Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami Jeśli mogę to chciałem ku scislosci zaznaczyć, że chłopak to on juz dawno nie jest... trójka z przodu
spanky Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami Jeśli mogę to chciałem ku scislosci zaznaczyć, że chłopak to on juz dawno nie jest... trójka z przodu i dlatego kupil auto dla emerytów ...
mydlo Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Oniak kupił Bullitta , a one są tylko w kolorze ciemno zielonym No może i był ciemno zielony (bardzoooo ciemno ) Z tego wynika że widziałem go pierwszy!!!!!
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami Jeśli mogę to chciałem ku scislosci zaznaczyć, że chłopak to on juz dawno nie jest... trójka z przodu już nie chłopak czyli co ... miseczka w rozmiarze 3
Nowak_zg Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Ono ... to teraz bedziesz na zloty forda jezdzic ? Puma Cougar Capri i Mustang ... a no i jeszcze Mondeo focus fiesta scorpio i inne Fordziki moze jakis F150 sie trafi ;p adaho... na necie widzialem fotki ... ale chetnie zobacze konkretnie ta sztuke
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 adaho... na necie widzialem fotki ... ale chetnie zobacze konkretnie ta sztuke żartowałem ... ale póki co trzeba poczekać
Iverson Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Oniak jak Ci się twoje 3.0TDi znudziło to mogę się wymienić z Tobą za mojego AFN'a,gratuluję amerykańskiego wozidła
Nowak_zg Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Oniak jak Ci się twoje 3.0TDi znudziło to mogę się wymienić z Tobą za mojego AFN'a,gratuluję amerykańskiego wozidła przeciez to europejski ford na plycie podlogowej forda Fiesty/Pumy nie wiedzialeeeeees ? :gwizdanie: nawet silnik ten sam 1.7 125KM
Nowak_zg Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 gratuluję amerykańskiego wozidła a ja moja odpowiedz pisalem do tej czesci twojej wypowiedzi a nie do 3.0 tdi
ono Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Dzisiaj troche upalałem i zrobiłem pare fotek . http://picasaweb.google.pl/KlubA4ono/Bullitt?authkey=xTs2Nelthuw
T-żółw Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 w morde szkoda, ze nie wpadałeś bo siedze akurat na chacie a ta mała czerwona wanienka obok to co to jest
ono Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 a ta mała czerwona wanienka obok to co to jest shocked A to to triumph spitfire 65 rok , nawet fajny ale do dopracowania.
rex Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Oniak, nagraj jak to "mruczy" i zapodaj linka. Prosim
Nowak_zg Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 ;( :th: na ostatnim zdjeciu w tle widze b7 ono ... i jak wrazenia po pierwszych jazdach ? opisz cos ;p chetnie poczytam
ono Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Nastawiony byłem na totalny syf jak to bywa w USA o jakości oni nic nie wiedzą , ale ... okazało sie że jest naprawdę super w środku plastiki może nie są takie jak w Audi ale na wystarczającym poziomie , bardzo fajne fotele z pełną regulacją , navi dotykowa z wbudowaną zmieniarką mp3 6 CD , bixenony , aluminium na desce wygląda naprawdę dobrze , fajny patent ze zmienianiem podświetlania deski i oświetlenia dołu do wyboru wszystkie kolory tęczy , pełna elektryka , radio działa normalnie nic nie trzeba kodować , o dziwo całkiem ładnie gra muza , układ kierowniczy precyzyjny nie za miękki , zawieszenie sztywne ale d*pa nie boli , zmiana biegów twarda i bardzo krótki skok lewarka , dzwięk silnika niesamowity , jeszcze nie moge latać po drogach bo brak tablic ale wstępnie jest mega banan :th: Teraz załatwiamy kompresor na stronie http://www.fordracingparts.com obiecują 500 KM na 93 oktan , zobaczymy ile będzie na 99 :th:
Aydaho Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Dzisiaj troche upalałem i zrobiłem pare fotek . http://picasaweb.google.pl/KlubA4ono/Bullitt?authkey=xTs2Nelthuw no niezła "locha" :th:
Flyer Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Piekne bydle... Wajcha od rekawa Tylko te nawiewy moglyby byc inne niz w kazdy fordzie
Rekomendowane odpowiedzi