junior_tdi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Łażą za mną takie ledy jak głód za aktorami w reklamie danone'a Tylko niestety cena jest większa niż jogurtu Przyślij mi jedną na przymiarkę nie ma co przymierzać, bo leżą elegancko daj mi dane do konta allegro - 2 dni i kurier Ci przyniesie
karol24 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jedziesz do Nysy tak jak wcześniej pisałeś? jest już termin, 25-27 maja jakby co
junior_tdi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jedziesz do Nysy tak jak wcześniej pisałeś? jest już termin, 25-27 maja jakby co no Nysa obowiązkowa pozycja w maju też śmigasz?
karol24 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Na 99% w sobotę, po południu bo do 15 pewnie nic się nie będzie działo. Odwiedzę stare kąty bo do ogólniaka tam chodziłem wagary i takie tam więc kumple pokazali mi miasto
junior_tdi Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 Tak więc auto wreszcie odebrane, siedzi nowe serce, suszarka AWX, kolektor AWX i wywalony egr, w międzyczasie wywaliłem sticker bomba z wnętrza i wpadło BURBERRY, doszła polerka rantu i wskaźnik boost w nawiewie... posprzątam i umyję auto to wrzucę jakieś fotky
karol24 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Kolektor z AWXa jest plug&play (tylko, że ja mam AJMa )? tak mi sie słyszałao, że raczej tak. Jak wrażenia po modach silnika? bo zastanawiam się nad kolektorem, turbo jeszcze (chyba) w przyzwoitym stanie więc nie ruszam
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Kolektor z AWXa jest plug&play (tylko, że ja mam AJMa )? tak mi sie słyszałao, że raczej tak. Jak wrażenia po modach silnika? bo zastanawiam się nad kolektorem, turbo jeszcze (chyba) w przyzwoitym stanie więc nie ruszam jak nic nie grzebiesz to szkoda hajsu, tym bardziej ze u ciebie trudniej z EGR po takiej przekładce, dla spokoju mozesz wyjąć swój i go przeczyscić
junior_tdi Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 Kolektor z AWXa jest plug&play (tylko, że ja mam AJMa )? tak mi sie słyszałao, że raczej tak. Jak wrażenia po modach silnika? bo zastanawiam się nad kolektorem, turbo jeszcze (chyba) w przyzwoitym stanie więc nie ruszam u mnie P&P, wrażenia narazie żadne, zrobiłem dopiero 200 km, nie karam jeszcze silnika, chce żeby wszystko się "ułożyło", jeszcze z jakieś 200 km i jadę na komputer do mechanika, a turbo u siebie musiałem wymienić, bo stare się wyrzygało razem z silnikiem... planuję u siebie jeszcze co najwyżej załadować wtryski 216, centralny FMIC + program, także profilaktycznie wrzuciłem kolektor i pozbyłem się EGR'a. Tak jak Kowi kiedyś powiedział, ten kolektor to bardziej taki zabieg kosmetyczny niż wpływający jakoś super na osiągi
karol24 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Egra i kolektor czyściłem jakis rok temu troche syfu było, ale Kowi jak mówisz, że efekt żaden to kase można na coś innego wydać, np boosta bo fajny gadżet i +10 do mocy w przypadku mojego nigrzebanego silnika
junior_tdi Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 Joł joł joł. W ubiegłą sobotę byłem z Kumplem w Pabianicach, gdzie miał miejsce mały zlot VAGów przy okazji otwarcia nowego pola golfowego. było kilka ciekawych aut, nawet ktoś mojej Avanturze strzelił 2 foty tak aktualnie prezentuje się mój klekot: Dzisiaj jadę do Zioma, będziemy pasować zderzak od S4
pocas Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Przecież to pole funkcjonuje już od paru dobrych lat
karol24 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Jeszcze inne bajery też z Esy wpadną czy tylko przód? a ja chętnie bym moje odmalował bo poprzedi właścicial(ka) widocznie miał kłopot z parkowaniem dop marketami i tu i tam sie obrysował
szafa Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Ogólnie jest fajnie ale efet mógłby być lepszy zmieniając opony na 205/35 i obniżyć go zdrowo bo lekko kozą wieje:naughty:
junior_tdi Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 Jeszcze inne bajery też z Esy wpadną czy tylko przód? a ja chętnie bym moje odmalował bo poprzedi właścicial(ka) widocznie miał kłopot z parkowaniem dop marketami i tu i tam sie obrysował jak wpadnie zderzak to będę chciał też Esowy grill zarzucić ---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- Ogólnie jest fajnie ale efet mógłby być lepszy zmieniając opony na 205/35 i obniżyć go zdrowo bo lekko kozą wieje:naughty: Kozą to wiało u mnie w zeszłym sezonie, gdy nie było gleby z tymi 18stkami myślałem o oponkach 215/35, i może minimalnie go jeszcze obniżyć, tak jak teraz jest to i tak dość dużo biorąc pod uwagę trasy po których jeżdżę. Gdyby nie wyjazdy co weekend do Łodzi do szkoły, opony już dawno by były zmienione i auto jeszcze położone, bo mam 2 odcinki takich kolein że już muszę jechać 50km/h i po garbach. Dziś jeszcze dojdzie zderzak od S4 to przód jeszcze bliżej dojdzie do gleby. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to na przyszły sezon wpadnie Ejr Rajd i wtedy 205/35 na te 8,5 cala Mercedesowe
karol24 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 To jak znajdziesz ten esowy gril i ten "podróba Rsa" będzie Ci zbędny to daj znać muszę luknać Twoje Audi w Nysie bo jak dla mnie ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Musze kilka naklejek też pierdzielnąć na szyby w bagażniku
junior_tdi Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 przed chwilą uporaliśmy się ze zdesiem od S4.... skocze jeszcze na myjnie i może uda mi się zrobić foto moim pseudo aparatem w telefonie
karol24 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Pracowity wieczór był to teraz szukaj tego grila
junior_tdi Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 no narobiliśmy się trochę a grill obowiązkowo bo ten a'la RS4 ni w piz*3 ni w oko teraz leży... po pracy zamienię na poliftowy bo taki mam w chacie aktualnie ---------- Post dopisany 23-05-2012 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2012 at 13:52 ---------- poliftowy grill powrócił do łask i przy S4 froncie jest zdecydowanie leeeeepiej także Karolu wezmę do Nysy tego RS'a jak Ci podpasuje to zarzucisz do siebie
mrogal Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 no narobiliśmy się trochę a grill obowiązkowo bo ten a'la RS4 ni w piz*3 ni w oko teraz leży... po pracy zamienię na poliftowy bo taki mam w chacie aktualnie ---------- Post dopisany 23-05-2012 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2012 at 13:52 ---------- poliftowy grill powrócił do łask i przy S4 froncie jest zdecydowanie leeeeepiej także Karolu wezmę do Nysy tego RS'a jak Ci podpasuje to zarzucisz do siebie
Rekomendowane odpowiedzi