oprych Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 dziś oto taki mały news Oj będzie się działo w końcu Sylwia se dychnie od Ciebie :grin: Gratki oprych Nie ma takiej opcji Teraz dopiero się dowie jasności
wesz82 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Tak jak mówisz,tym bardziej ze starsza spała po 12h bez przerwy Ale sprawdza sie to ze każde dziecko musi być inne
tomaszstn Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 dziś oto taki mały news Oj będzie się działo Gratulacje
stanley Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 dziś oto taki mały news Oj będzie się działo Gratulacje również gratuluje Ojciec dziecka też już wie ?
Miszka82 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 gratulacje Soprano jak ze zdrowiem u Waszych pociech ? moja już złapała jakiegoś wirusa i kaszle jak szalona
stanley Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 U mnie młody się trzymie, starsza jakiś lekki katar, ale chyba już jej przechodzi
mojeA4 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 A jak z jazda autem? Mąka jak miała 3 mies jechaliśmy do pl potem do Warszawy na studia itd no km sporo zrobiła, do jakis 8 mies podczas takiej długiej podróży większość czasu u zony na kolanach przy cycku. Potem sie okazało, jak juz wyrastała z tego pierwszego fotelika, ze jej nie odpowiada jazda tyłem, zmiana fotelika i juz była poprawa, no teraz ma 2 lata to wysiedzi, ale co sie umeczylismy... PS gratulacje dla kolegi, fajny czas staranie o dziecko, nie musisz hamować, ze tak to ujmę
Arturoo Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Moja Gwiazda chora .. Czekamy na lepszejsze dni.
melon31 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Moja ma już 6 tyg jeździmy z nim prawie wszędzie ( niedziela IKEA rozdzień , kościół ) był czas do prababci podskoczyć "odpukać " zdrowa narazie
wesz82 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Moja dzis już z 3 razy zwymiotowała. Masakra,noc będzie do czuwania nie spania
mojeA4 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Podziękowania dla Prezesa za przeniesienie tematu, wielu tu z nas ma małe dzieci, ja przypadkiem trafiłem na ciekawy temat, moze kilka osob sie przyłączy do dyskusji na jakże ciekawy temat o naszych pociechach które juz chyba smacznie śpią, " tata daj mleko" " papa kicia, papa mami", "papa brym brym", "ide spać" Spokojnej nocki Panowie
sebek Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 To i ja sie pochwale bo nie widzialem tematu wczesniej:) u mnie w domku miesiac temu pojawily sie blizniaki:) chlopiec i dziewczynka
Kazek 1.9 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 To i ja sie pochwale bo nie widzialem tematu wczesniej:) u mnie w domku miesiac temu pojawily sie blizniaki:) chlopiec i dziewczynka Gratulacje kolego jak już robić to na grubo moja przynajmniej jeszcze nosi w brzuszku tylko ten termin mnie rozwala 14 Luty
wesz82 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Sebek gratki tylko teraz uwazaj bo jak znow parka bedzie to bedzie grubo. Kazek jak Twoja pani 14 zostanie cesarzowa to termin sie sprawdzi jam ma rodzic naturalnie to watpie w 14:-D:-D Moj babel juz lepiej nie wymiotuje i w ogole jest ok. Starsza dostaje od 2mcy tran to moze choroba ja tak szybko nie zlapie.twu twu twu:-D
sebek Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Dzięki dzieki:D jakby ktos potrzebowa porady albo trzeba bylo pokazac co i jak to dajcie znać :D a tak poważnie u chłopaka mojej siostry w rodzinie byly blizniaki trzy razy z rzedu a na koniec jedno pojedyncze ;D
wesz82 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Jak wszystko ma plusy i minusy. Jeeno pewne dwa takie porody i juz trzeba wana szukac;-);-)
oprych Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Ja juz się rozglądam za S-max em
stanley Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Ja juz się rozglądam za S-max em nie przesadzaj, chyba, że będą bliźniaki
Dev Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Bierz Citroena Jumpy, ma 8 miejsc
Rekomendowane odpowiedzi