Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Mercedes C 63 AMG Coupe...jak Wam się podoba ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem jeszcze inne foty wklejam linka do pierwszego posta

jak dla mnie to fura jest doebana

Opublikowano

Miałem okazję obejrzeć go na żywo i jedno co mnie bardzo zaskoczyło to, że nie usunęli ramek w drzwiach. Dość nietypowe jak na coupe. Silnik miazga.

Opublikowano

piękne auto :notworthy:, a silnik AMG z bulgotem V8 to już inna bajka :slina:

w tym białym z czarnymi dodatkami jest psze :kox:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeździłem SLS-em, ale jakbym miał wybierać, to wolę C63.

Ten dźwięk to coś niesamowitego.

Opublikowano

Miałem przyjemność pojeździć tylko avantem z tym silnikiem w studgardzie po torze merca, powiem tak :gwizdanie: dla mnie koozak ale cena :shocked:

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy Audi zdecyduje się na A4 Coupe... :mysli:. Główni konkurenci je mają... :przebiegly:

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy Audi zdecyduje się na A4 Coupe... :mysli:. Główni konkurenci je mają... :przebiegly:

:facepalm:

Jest od prawie 4 lat i nazywa się A5. :blink: :doh1:

Nawet BMW zmienia nazwę dla 3 Coupe, na 4 series.

Opublikowano

:facepalm:

Jest od prawie 4 lat i nazywa się A5. :blink: :doh1:

Nawet BMW zmienia nazwę dla 3 Coupe, na 4 series.

Myślałem, że A5 to całkowicie coś innego... niż A4 :blink:. Zresztą teraz już wiem :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gwiazda zawsze bedzie rządziła :naughty: Szkoda ze audi obecnie robi takie nudne auta :confused4:

Opublikowano

Gwiazda zawsze bedzie rządziła :naughty: Szkoda ze audi obecnie robi takie nudne auta :confused4:

gwiazda ostatnio rzadzi w raportach awaryjnosci :polew:

ale auto jest :kox:

Opublikowano

to sprzedaj i kup se c-klasse i bedziesz rzadzic :polew: :polew:
Opublikowano

Moze i sie psują ale te ze znaczkiem AMG sa i tak fajniejsze od nudnych audi oraz calej reszty M-powerów :hi:
Opublikowano

No ten silnik AMG V8 6208cc to najlepszy wolnossący silnik na świecie i jeden z najlepszych w ogóle.

457KM @ 6.800 RPM

600Nm @ 5.000 RPM (ponad 83% dostępne w przedziale 2.000-6.250 RPM)

Elastycznością bije większość diesli.

C63 Black series ma ponad 515KM 620Nm. W SLS jest wystrojony na ok 580KM. Możliwości tuningowe ma prawie takie jak silnik doładowany.

Opublikowano

Moze i sie psują ale te ze znaczkiem AMG sa i tak fajniejsze od nudnych audi oraz calej reszty M-powerów :hi:

to czemu jeździsz tym nudnym audi?

Opublikowano

:wallbash:
Opublikowano

No ten silnik AMG V8 6208cc to najlepszy wolnossący silnik na świecie i jeden z najlepszych w ogóle.

457KM @ 6.800 RPM

600Nm @ 5.000 RPM (ponad 83% dostępne w przedziale 2.000-6.250 RPM)

Elastycznością bije większość diesli.

C63 Black series ma ponad 515KM 620Nm. W SLS jest wystrojony na ok 580KM. Możliwości tuningowe ma prawie takie jak silnik doładowany.

Dlatego m.in AMG zjada na śniadanie konkurencje. Te ich ekstremalne silniki sa niesamowite :gwizdanie:
Opublikowano

stary idz ty zjedz sniadanie bo strasznie bredzisz,chyba ci cukier spadl.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...