Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie zadzwoniłem do Uli i powiedziała żebym wkleił emotke odpowiednią do stanu jej chęci do zrobienia tego z Tobą, więc proszę
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie zadzwoniłem do Uli i powiedziała żebym wkleił emotke odpowiednią do stanu jej chęci do zrobienia tego z Tobą, więc proszę mi gadala co innego
hornet Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie zadzwoniłem do Uli i powiedziała żebym wkleił emotke odpowiednią do stanu jej chęci do zrobienia tego z Tobą, więc proszę mi gadala co innego taaaa mi też mówiła co innego......
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie zadzwoniłem do Uli i powiedziała żebym wkleił emotke odpowiednią do stanu jej chęci do zrobienia tego z Tobą, więc proszę mi gadala co innego BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie zadzwoniłem do Uli i powiedziała żebym wkleił emotke odpowiednią do stanu jej chęci do zrobienia tego z Tobą, więc proszę mi gadala co innego taaaa mi też mówiła co innego...... nawet wiem co - to samo co Wasze mi
hornet Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moja Cię nie zna Zapytaj swoją o horneta zwanego wrocławskim ogierem... jak będzie miała chwilę zawahania w odpowiedzi to już wiesz.....
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moja Cię nie zna Zapytaj swoją o horneta zwanego wrocławskim ogierem... jak będzie miała chwilę zawahania w odpowiedzi to już wiesz..... :polew: :polew: dobry tekst
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 18:45 po prawie 7h skurczów itp zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami :> :drool: szacun dla kobiet za to, co przeżywają na porodówce
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 gratulacje Stanley dzieki coś tam jutro dziabnę, dzisiaj piwko, bo jakbym wypił coś mocniejszego to mógłbym dostać palpitacji serca
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h powiedz mi o czym rozmawialiscie przez tyle czasu ???
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h a jak tam się panie czują :?: byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h powiedz mi o czym rozmawialiscie przez tyle czasu ???
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h powiedz mi o czym rozmawialiscie przez tyle czasu ??? czy determinizm parelatywny partycypuje intensywnie w kategorii absolute....
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h powiedz mi o czym rozmawialiscie przez tyle czasu ??? czy determinizm parelatywny partycypuje intensywnie w kategorii absolute.... czyli same ciekawostki
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h a jak tam się panie czują :?: byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h powiedz mi o czym rozmawialiscie przez tyle czasu ??? dziewczyny ok ,Basia miała w pewnym momencie małą załamkę i chciała żeby ją dobić, na szczęscie na postrunku stanąłem ja i przekonałem ją, że warto pocierpieć Poza tym, położne I klasa
hubtychy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To moje gratulacje Stanley.Pogratuluj także Basi za tyle trudu. za zdrowie małej
Rekomendowane odpowiedzi