junior_tdi Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 Wiem wiem mam małą awarię, rozpadła mi się zaślepka końcowej rurki przelewowej wtryskiwacza, zamówiłem dziś już nową w ASO (8 PLN ) założę, umyje furacza i jakieś fotki zrobię a jeszcze aparat w między czasie załatwię
karol24 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Jak nie możesz wyjechać z garażu to go wypchnij i pstrykaj foty
junior_tdi Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 Jak nie możesz wyjechać z garażu to go wypchnij i pstrykaj foty spoko, przed chwilą byłem w ASO, nowy korek kosztował mnie 7,69 PLN mam nadzieję że będzie hulał to umyje klekota i czasnę foty ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Nie udało mi się ogarnąć aparatu i dzisiaj już nie uda, pewnie jakieś lepsze zdjęcia będę miał dopiero z weekendu z Nysy. Póki co czasnąłem komórką foty (dlatego jakość z d*py ) i to co sprawia że pojawia się banan na mordzie za każdym razem gdy wsiadam
JawoR36 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Junior, trzyma Ci się ta folia na chropowatych powierzchniach? Mam podobny pomysł (o dziwo miałem go zanim tu w temat zajrzałem), tylko troszeczkę bardziej ekstrawagancki
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Junior, trzyma Ci się ta folia na chropowatych powierzchniach? Mam podobny pomysł (o dziwo miałem go zanim tu w temat zajrzałem), tylko troszeczkę bardziej ekstrawagancki zwolnijcie z tym burrbery dobra:ranting: Elegancko wyszło, ale ta folia mogła by być matowa:naughty:
Armi Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Jak nie możesz wyjechać z garażu to go wypchnij i pstrykaj foty spoko, przed chwilą byłem w ASO, nowy korek kosztował mnie 7,69 PLN mam nadzieję że będzie hulał to umyje klekota i czasnę foty ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Nie udało mi się ogarnąć aparatu i dzisiaj już nie uda, pewnie jakieś lepsze zdjęcia będę miał dopiero z weekendu z Nysy. Póki co czasnąłem komórką foty (dlatego jakość z d*py ) http://img135.imageshack.us/img135/9091/imag0266r.jpg http://img822.imageshack.us/img822/2205/imag0268he.jpg i to co sprawia że pojawia się banan na mordzie za każdym razem gdy wsiadam http://img818.imageshack.us/img818/4723/imag0269k.jpg Machnij sobie ramkę gajgerka na czarno:naughty: Moim zdaniem, bez obklejania konsoli byłoby lepiej.
mrogal Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Machnij sobie ramkę gajgerka na czarno:naughty: Moim zdaniem, bez obklejania konsoli byłoby lepiej. AMEN, bylo by ze smaczkiem teraz jest za bogato trochePS Adam ty zyjesz?
JawoR36 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Junior, trzyma Ci się ta folia na chropowatych powierzchniach? Mam podobny pomysł (o dziwo miałem go zanim tu w temat zajrzałem), tylko troszeczkę bardziej ekstrawagancki zwolnijcie z tym burrbery dobra:ranting: Elegancko wyszło, ale ta folia mogła by być matowa:naughty: Nie chcę Burrbery czy jak to się tam pisze Choruję na to http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/10/51/29/2310512926_2 lub FOLIA CARBON CZERWONA CZERWONY (2300961362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edit: No i tak jak wyżej, same dekory, bez konsoli
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Junior, trzyma Ci się ta folia na chropowatych powierzchniach? Mam podobny pomysł (o dziwo miałem go zanim tu w temat zajrzałem), tylko troszeczkę bardziej ekstrawagancki zwolnijcie z tym burrbery dobra:ranting: Elegancko wyszło, ale ta folia mogła by być matowa:naughty: Nie chcę Burrbery czy jak to się tam pisze Choruję na to http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/10/51/29/2310512926_2 lub FOLIA CARBON CZERWONA CZERWONY (2300961362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edit: No i tak jak wyżej, same dekory, bez konsoli uff to choruj
junior_tdi Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 2JawoR36 Folia się trzyma ładnie, wcześniej jak brałem ze sticker bombem to nie kleiła się i nie profilowała jak ta burberry. ale różnica w cenie też widoczna Kowi87 racja, szkoda że nie jest matowa, chociaż trochę materiał by przypominało armistead myślałem żeby na czarno walnąć gajera, ale nawet ładnie się zgrywa z zegarami tak jak jest... muszę rozkminić tą kwestię. a co do oklejenia konsoli, to jak miałem same dekory to było jakoś tak nudno w środku tak jak teraz mi się mega podoba mrogal mi bardziej podchodzi z konsolą razem, tym bardziej że zgrałem wszystko równo praktycznie grzej mi tego grilla od eSki
bartosz85 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Środek bardzo fajnie wyszedł aż się zywiej zrobiło nie dziwne że banan na twarzy . Zderzak tez za***ista sprawa :]. Nie żebym się czepiał kół bo mialem podobne kupować ale ja bym je całe w polerke dal
junior_tdi Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 Środek bardzo fajnie wyszedł aż się zywiej zrobiło nie dziwne że banan na twarzy . Zderzak tez za***ista sprawa :]. Nie żebym się czepiał kół bo mialem podobne kupować ale ja bym je całe w polerke dal no polera spoko, tylko tak jak pisałem wcześniej - oklepane polerowanie tych patelni... gdzie na jakimś aucie widzę te merce to wycackane na lustereczko u mnie narazie zostaje jak jest, na przyszły sezon coś się pomyśli nowego
MARCIN607 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Junior świetny projekt- dekory malina ale czarnych z zewnątrz niszczy
karol24 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Też planuję zmienić dekory na .....chyba niebieską alkantare muszę pomierzyć ile tego by poszło, poszukać odpowiedniego koloru i zacznie się zabawa (tylko kiedy nie mam pojęcia) super wyszło, do batalionu chcesz czy co:naughty:
junior_tdi Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 Też planuję zmienić dekory na .....chyba niebieską alkantare muszę pomierzyć ile tego by poszło, poszukać odpowiedniego koloru i zacznie się zabawa (tylko kiedy nie mam pojęcia) super wyszło, do batalionu chcesz czy co:naughty: temat już był poruszany ile trzeba materiału, także przeszukaj a znajdziesz coś na pewno i niebieski zdecydowanie by do Ciebie pasował no chciałbym do battalionu, ale z taką kozą to nie mam co próbować
paput Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 fajnie wyszło, tylko tak się zastanawiam czy bez konsoli nie byłoby lepiej gałki nie skracasz?
junior_tdi Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 paput , gałka jest już trochę skrócona, ale docelowo pójdzie jeszcze niżej. Bez konsoli było nudno dla mnie, dlatego środek też poszedł w burberry
karol24 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Koza nie koza ale już się troche nadziergałeś wiem, że gdzieś już to było ale nie umiem znależć, ale i tak bym ze 2 razy wszystko jeszcze mierzył. Widzisz chyba zbyt wysokiego gwinta kupiłeś
junior_tdi Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 Koza nie koza ale już się troche nadziergałeś wiem, że gdzieś już to było ale nie umiem znależć. Widzisz chyba za wysokiego gwinta kupiłeś nie da sie tego bardziej skręcić? czy opony trą? coś tam by minimalnie poszło jeszcze. ale ze względu na trasy jakimi latam to jest MAX moich mozliwości
Rekomendowane odpowiedzi