wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 A to looz że da radę wyrezać bo szkoda by było tej Jak sie uda to taki mam zamiar ---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:50 ---------- Super, musze poszukac podwojnej lampki w jasnym kolorze. Dzieki za info! Bez problemu kupisz w dobrej cenie http://moto.allegro.pl/lampka-oswietlenie-kabiny-audi-a4-a5-07-10rok-i2192138763.html
Cuber Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Też mam chyba taką lampkę na handel... czarną ?
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Temat tylnej czarnej podwójnej lampki zrobiony Dodatkowo wyrezane diody LED , 10 minut roboty. Tyle mogłem zrobić swoim aparatem z komunii
gregski Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Bez problemu kupisz w dobrej cenie Zamowiona, dzieki!
dawid195a Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Temat tylnej czarnej podwójnej lampki zrobiony Dodatkowo wyrezane diody LED , 10 minut roboty.Tyle mogłem zrobić swoim aparatem z komunii http://s19.postimage.org/ee327e6n7/Diody_ty.jpg Ten sam patent co u mnie z ledami, fajną poświate robią w nocy
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Szybka nuufffka sztuka pod LANE ASSIST załozona Teraz pozostaje zrobić instalacje, pewnie jutro sie za to zabiorę .
dziadek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 starą udało się zdemontować bez uszczerbku?
piotrek--1989 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 szybiarze powinni bez problemu wyciąć i odzyskać zresztą Grzesiek czuwał stara pewnie już do sprzedania
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Starą szybkę ściagnęli profi bez uszczerbku ale tak porownując je to jest duza roznica w widocznosci " nowe to nowe " Jak się lepiej przypatrzyłem to na starej szybie było pełno bardzo drobnych odpryskow z jazdy na autostradzie w Niemcowni .
wrclaguna Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Udało sie upchać te wszystkie kabelki w tą obudowę pod kamerkę . Lusterko podłaczone pod kostkę 8 PIN wraz czujnikiem wilgotności , te niebieskie kabelki idą ze sterownika kamery do miejsca gdzie jest szyba podgrzewana oraz wtyka 10 PIN od kamerki do zasilania i Cany . Pozostaje jeszcze temat kiery i wibratorka ......ale to po BUKOWINIE jeszcze coś sie zj**ie po drodze
Wihajster Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Grubo M I S Z C Z Normalnie wariat:kox: jest kasa jest zabawa
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 WRC to już chyba można smiało mówić o najbajdziej wyrezanej B8 w PL - jedziesz z modami jak stary :thumbup1: ---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:10 ---------- Grubo M I S Z C Z Normalnie wariat:kox: jest kasa jest zabawa poza chęci czas i wena
PABLO Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Dzis byłem w ASO i zamówiłem szybę przednią pod LANE ASSIST ( kamera) . Pewnie jeszcze w tym tygodniu jak dobrze pójdzie czeka mnie wymiana przedniej szyby Wytłumaczcie mi, jak z tą szybą jest, kumpel twierdzi (nie ma go u nas na forum) że normalna szyba obojętnie czy pod kamerkę, czujnik deszczu czy zmierzchu to 100% ta sama szyba tylko różni się naklejką o innym kształcie:eusathink: On w B7 ma czujnik deszczu i jutro wymienia szybę bo miał pęknięcie na 15cm u siebie i tak mu powiedzieli w ASO.
wrclaguna Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 W B8 wszystkie szyby są pod czujnik deszczu/swiatła ( chodzi o mocowanie ) Te wersje które nie mają czujnika mają zamontowaną tzw. zaslepke 8T0 907 613 Chcąc zrobic u siebie tego MODA tzn. LANE ASSIST musiałem wymienić szybkę. Oprócz szerokiego sitodruku w tym miejscu jest jeszcze dodatkowe ogrzewanie szyby . Na pewno czemuś słuzy to aby System działał bez zakłóceń ( chodzi o deszcz ,śnieg itp. ) . Na tej fotce widać niebieskie kabelki które idą do szyby ( ogrzewanie kamery) Tego podgrzewania nie ma w standartowej szybie i nie mozna tego kupić jako część zamienną . Jezeli chodzi o B7 to na pewno tam nie takiego Systemu . Pablo jak kumpel miał szybkę pod czujnik to na taką mu zmienią
Rekomendowane odpowiedzi