turdzi Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Gdzie bedziesz robil redukcje , bo widze ze chyba nie ma kolanku.Koniecznie poprosimy o dkomumentacje zdjeciowa dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Gdzie bedziesz robil redukcje , bo widze ze chyba nie ma kolanku.Koniecznie poprosimy o dkomumentacje zdjeciowa dla potomnych Zaraz przy coolerze bedzie redukcja ( na pewno zrobie jakies fotki ) Mialem dzis zakladac cooler ale po powrocie z ASO jestem troche wku....y i nie mam ochoty na nic Przyszla nieszczesna kostka z Niemiec ( 14 PLN ) ale piny beda kosztowac do niej 96,50 PLN ) nie wspominajac o drugiej strony kostka 9,80 PLN i piny 74 PLN Takze za dwie kostki i troszke pinow 200 PLN Tak wiec wole kupic jakas uzywke wiazke za 100- 150 PLN i miec jeszcze duzo zapasow kostek i pinow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To jest ten brakujący element do Line Assist? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To jest ten brakujący element do Line Assist? Do wiazki laczacej tylny zderzak do srodka auta Czekam cierpliwie jeszcze na obudowy lusterek z lakierni ( sa w podkladzie ) Nie chce dwa razy sciagac tapicerek w drzwiach . Przy okazji beda podlaczone syczki B&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 panowie roznia sie dolne kratki zderzaka od s-line w b8 mocowaniem lub innymi detalami czy tylko ramka chromowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 panowie roznia sie dolne kratki zderzaka od s-line w b8 mocowaniem lub innymi detalami czy tylko ramka chromowa? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171690.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jak co ja mam instalacje z dwóch B8ek troche pocięte ale jeszcze sporo wtyczek w nich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jak co ja mam instalacje z dwóch B8ek troche pocięte ale jeszcze sporo wtyczek w nich jest Dobrze wiedziec Wczoraj zostalem poratowany w kilka kostek i pinow To i rezanko ruszylo Tylny zderzak zostal zrzucony (stara fota ) i zamontowane zostaly sterowniki wraz instalacja Polutowane zostalo wszystko i oczywiscie notatki sporzadzone ( aby nic nie pomylic ) . Troche tej kabelkologi jest :gwizdanie: No i podciagnieta cala instalcja do samego przodu czyli wszystko jest kolo slupkow A Teraz czekam ( obiecal mi na piatek ) na obudowy od lakiernika , skladam lusterka i montujemy je . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 pięknie :oklaski: kiedyś jak kupie będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Grzesiek, bierz 2-gi kpl na zmianę, aż grzech nie kupić w tej cenie :gwizdanie: http://allegro.pl/audi-a5-s5-a4-s4-oryginalne-nowe-felgi-i1791437786.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 pięknie :oklaski: kiedyś jak kupie będzie jak znalazł Co ci jeszcze zrobic Grzesiek, bierz 2-gi kpl na zmianę, aż grzech nie kupić w tej cenie :gwizdanie: http://allegro.pl/audi-a5-s5-a4-s4-oryginalne-nowe-felgi-i1791437786.html No tak cena spoko ale mam u siebie juz w sumie 6 kompletow felg Odebralem te nieszczesne obudowy lusterek z lakierni , prawie 2 tygodnie byly trzymane . Tak to jest z piedulami do malowania Teraz musze poskladac je do kupy i pewnie jutro zamontowac na aucie . Ciekawi mnie teraz instalacja w drzwiach ...ale jutro zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 wrclaguna i cała reszta bandy z B8 Szukam gdzie i jak (za pomocą jakiej wkładki styropianowej czy też innego uchwytu) mocowany jest lewarek do podnoszenia wówczas gdy w kombi FWD mamy ASS a co za tym idzie woofer we wnęce koła zapasowego oraz dojazdówkę zamiast zestawu naprawczego.... POMÓŻCIE !! Może ktoś ma taką konfigurację.... Gdy nie ma ASS a jest dojazdówka jest standardowy "okrągły" styropian styropian i w nim podnośnik , gdy jest ASS i zestaw naprawczy to jest uchwyt za akku ( w kierunku przodu auta) i tam jest mocowany i podnośnik i zestaw naprawczy z kompresorem ale gdzie mocowany jest podnośnik w "moim" przypadku, no chyba że w kombi jak ktoś brał ASS nie ma opcji na dojazdówkę to trochę lipa na polskie drogi ?? [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 09:38_________________________________________________Sorry laguna za zaśmiecanie - coś znalazłem - 8K9813685 i 8K9813685A tylko który wybrać i gdzie on "przychodzi"... ?? Jak ktoś ma taką konfigurację jak napisałem (kombi+FWD + ASS + dojazdówka) prosił bym o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ALFIK Najprawdopodobniej jest to ta druga pokrywa bo z tegoc o widze jest oznaczona jako "skrzynka narzędziowa" dla ASS i Banga [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 09:58_________________________________________________ Sorry laguna za zaśmiecanie - coś znalazłem - 8K9813685 i 8K9813685A tylko który wybrać i gdzie on "przychodzi"... ?? Jak ktoś ma taką konfigurację jak napisałem (kombi+FWD + ASS + dojazdówka) prosił bym o kontakt Wybierz uchwyt 8K9 813 685 jest to dla dojazdówki z literką A jest dla zestawu naprawczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Andrzej u mnie jest ASS , brak dojazdowki , kompresorek mam tak jak piszesz we wnece miedzy akumulatorem a sciana Podnosnika brak u mnie A tak poza tym rezanie instalacji ciag dalszy Dzis zalozone zostaly lusterka pod fotochrom , skladane , pod pamiec , grzane , elektryczne i pod Asystenta Zmiana tez sterownikow na fuulll opcje oraz podpiecie instalcji No nie powiem ze jest roboty w instalacji od ciula i troche Oczywiscie braklo pinow i robota stanela . Akurat wymyslili jakies inne w slupkach A z przodu Mam z 8 rodzaji malych pinow a tu zonk Fota z placu boju Oczywiscie przy okazji zalozylem syczki na boczki B&O wraz z blendami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ale ty ją torturujesz ;( Nikt nie kupi od Ciebie tej furmanki jak zobaczy co wyprawiasz z nią.... :polew: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 wrclaguna, jestem nieustająco pełen podziwu jestem raczej pewny, że gdybyś stanął przed opcją kupna całkowicie nowego a4, a kasa pozwalałaby Ci na zakup najbardziej dopasionego, to i tak zamówiłbyś golasa + kontener nowych części aby samemu sobie dorezać samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 aby samemu sobie dorezać samemu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Przec**j szatan nie człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 wrclaguna, jestem nieustająco pełen podziwu jestem raczej pewny, że gdybyś stanął przed opcją kupna całkowicie nowego a4, a kasa pozwalałaby Ci na zakup najbardziej dopasionego, to i tak zamówiłbyś golasa + kontener nowych części aby samemu sobie dorezać samemu Jak brakowalo paru rzeczy w aucie to trzeba dorezac po mojemu sam fakt ze zagladniesz w kazda czesc auta to czlowieka cieszy a zarazem uczy sie Dzis bylo 6 godzin bawienia sie w rozbieranie tapicerek ( pachnal jeszcze nowoscia ) oraz lutowanie kabelkologi . Przyszly tydzien dokonczenie instalcji , niestety braklo 14 nietypowych pinow Przec**j szatan nie człowiek masz jakies wiazki z B8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 mam dwie niekompletne już instalacje... co do boczków trzeba było dzwonić/pisać to powiedział bym gdzie są śrubki i w ogóle fajnie się ściąga dekory co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi