stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ? no życie skoro masz problem z dostępem do cycka...to nie zastanawiałeś się czy aby na pewno to Twoje dziecko jestem pewien, mała to wykapany tata
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ? no życie skoro masz problem z dostępem do cycka...to nie zastanawiałeś się czy aby na pewno to Twoje dziecko jestem pewien, mała to wykapany tata że niby piwo lubi i dlatego
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 jestem pewien, mała to wykapany tata Każde dziecko ma tatę Po prostu podziękuj i będziemy kwita
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ? no życie skoro masz problem z dostępem do cycka...to nie zastanawiałeś się czy aby na pewno to Twoje dziecko jestem pewien, mała to wykapany tata że niby piwo lubi i dlatego to mi wystarczy
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 k**wa, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ku***, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą nie obili Ci ścian w pokoju steropianem 10tką ?
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ku***, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą nie obili Ci ścian w pokoju steropianem 10tką ? nie wiem czy tu coś styropian by pomógł ten pisk jest tan cieńki , że pod drzwiamy przełazi
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ku***, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą nie obili Ci ścian w pokoju steropianem 10tką ? nie wiem czy tu coś styropian by pomógł ten pisk jest tan cińki , że pod drzwiamy przełazi też zdążyłem to poznać, choć u mnie oprócz pisków zachwytu jest śpiewanie i gadanie do lalki, poduszki, balona itp
viktor098 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ku***, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą no to z czego te korki byly
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ku***, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą no to z czego te korki byly różnie francuski , grecki jak sie nie ogoliły to włoski
Kędzior Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ? no życie skoro masz problem z dostępem do cycka...to nie zastanawiałeś się czy aby na pewno to Twoje dziecko jestem pewien, mała to wykapany tata jako wujek kszestny moge to potwierdzic PS. prosil mnie na PW zeby to napisac
Bulik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ku***, młoda od bracika jest tu drugi dzień dopiero , a kape drze bardziej niż laski które do mnie czasami na korepetycje przychodzą no to z czego te korki byly różnie francuski , grecki jak sie nie ogoliły to włoski :polew: :polew:
diman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Aaaaaa.... Czyli jednak mogą nie płakać :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:44_________________________________________________Jedziedzie z Bąkami na zlot ? My się wybieramy z Julkiem. Będzie miał 6 miesięcy więc myślę, że spokojnie da radę. My też bierzemy, Ala będzie miała 8 mies Diman też bierze swojego bąbla A pamiętam jeszcze Baśkę jak w zeszłym roku w BT latała z brzuchem.. :gwizdanie: Jak te dzieci rosną.. nom jeszcze pół roku i Diman bedzie od swojego niezły wpi*rdol zbierał :gwizdanie: myślę że to nastąpi szybciej
Kędzior Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jaki Ty jesteś? Krzęstny ? dokladnie
Adrenalina Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wy to nieźle zryci jestescie... Ojciec krzęstny, korepetytor i ten co to nie ma ani audi ani dziecka a najwięcej tu szumu robi Klub nam się rozrasta i za niedługo na ogólnopolskich będzie pokaźna gromadka szkodników biegac
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 dobrze mówisz .......pod Stasindą powinny być osobne miejsca parkingowe na sanki dla dzieciaków :decayed:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no nie patyczkowała się ....... i ten co to nie ma ani audi ani dziecka a najwięcej tu szumu robi ............. :decayed: :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 dobrze mówisz .......pod Stasindą powinny być osobne miejsca parkingowe na sanki dla dzieciaków :decayed: w mordorze jest miejsce na dzieci
Rekomendowane odpowiedzi