talib1990 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 u nas było na 1 pistolet ale sprawnie... kolczyki bez żadnej osłonki z stali chirurgicznej ... nasza ma niecałe 8 miesięcy.... spotkałem się z opiniami, ze krzywdzimy dziecko itp ale to kwestia podejścia wg. nas .... zawsze je możesz wyciągnąć i śladu nie ma
habcio19 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 my powoli też szykujemy się do sprzedania naszego 4w1 i szukamy spacerówki... skłaniamy się ku http://allegro.pl/espiro-magic-wozek-spacerowy-mega-gratisy-i5292014234.html Dzisiaj byliśmy przekłuć uszy naszej Majuni, było pare łez ale raczej z samej sytuacji niż z bólu bo trwało to 3 minuty jutro pierwsza trasa na próbę w foteliku .... ciekaw jestem reakcji bo wcześniej tylko nosidełko tyłem było Nas np ten model jakoś nieprzekonal. Trochę słabo na żywo wygląda wzięliśmy ten w kolorze fioletowym http://allegro.pl/lekki-wozek-enjoy-baby-design-parasol-gratis-i5053007880.html mamy go jakiś miesiąc i jest oki
talib1990 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Martyna tez go bierze pod uwagę... Jakie są różnice na plus ?
wesz82 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 my powoli też szykujemy się do sprzedania naszego 4w1 i szukamy spacerówki... skłaniamy się ku http://allegro.pl/espiro-magic-wozek-spacerowy-mega-gratisy-i5292014234.html Dzisiaj byliśmy przekłuć uszy naszej Majuni, było pare łez ale raczej z samej sytuacji niż z bólu bo trwało to 3 minuty jutro pierwsza trasa na próbę w foteliku .... ciekaw jestem reakcji bo wcześniej tylko nosidełko tyłem było My już 4 rok użytkujemy te espiro i powiem Ci ze jak dostało troche piasku w koła trzeba było ładnie to przeczyścić i nasmarować bo piszczało nie było tragedii ale jednak.Tylko ze to było po wypadzie na plaże Pozycja do spania mogła by byc bardziej do poziomu,koszyk w ogóle nie wiem po co w nim jest bo jak np babel zasnie i rozłożysz oparcie to do koszyka ciezko wsadzic np 1.5L butelke wody. Jak każdy wózek z takowych trzeba sie przyłożyć by go podnieś na krawężnik. Więcej grzechów nie przypominam sobie Tak poza tym wejdzie spokojnie po złożeniu nawet do tico,jest lekki,i można powiedzieć ze trwale wykończony. Pcha sie go dobrze nawet po 3h spacerze nie odczułem jakiegoś zmęczenia. I przede wszystkim nie jest mega drogi :wink:
talib1990 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Dzisiaj jedziemy obejrzeć tego Espiro .. Zobaczymy na zywo jakie wrażenie zrobi
mojeA4 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 A u nas decyzja jednak na recaro easylife white edition color lime, koledzy prośba- ten model w takim zestawieniu kolorystycznym jest na tą chwile nieosiągalny, jak byście gdzies chodzili po sklepach zapytajcie prosze, biała rama, limonkowy, pilne, w sklepach internetowych brak, w Częstochowie rownież.
talib1990 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Byliśmy oglądaliśmy i jednak zmiana decyzji... Znaleźliśmy wózek dla nad idealny tj. joie litetrax .. Jest to britax na rynek angielski... Jakość bdb ... Co do recaro w dąbrowie górniczej maja go na promocji 959 bodajze
mojeA4 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ale biała rama limonkowy??? Jeśli tak to daj szybko info gdzie co jak
talib1990 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Ale biała rama limonkowy???Jeśli tak to daj szybko info gdzie co jakmusialbys zadzwonic ale mowil facet ze ma kilka kolorowLap linka. http://www.taniewozki.net/product_info.php?products_id=750#!prettyPhoto Pytalem jest mozliwosc zamowienia tego koloru 959zl
mojeA4 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Jutro rano dzwonięcaly internet przejrzałem nie ma nigdzie Recaro tez juz nie ma, nie wiadomo kiedy bedzie Napisałem Jutro rano zadzwonie jak nie odpiszą, swoją droga dziwna sprawa wózek tak schodzi a jest wszędzie niedostępny w tym zestawieniu kolorów.
talib1990 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 na miejscu mówili, że jest biała rama z różem ale że są w stanie zamówić każdy kolor ze wzorników w tej cenie
mojeA4 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 No własnie różowy kupimy jak nie dostaniemy zielonego
talib1990 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) no to ten mieli od ręki my zamówiliśmy i jutro ma przyjść joie litetrax 3 czarny ....zobaczymy ile to jest warte to jest najlepsze w nim https://youtu.be/0VE79wmRTg4?t=1m40s Edytowane 6 Maja 2015 przez talib1990
mojeA4 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Byl w sklepie pokazywali nam go, faktycznie składanie tego wózka jest za***iste, ładny, ale większy i chyba szerszy od tego co chce, a moje dwie kobity sie uparły, tzn. powiem tak wtracilem sie, bo chciała kupić mclarena, ale jak zobaczyłem te rureczki za taka kase, to juz mowię lepszy ten recaro, w końcu bede miał trochę bagażnika w tym moim kombi Poza tym mamy fotelik recaro z baza isofix, jestem bardzo zadowolony, duży masywny, po bokach ją trzyma nóżki i główkę osłania, wiec mam nadzieje, ze trzymają sie jakości i wózek rownież warto. Poza tym mieliśmy teutonie, był drogi, ale sie sprzedał, nie leży gdzies na strychu, tak mysle, ze ten tez moze kiedyś pójdzie jak juz nie bedzie potrzebny. Rozmawiałem w sklepie z gościem, stwierdził, ze jakaś prawda w tym jest, jak kupi człowiek fajny wózek, ale np polski to potem cieżko sprzedać, a tu prosze wózek poszedł a jeszcze po zakupie tego pare groszy zostanie, jeszcze mysle nad rowerkiem biegowym, i jeszcze by zostało jak bym kupił
talib1990 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 my wózek teraz mamy 4w1 coletto giovanni... i sprawuje się super... ale teraz potrzebna będzie spacerówka tylko więc po co cały zestaw trzymać... pewnie wyczyszcze i w weekend wystawie
mojeA4 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Nie ma nigdzie tego wózka. Zamówiłem w Częstochowie różowy z biała ramą.
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Dziś zostawiliśmy małą pierwszy raz na noc u dziadków i mam do Was pytanie kiedy Wy pierwszy raz zostawiliście wasze dzieci na noc poza domem ? Jak wychodziłem to nawet nie płakała ale widać było, że chciała ze mną iść ze mną Stary chyba najbardziej przeżywa
POWER-KRIS Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 U mnie nie miałem wyboru. Obaj po ukończeniu roku musieli spać u babci, bo na zmiany z żoną robię.
talib1990 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 my jeszcze nawet nie myślimy o tym... byliśmy swego czasu na weselu moja mama została z małą wszystko idealnie a tu zonk... Martyna mnie za fraki naj*banego o 21 i jeb do domu hehehe nie wytrzymała.... Teraz tak serio ale Maja dostała się do żłobka i aż się boje jak to przeżyjemy ją zostawić na te kilka godzin ....
stanley Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Dziś zostawiliśmy małą pierwszy raz na noc u dziadków i mam do Was pytanie kiedy Wy pierwszy raz zostawiliście wasze dzieci na noc poza domem ? Jak wychodziłem to nawet nie płakała ale widać było, że chciała ze mną iść ze mną Stary chyba najbardziej przeżywa Miszka, myślę, że jak wcześniej zaczniesz to jest łatwiej Nasza Ala miała może 8-9 miesięcy i została u babci i dziadka Adaś miał ciut ponad rok Na szczęście możemy zostawić ich u moich rodziców na 2-3 dni i nie ma problemu Stary chyba najbardziej przeżywa u mnie było/jest to samo
Rekomendowane odpowiedzi