Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja bym stawiał na RH w 18" z dużym rantem i białym rotorem:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja bym stawiał na RH w 18" z dużym rantem i białym rotorem:whistling: Ty masz wlasnie ladne monoblocki:naughty: ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- 19" to chyba za wiele wg mnie, monobloki mogłby tu ciekawie wyglądaćp.s uaktualnij pierwszą stronkę 19 za duze mowisz? a czemu mam str1 uaktualnic, ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- RH jak najbardziej w 18 calach ale ciezko je zdobyc a jak juz sa to cena kosmiczna:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ty masz wlasnie ladne monoblocki:naughty: 4000pln i Ci je przywiozę, bo czasem bywam w Niemodlinie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ty masz wlasnie ladne monoblocki:naughty: 4000pln i Ci je przywiozę, bo czasem bywam w Niemodlinie:decayed: no wlasnie tylko gdzie tu 4k naruchac? ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 06:08 ---------- wyczailem 19 RS6 za 2300zl,oplaca sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ty masz wlasnie ladne monoblocki:naughty: 4000pln i Ci je przywiozę, bo czasem bywam w Niemodlinie:decayed: no wlasnie tylko gdzie tu 4k naruchac? ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 06:08 ---------- wyczailem 19 RS6 za 2300zl,oplaca sie? z oponami ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ty masz wlasnie ladne monoblocki:naughty: 4000pln i Ci je przywiozę, bo czasem bywam w Niemodlinie:decayed: no wlasnie tylko gdzie tu 4k naruchac? ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 06:08 ---------- wyczailem 19 RS6 za 2300zl,oplaca sie? z oponami ??? tak,niby na jeszcze jeden sezon,fele sciagniete ze sprowadzonego furacza, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Moim zdaniem w tym wydaniu czyt bra i owiewka, to pasuje tu tylko i wyłącznie jeden typ felg, czyli z rantem:kox: Każda inna będzie mieszać style i może słabo wyglądać... Lepiej odłożyć troszkę hajsu i kupić coś przemyślanego niż kupować na szybko byle co:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Moim zdaniem w tym wydaniu czyt bra i owiewka, to pasuje tu tylko i wyłącznie jeden typ felg, czyli z rantem:kox: Każda inna będzie mieszać style i może słabo wyglądać... Lepiej odłożyć troszkę hajsu i kupić coś przemyślanego niż kupować na szybko byle co:thumbdown: no masz racje,a rozmyslam nad rh zw3 ale 17" ,myslisz ze beda zbyt male? 18 sa drogie a 17 bym wychaczyl w miare przyzwoitych PLNach, ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- mi osobiscie juz dawno w oko wpadly BBS LM 18" ze zlotym rotorem ale widzialem ostatnio na allegro i cena 10tys, nie wiem jak sie miewa jakosc DARE LM ale cena nawet przyzwoita i 9,5 cala by bylo:naughty: ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- pany te felunie sa za 1600zl, 17 cali i wszystkie ta sama szerokosc, gosciu nie wie dokladnie jaka,215/40 i jest storzek to ile moga miec?9J? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 łądnie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 łądnie by byłohttps://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005359_448903441890975_804333938_n.jpg to 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien85 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 to są 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 to są 18 no bartosz ma 18" ale szafa chyba miał 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 no to wpadly 17" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wszystko spoko tylko tymi stickerami to żes doyebał No i w dół by sie przydało skręcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 sticker z klapy odpadnie bo była tam robiona zaprawka i musiałem przykamuflować , pierwsza fota zaraz po ściągnięciu 18ek to trochę wysoko, druga już skrecona ale przód podniosłem do góry bo nie mogłem nigdzie wjechać, 4,5cm od ziemi do wahacza, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 przód podniosłem do góry bo nie mogłem nigdzie wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To są te RH, co Ci wtedy podesłałem? najsss na 17" asfalt już bardzo blisko wahaczy, jeszcze jak opona naciągnięta ja też 2cm do góry podkręciłem, taki jesienny akcent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 To są te RH, co Ci wtedy podesłałem? najsss na 17" asfalt już bardzo blisko wahaczy, jeszcze jak opona naciągnięta ja też 2cm do góry podkręciłem, taki jesienny akcent tak to te, No asfalt bardzo blisko jeszcze na naszych drogach, sam wiesz jakie mamy wertepy , jest jedno miejsce gdy jadę do domu z miasta gdzie muszę jechać po trawniku bo jest taka mulda i tam zap....ole ,a jak do młodej wjeżdżam to nawet teraz gdy podnioslem to przychacze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf_kk Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Każdy to przerabiał, dlatego wszyscy jeżdżą na 18stkach:decayed: Na 17 miałem ten sam problem...tak czy siak felga ładnie się wpasowała:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Każdy to przerabiał, dlatego wszyscy jeżdżą na 18stkach:decayed: Na 17 miałem ten sam problem...tak czy siak felga ładnie się wpasowała:wink: poczekam az zrobia droge nowa i glebie na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi