PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Co do podświetlenia to zależy od modułu jaki mamy w B8, pamiętam że na spocie rezaliśmy ten mod i david N u siebie wyrezał a w pozostałych trzech B8 się nie dało
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Co do podświetlenia to zależy od modułu jaki mamy w B8, pamiętam że na spocie rezaliśmy ten mod i david N u siebie wyrezał a w pozostałych trzech B8 się nie dało Ja u siebie kodowałem z pół roku temu i tez nie poszło a pare dni temu znajomkowi to robiłem i zakodowało sie Spróbowałem u siebie i teraz bangla Wrc ja tez mogę sobie taki mod zrobić? czy muszę jakieś czary (sterowniki itp) powkładać do auta ?? Tak oczywiście tylko nie wiem jaki masz symbol Modulu Centralnej Elektryki .
fryzjerek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 a gdzie to sprawdzić? to jest ten moduł komfortu??
alvaro Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 komfort masz z tylu z prawej w kufrze a MCE masz nad kolanami z lewej strony
jurick Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 U mnie też nie dawało się uruchomić ,chociaż przyjmował kodowanie. Było Byte 40 i w Binary ostatnia cyfra 0. Nadpisałem Byte 41, przyjął kodowanie ale w Binary dalej 0 na koncu i nie działał. Zmieniłem w Binary ostatnie 0 na 1, kodowanie ,przyjął, sprawdzenie, nadpisał 41 w Byte i działa podświetlenie zakrętów.
Dev Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Co do podświetlenia to zależy od modułu jaki mamy w B8, pamiętam że na spocie rezaliśmy ten mod i david N u siebie wyrezał a w pozostałych trzech B8 się nie dało Ja u siebie kodowałem z pół roku temu i tez nie poszło a pare dni temu znajomkowi to robiłem i zakodowało sie Spróbowałem u siebie i teraz bangla Wrc ja tez mogę sobie taki mod zrobić? czy muszę jakieś czary (sterowniki itp) powkładać do auta ?? Tak oczywiście tylko nie wiem jaki masz symbol Modulu Centralnej Elektryki . długie kodowanie, czasami coś nie wychodzi jak trzeba ja próbuje kilka razy, zawsze przechodzi
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 co do doświetlania zakrętów to osobiście nic a nic mi się nie podoba - kojarzy mi się to z fiatem bravo. I zawsze się zastanawiałem co ma dawać ten świecący halogen za dnia
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Fiat Bravo + nowe Mietki, moim zdaniem czasami pomaga jak się nie ma np. skrętnych xenonów które działaja do czy od określonej prędkości
filip1001 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 no dziś u Grzegorza 100 strona wątku :oklaski:
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 W tym tygodniu pewnie zacznie sie rezanko włacznika START/STOP Odpowiedni Panel dotarł wtyka , piną sa , schematy ogarnięte . Będzie taki tam bayer ale zawsze coś trzeba dłubnąc Myślałem o Systemie ukł. zezwolenia na wejście i uruchomienie Kessy W sumie klamki do wymiany , trzy anteny , instalacja no i oczywiście Moduł Komfortu Co MOD to kłopoty ze sterownikami Ale czas pokażę , bo to może będzie kiedyś w planach
fryzjerek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jak to bedzie działać? kluczyk bedzie trzeba zapodać do stacyjki czy bez kluczykowo ??
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Będzie Push the Button Tak będzie Push the Button Galvanize - The Chemical Brothers A potem będzie Hey Boy Hey Girl
_Bartek_ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na ręcznym za bardzo nie polatasz przez ten przełącznik zamiast dźwigni
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na ręcznym za bardzo nie polatasz przez ten przełącznik zamiast dźwigni Tak to juz jest w tych nowych modelach jest hamulec elektryczny No .......ale za to jest fajny system HILL HOLD ASSIST . Jak to bedzie działać? kluczyk bedzie trzeba zapodać do stacyjki czy bez kluczykowo ?? Na razie ... na razie kluczyk w stacyjke (musi się odblokować elektryczna blokada ) a moze kiedyś jak pozbieram graty bedzie bez kluczykowo masz tempo rezania Pomału brakuje pomysłow
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Będzie Push the Button Tak będzie Push the Button Galvanize - The Chemical Brothers O tym właśnie myślałem
_Gabriel_ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 moze pora teraz cos pod maska zmienic?
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 moze pora teraz cos pod maska zmienic? Myśle ze na wiosnę będzie korekta softu U ciebie ile wyszło ? 341 KM P.S. Najblizsze plany to zmiana sufitu na czarny w wersji pod B&O Jakby ktoś coś widział ciekawego to dawać cynka
Rekomendowane odpowiedzi