jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wiem ze z panorama były kłopoty ( duzo reklamacji) też słyszałem, że w B8 niekoniecznie im to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wiem ze z panorama były kłopoty ( duzo reklamacji) \ ależ szanowny kolego ty poprawiasz fabrykę przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wiem ze z panorama były kłopoty ( duzo reklamacji) też słyszałem, że w B8 niekoniecznie im to wyszło Ja na szczescie mialem jakas akcje serwisowa zanim kupilem auto i jak na razie nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Wiem ze z panorama były kłopoty ( duzo reklamacji) Ooo ale reklamacji w ASO czy jak już ktoś rezal to były problemy ? Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Było dużo problemów z panoramą w początkowych wersjach. Gdybyś sprawdził historię to prawie każde auto było na jakiejś reklamacji które ma panoramę. Później już ponoć problemów nie ma w młodszych rocznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Przesadzacie. Pakują to do wszystkich modeli i jest git. U mnie wymieniali uszczelki bo w półtorarocznym aucie(`09) wyglądała jak cn. dziesięcioletnia. Mi ze względu na wzrost przeszkadzała trochę w dalekich podróżach(szum), ale to jeden z najfajniejszych bajerów jaki można do auta włożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Trochę dziś wolnego czasu miałem to mówię sobie usiądę i przeczytam w końcu cały wątek i sukces udało się piękne auto i ogrom pracy włożonej, nie wspominając o wiedzy właściciela,nie ma co gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wiem ze z panorama były kłopoty ( duzo reklamacji) też słyszałem, że w B8 niekoniecznie im to wyszło Jest z tą panorama trochę kłopotów. Zacznijmy od tego że głośniej i podsufitka 4cm niżej. Przy wzroście pow 180cm bardzo mało miejsca nad głową w najniższej pozycji fotela Do tego większy hałas przy dużych prędkościach i to że ta panorama nie jest jakaś duża w porównaniu do innych marek... jest wąska i zaczyna się dopiero nad głową kierowcy więc na przednich fotelach się z niej wiele nie skorzysta bardziej z tyłu dzieciaki mają frajdę. No i przy każdym przeglądzie przy niej mi grzebia a auto było nowe czyli czyszczenie prowadnic i smarowanie bo widać bez tego mogły by być problemy. Podejrzewam że nadal jest to wrażliwy i awaryjny element auta. Ale bajer jest to macie rację... Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Krajewski Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Eee slaba sztuka. Wez to sprzedaj. Najlepiej mi Powaznie: cos niesamowitego. I swietne zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Mały update Auto przeszło duuzy przegląd , oczywiscie oleje , filtry , płyn hamulcowy, płyn do wspomagania wymienioneDodatkowo dla swietego spokoju dałem do sprawdzenia i wymiany imbusaW gniezdzie wszystko w porządku i nic nie wyrobioneTeraz spie spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 A to na ibusie to dużo wyrobione wg mechanika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 A to na ibusie to dużo wyrobione wg mechanika? mine miał spokojną gorzej ja Przebieg 190 tys, km jakby kto pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 a z jakiego miesiąca masz auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ja mam ten krótszy czyli przed 06.2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 chyba nawet 09.2009 jeszcze sie nie łapały dopiero 11.2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Z imbusem różnie, u mnie w sharanie ukręcił sie przy 130k, wydałem trochę więcej--zmieniłem na łańcuszek i spie spokojnie. Autko super, zresztą jak każde Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Gdzie ten imbus się znajduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 W silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A jak z tym imbusem w roczniku koniec 2010? BTW. Dużo trzeba pracy żeby się dostać do tego imbusa i sprawdzić w jakim jest stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osta Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 O co chodzi dokładnie z tym imbusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi