od Andrzeja Kasię mógłby jeździć na felgach z S5tki :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jemu chodziło o felge mirona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) No muszę przyznać Grzesiu że całkiem niezłe założyleś te 20" :D Edytowane 3 Marca 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoUSM Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No muszę przyznać Grzesiu że całkiem niezłe założyleś te 20" :D :cheesy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No muszę przyznać Grzesiu że całkiem niezłe założyleś te 20" :D :cheesy: Nowy project Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No muszę przyznać Grzesiu że całkiem niezłe założyleś te 20" :D :cheesy: Nowy project Grzesiu stwierdził że za mało wrażeń z jazdy i trza trochu podtlenku azotu dopakować a że się trafiła butla nitro w promocji (no może ciut przy wielka ale kto by się tam czepiał) to zakupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih82 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 no całkiem niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 22,5" jeszcze nie było w A4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 co za SPAM sie tu robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 trza było nie oklejać fury najlepkami ale za to chociaż dobrane nalepki pod kolor hebli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jakiej Grzechu marki opony kupiłeś?? Jestem na kupnie 255/35/19 i mam dylemat . Jedni mówią bierz CHINOLA nie słuchając innych, a znów inni na odwrót .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jakiej Grzechu marki opony kupiłeś?? Jestem na kupnie 255/35/19 i mam dylemat . Jedni mówią bierz CHINOLA nie słuchając innych, a znów inni na odwrót .... Mi ktoś Nexeny polecał. 2 sztuki masz za cenę 1 Michała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jakiej Grzechu marki opony kupiłeś?? Jestem na kupnie 255/35/19 i mam dylemat . Jedni mówią bierz CHINOLA nie słuchając innych, a znów inni na odwrót .... Mi ktoś Nexeny polecał. 2 sztuki masz za cenę 1 Michała. na 19 Grzesiu miał "Falken" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodosbwa Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jakiej Grzechu marki opony kupiłeś?? Jestem na kupnie 255/35/19 i mam dylemat . Jedni mówią bierz CHINOLA nie słuchając innych, a znów inni na odwrót .... Mi ktoś Nexeny polecał. 2 sztuki masz za cenę 1 Michała. na 19 Grzesiu miał "Falken" Zadnych chinoli opona to jedyna rzecz ktora laczy auto z nawierzchnia kup jakies oponu premium michali pirelki continetale itp chociazbym uzywane w dobrym stanie a bedzie pan zadowolony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja kupiłem bardzo ładne dunlopy sport maxxx ponad 6mm 19 35 255 mniej niż ty 1tys dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Byłem w sobotę na giełdzie w TSA. Oglądałem naprawdę ładny komplet Dunlopa w 19" 255 x 35 DOT ..12, rowek 6-7 mm. Koleś wołał za komplet 1000 zł. Ja osobiście jeżeli nie chciał bym wyłożyć za nowy komplet opon marki premium 2500-3000 zł wolał bym założyć np. taki komplet używek niż nowego chińczyka. Jak się dobrze poszuka to można trafić naprawdę coś przyzwoitego w dobrej monecie Edytowane 11 Marca 2015 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ale walicie Grześkowi tu spam Grześ wygoń ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi