jedrekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 dobra, mała aktualizacja tematu do wnętrza auta trafiły gumowe dywaniki firmy PETEX, a welury trafiły do garażu: miało być to pierwszym "modem", ale dopiero dziś do mnie dotarły (a zamówiłem w piątek kurierem ). wobec tego, że nie doszły pierwszym modem była mapa 2011 + PL menu + odblokowanie DVD w trakcie jazdy: Kilka pozostałych fot, które dziś porobiłem: Tu kilka zdjęć ze spontanicznego spotu: (dzięki Bula87 ) więcej zdjęć auta niestety nie mam. pogoda nie nastraja do umycia go, a poza tym jest w trakcie rejestracji. Rozumiem, że do zobaczenia na zlocie? myślałem, że to oczywiste
bula87 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 dobra, mała aktualizacja tematu do wnętrza auta trafiły gumowe dywaniki firmy PETEX, a welury trafiły do garażu: miało być to pierwszym "modem", ale dopiero dziś do mnie dotarły (a zamówiłem w piątek kurierem ). wobec tego, że nie doszły pierwszym modem była mapa 2011 + PL menu + odblokowanie DVD w trakcie jazdy: Kilka pozostałych fot, które dziś porobiłem: Tu kilka zdjęć ze spontanicznego spotu: (dzięki Bula87 ) więcej zdjęć auta niestety nie mam. pogoda nie nastraja do umycia go, a poza tym jest w trakcie rejestracji. Rozumiem, że do zobaczenia na zlocie? myślałem, że to oczywiste wykryłem podobieństwo w naszych autach..a mianowicie też mam takie gumowe dywaniki :polew: a tak w ogóle to masz super tą maszynę
Reniu Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Fpyte nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę to cudo na żywo :>
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 jedrekx naprawde piekny Slinowski srodeczek Jaki zestwaik DVD zapodales ?
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 Grzegorz, żaden MMI 3G samo w sobie ma DVD (które działa na postoju), a mi tylko odblokowano możliwość oglądania w trakcie jazdy Też mam Petex'a Petex z wysyłką kosztował 110 zł, a ori Audi 250 na sam przód
Gość mmcv Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ale nie czaje po co Ci gumy w taka pogode ?? p.s. pokazalbys lepiej jakas mape w 3d
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 ale nie czaje po co Ci gumy w taka pogode ?? bo są praktyczniejsze to po 1, po 2 na welurach jeździłem całe 3-4 dni i już były brudne, po 3 nie lubię welurowych dywaników do samochodu dziś o 12 mają przyjść tablice
Gość mmcv Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Wolisz gume :shocked: ? Ok . Jak dla mnie guma w takim samochodzie wyglada ale to tylko moje zdanie . Co nie zmienia faktu ze auto jest KOX
manny90 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ale nie czaje po co Ci gumy w taka pogode ?? bo są praktyczniejsze to po 1, po 2 na welurach jeździłem całe 3-4 dni i już były brudne, po 3 nie lubię welurowych dywaników do samochodu W się w pełni zgadzam
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Auto za***iste ! Skoro chcesz jeździć cały rok w gumowych dywanikach to bym się ani chwili nie zastanawiał nad zakupem ORI ale to Twój wybór
jozek726 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Auto za***iste ! Skoro chcesz jeździć cały rok w gumowych dywanikach to bym się ani chwili nie zastanawiał nad zakupem ORI ale to Twój wybór dokładnie mam PETEX i według mnie są za krótkie sam zobaczysz
pawel1380 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Jedrek skad ty masz takie ceny na te dywaniki...na allegro komplet przod tyl 300zl...a to drogo...w serwisie bym ci zalatwil komplet za okolo 250... http://moto.allegro.pl/oryginalne-audi-a5-dywaniki-gumowe-przod-tyl-i1719421466.html
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 byłem w serwisie zapytać zawsze zanim coś kupię jadę zapytać do serwisu tak np. dowiedziałem się o koszt bocznych listew S-line (które kupię w ASO) Auto za***iste ! Skoro chcesz jeździć cały rok w gumowych dywanikach to bym się ani chwili nie zastanawiał nad zakupem ORI ale to Twój wybór dokładnie mam PETEX i według mnie są za krótkie sam zobaczysz w A6 mieliśmy PETEX'a, w Q7 też mamy i jest OK. w A3 za to miałem ORI i nie widzę różnicy więc po co przepłacać? powoli zaczynam odkładać na s-line exerieur
manny90 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Auto za***iste ! Skoro chcesz jeździć cały rok w gumowych dywanikach to bym się ani chwili nie zastanawiał nad zakupem ORI ale to Twój wybór dokładnie mam PETEX i według mnie są za krótkie sam zobaczysz Faktycznie w przypadku B5 wydaje mi się, że na miejscu kierowcy dywanik mógłby być dłuższy (żeby głębiej pod pedały wchodził) poza tym nei mogę złego słowa o tych gumach powiedzieć . Jędrek chwali Petexy w pozostałych autach, więc widocznie tylko w B5 jest ten problem
KmK Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Piękne A5, jak każde A5 ciekawy kolor i wyposażenie dla mnie głównym atutem audi jest q, dobrze że chociaż manual nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego montują 2.0tdi do A5
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego montują 2.0tdi do A5 :mysli żeby było taniej w moim przypadku jest to dobre bo nie płacę akcyzy 18,6% i dalej mam diesla
KmK Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego montują 2.0tdi do A5 :mysli żeby było taniej w moim przypadku jest to dobre bo nie płacę akcyzy 18,6% i dalej mam diesla jak najbardziej to rozumiem, tylko auto jest przepiękne! wygląda na szybkie, a nie jedzie dlatego jestem zdania że 2.0tdi dobre jest do a4, a A5 ze względu na wizualne zacięcie sportowe powinno zaczynać się od 2.0T, które wcale nie jest żadnym przeciągiem, ot do przemieszczania się na codzień.
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 kwestia co dla kogo znaczy, że nie jedzie... jak kupowałem A3 2.0 tdi to też mi mówili, że nie jedzie (a przesiadałem się z Mondeo 116 konnego) i dla mnie auto było super dynamiczne. teraz też przesiadając się z A3 140 konnego na 170 konne A5 jest dla mnie wystarczająco dynamiczne.. póki co ale jak już pisałem w pierwszym poście planuję wycieczkę do Mistrza Rogala, ale to nie w tym roku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi