ant Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam, chciałem zaprezentować nowy zakup, głównie w celu pomocy przy poprawkach w wyglądzie, nie mówię puki co o większych modach ponieważ chce najpierw mieć "igłę" ze strony technicznej. na pokładzie jest: -elektryka (4x szyby, szyberdach) -klima (auto) -skórzana tapicerka -roleta tylnej szyby -centralny+alarm -dzielona tylna kanapa (nie wiem czy to standard) to chyba tyle silnik AAH ,Q, + LPG postawione na stag'u do zrobienia jest: -tylny czujnik abs (ciężka sprawa) -immo -przedni zderzak (tu pytanie, jaki polecacie ??) -przednie prawe nadkole -felga do wyprostowania (foto) (zdjęcia robione "na szybko" ) Shot at 2011-07-14 Shot at 2011-07-14 Shot at 2011-07-14 Shot at 2011-07-14 Shot at 2011-07-14 pozdro.
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 moja propozycja : 1.lampy z polifta (przód ,tył) 2.zderzak od eSki 3.lotka z klapy i brewki koniecznie out 4.hak jeśli nie potrzebujesz to też out 5.kominy w polerke 6.większe koło,a co za tym idzie niższa zawiecha 7.radyjko cd ,chyba że masz zmieniare na pokładzie PS poducha pasażera nie była wystrzelona??
vdm Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 - zderzaki pomaluj, szkoda narazie zmieniać bo masz spryski, - zakładaj bixy od kolegi gwerty - lampy tył na lift lub 2gi lift - jakaś ładna 17'-tka z oryginalnych audi - zawieszenie 1BE - hak out jeżeli nie potrzebny - brewki na 100% wywal
paput Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 wywal brewki zdejmij ten spoiler zmień śwaitła tył i przód i już będzie lalka[br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 11:42_________________________________________________a i zapomniałem dodać graty za V6 oraz
Olaf Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 dobra baza tylko tak jak wyzej najwazniejsze zmiany to lampy przod tyl polift i brewki out oraz kolo minimum 17' i kolejna audina na slasku zapraszamy na spoty w katowicach kazdy wtorek 18 na 3 stawach real
landryn86 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ładna sztuka do rzeźbienia Ja bym dekory wymienił albo okleił folią bo te "drewno" mi nie bardzo pasuje Nawet fajne fele Brewki też bym zdjął Powodzenia
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ant wpadnij na spota do Kato, jesteś z Kato więc nie będzie to dla Ciebie problem, tu masz wątek o naszych spotach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=85081.68880 co do auta to wiele do zrobienia przed Tobą ale i autko zmieni swe oblicze [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 16:23_________________________________________________ zapraszamy na spoty w katowicach kazdy wtorek 18 na 3 stawach real a Tys kiedy ostatnio był bo nie pamiętam [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 16:24_________________________________________________ słuchasz radia Maryja ?
ant Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 Tak więc brewki i lotka out, robiłem wczoraj podejście ale śruby od lotki do rozwiercenia a brewki na kleju, więc po weekendzie, dzięki za zaproszenie, wpadnę na 100% tylko musi mi zmiana w pracy z pasować, co do radia maryja, taką częstotliwość na transmiter trafiłem hehe , . W sprawie zawieszenia mam mały dylemat, bo poprzedni pojazd był stosunkowo nisko i naprawdę ciężko było w mieście, dużo jestem w krakowie, i tu naprawdę często muszę na krawężnik wjechać.
Olaf Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ant wpadnij na spota do Kato, jesteś z Kato więc nie będzie to dla Ciebie problem, tu masz wątek o naszych spotach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=85081.68880 co do auta to wiele do zrobienia przed Tobą ale i autko zmieni swe oblicze [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 16:23_________________________________________________ zapraszamy na spoty w katowicach kazdy wtorek 18 na 3 stawach real a Tys kiedy ostatnio był bo nie pamiętam [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 16:24_________________________________________________ słuchasz radia Maryja ? miszka sie pracuje to tez ciezko i ostani raz bylem hm.... 3 tydnie temu jakos:) jak ide na 12 do pracy to do 20 pracuje to nie halo troche ;p
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Tak więc brewki i lotka out, robiłem wczoraj podejście ale śruby od lotki do rozwiercenia a brewki na kleju, więc po weekendzie, dzięki za zaproszenie, wpadnę na 100% tylko musi mi zmiana w pracy z pasować, co do radia maryja, taką częstotliwość na transmiter trafiłem hehe , . W sprawie zawieszenia mam mały dylemat, bo poprzedni pojazd był stosunkowo nisko i naprawdę ciężko było w mieście, dużo jestem w krakowie, i tu naprawdę często muszę na krawężnik wjechać. spokojnie do celu ps Olaf Spoty się kończą ok 23 :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 heeheh ale wy nigdy nie jestescie na realu na parkplacu do 23 ? to ja was po calych kato szukac nie bede
19Martin86 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Też tam do was wpadne na spota to pooglądam te wasze fury Od przyszłego tygodnia mam urlop to trochę pomodzę przy swojej a4-ce Z pewnością będę miał pare pytanek To do wtorku!!
majkel_majki Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak na razie auto wygląda na brzydkie, brudne i zaniedbane, ale to się z czasem pewnie zmieni. Napęd za to jest słuszny
Rekomendowane odpowiedzi