Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz, stanley napisał: Przykład idzie z góry Ja nie sram przed telewizorem
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ja nie sram przed telewizorem To już wiemy kto
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz, stanley napisał: To już wiemy kto Ha ha ha Warunki na "wczasach" przyzwoite ?
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ha ha ha Warunki na "wczasach" przyzwoite ? Pasuje.Kiedy mam na kawę przyjechać ?
wesz82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 1 minutę temu, stanley napisał: Pasuje. Kiedy mam na kawę przyjechać ? Daj sie malej zalatwic
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Godzinę temu, stanley napisał: Pasuje. Kiedy mam na kawę przyjechać ? Kiedy chcesz tylko daj znać godzinę wcześniej o której bedziesz
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Kiedy chcesz tylko daj znać godzinę wcześniej o której bedziesz Dejf do nas dojedzie we wt to wpadniemy we dwóch Tylko co byś nie pojechał po klocki lego
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) 17 minut temu, stanley napisał: Dejf do nas dojedzie we wt to wpadniemy we dwóch Tylko co byś nie pojechał po klocki lego Miałem jechać w piątek ale mnie pokreciło i nie najlepiej się czułem. Przyjedzcie w porze obiadu to wyskoczymy coś zjeść , jakieś flaki czy golonka że śledziem w tle... Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Dev
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 4 minuty temu, Dev napisał: Miałem jechać w piątek ale mnie pokreciło i nie najlepiej się czułem. Przyjedzcie w porze obiadu to wyskoczymy coś zjeść , jakieś flaki czy golonka że śledziem w tle... nie prdl, pewnie i tak kebab wpadnie a na poważnie, podaj namiary na dobrą knajpę Rowy /Ustka
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 2 minuty temu, stanley napisał: nie prdl, pewnie i tak kebab wpadnie a na poważnie, podaj namiary na dobrą knajpę Rowy /Ustka Zwariowales ??? Kebuba do gęby nie biorę od lat. W Słupsku jest fajna knajpa, w środku PRL w najczystszej postaci ale jedzenie dobre tylko nie wiem czy jutro pracują. W Rowach to juz nie byłem wieki ale z tego co pamiętam to jest tam fajna karczma. Popytać trzeba miejscowych. W Ustce Syrenka i jeszcze ... ale to muszę jutro potwierdzić czy jest ok
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz, Dev napisał: Zwariowales ??? Kebuba do gęby nie biorę od lat. W Słupsku jest fajna knajpa, w środku PRL w najczystszej postaci ale jedzenie dobre tylko nie wiem czy jutro pracują. W Rowach to juz nie byłem wieki ale z tego co pamiętam to jest tam fajna karczma. Popytać trzeba miejscowych. W Ustce Syrenka i jeszcze ... ale to muszę jutro potwierdzić czy jest ok idziemy do PRL
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 5 minut temu, stanley napisał: idziemy do PRL Jutro rano sprawdzę czy pracują, jak nie to jest jeszcze kilka innych opcji.
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz, Dev napisał: Jutro rano sprawdzę czy pracują, jak nie to jest jeszcze kilka innych opcji. na spokojnie, jutro na bank nie będziemy Ci przeszkadzać
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, stanley napisał: na spokojnie, jutro na bank nie będziemy Ci przeszkadzać Jutro to mam na wszystko wyebane, mam umówione dwa auta i to wszystko co zamierzam zrobić. Muszę posprzątać syf w warsztacie i w biurze bo się już przewracam o zaciski i cała reszta zelastwa. Daj znać jak coś. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Dev
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz, Dev napisał: Jutro to mam na wszystko wyebane, mam umówione dwa auta i to wszystko co zamierzam zrobić. Muszę posprzątać syf w warsztacie i w biurze bo się już przewraca o zaciski i cała reszta zelastwa. Daj znać jak coś. będziemy in tacz
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz, stanley napisał: będziemy in tacz Do kiedy jesteście?
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Dev napisał: Do kiedy jesteście? pt lub sobota
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Artur, już wiem gdzie się nażremy jak prosiaki. Zapraszam Was na wyebane stejki ale musielibyscie przyjechać pod wieczór bo nie pójdę w roboczym drelichu do knajpy.
stanley Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Spoko, będziemy in taczoch*jales. Ja morsem nie jestem
Rekomendowane odpowiedzi