Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa no to wpadniemy z małym na podryw oczywiście mały z córa do pokoju a my na flachę Tobie ino chyt i gorzała w głowie
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa no to wpadniemy z małym na podryw oczywiście mały z córa do pokoju a my na flachę Tobie ino chyt i gorzała w głowie pewnie był z niego niezły yebaka z 10lat temu
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa no to wpadniemy z małym na podryw oczywiście mały z córa do pokoju a my na flachę Tobie ino chyt i gorzała w głowie pewnie był z niego niezły yebaka z 10lat temu dokładnie z 10 lat temu
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Was Dimek do pionu ustawi jak wpadnie do Was
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Was Dimek do pionu ustawi jak wpadnie do Was prędziej Miszkę, ja mam immunitet
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 są chwile gdzie takie rzeczy nie działają
pastaldo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 No ja w lipcu dołacze do elity klubowej Tatusiów Za wcześnie na orzeczenie czy synek czy córcia byle zdrowe było
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 No ja w lipcu dołacze do elity klubowej Tatusiów Za wcześnie na orzeczenie czy synek czy córcia byle zdrowe było Gratulacje :brawo::brawo: ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkqjptD78g1qzneqyo1_500.png Gęba jakby od tolka .......
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 No ja w lipcu dołacze do elity klubowej Tatusiów Za wcześnie na orzeczenie czy synek czy córcia byle zdrowe było graty No my też w lipcu ale na badaniach prenatalnych (trudne słowo ) można po ułożeniu płodu stwierdzić czy będzie chłopiec czy dziewczynka ale tak jak pisałem wcześniej na 80%
pastaldo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 No ja w lipcu dołacze do elity klubowej Tatusiów Za wcześnie na orzeczenie czy synek czy córcia byle zdrowe było graty No my też w lipcu ale na badaniach prenatalnych (trudne słowo ) można po ułożeniu płodu stwierdzić czy będzie chłopiec czy dziewczynka ale tak jak pisałem wcześniej na 80% Dzięki chłopaki U nas 14tyd to jeszcze ciężko tym bardziej po ułożeniu bo jest strasznie rucliwe i lekarz nie mógł spokojnie zbadać bo szkrab się kręcił jak diabli
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Za miesiąc Będzie nowy Klubowicz Marcelek
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 i dobrze ktoś na te nasze emeryturki musiał będzie robić bo zus rozwala na bierząco kapuchę więc nie zostaje im nic do odłożenia
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Rozkręcili się chłopcy Nie ma opierdzielania się Przyznać się szczerze ilu z was przeraża pierwsze dziecko??
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam kolegów, dopiero zobaczyłem że tu taki wątek istnieje. Spoko ja mam jednego 2 latka i drugie "w drodze" które wyskoczy w kwietniu. Widzę że sami wzorowi ojcowie
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Niezły jebaka z Ciebie...ciekawe ile będziesz miał dzieci w moim wieku
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jakoś tak wyszło teściu mi poprzeczkę wysoko powiesił (2 synów,3 córki) poza tym to OKR, oni tam wszyscy mówią po śląsku i piją po śląsku i pukają też po śląsku
Rekomendowane odpowiedzi