Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem :decayed: mam małą awarię, rozpadła mi się zaślepka końcowej rurki przelewowej wtryskiwacza, zamówiłem dziś już nową w ASO (8 PLN :grin: ) założę, umyje furacza i jakieś fotki zrobię ;) a jeszcze aparat w między czasie załatwię :wink:

Opublikowano

Jak nie możesz wyjechać z garażu to go wypchnij i pstrykaj foty :decayed:

Opublikowano

spoko, przed chwilą byłem w ASO, nowy korek kosztował mnie 7,69 PLN :grin: mam nadzieję że będzie hulał to umyje klekota i czasnę foty :wink:

---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ----------

Nie udało mi się ogarnąć aparatu i dzisiaj już nie uda, pewnie jakieś lepsze zdjęcia będę miał dopiero z weekendu z Nysy. Póki co czasnąłem komórką foty (dlatego jakość z d*py :grin: )

imag0266r.jpg

imag0268he.jpg

i to co sprawia że pojawia się banan na mordzie za każdym razem gdy wsiadam :banan:

imag0269k.jpg

Opublikowano

Junior, trzyma Ci się ta folia na chropowatych powierzchniach? :decayed:

Mam podobny pomysł (o dziwo miałem go zanim tu w temat zajrzałem), tylko troszeczkę bardziej ekstrawagancki :sarcastic:

Opublikowano

Mam podobny pomysł (o dziwo miałem go zanim tu w temat zajrzałem), tylko troszeczkę bardziej ekstrawagancki :sarcastic:

zwolnijcie z tym burrbery dobra:ranting:

Elegancko wyszło, ale ta folia mogła by być matowa:naughty:

Opublikowano

spoko, przed chwilą byłem w ASO, nowy korek kosztował mnie 7,69 PLN :grin: mam nadzieję że będzie hulał to umyje klekota i czasnę foty :wink:

---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ----------

Nie udało mi się ogarnąć aparatu i dzisiaj już nie uda, pewnie jakieś lepsze zdjęcia będę miał dopiero z weekendu z Nysy. Póki co czasnąłem komórką foty (dlatego jakość z d*py :grin: )

http://img135.imageshack.us/img135/9091/imag0266r.jpg

http://img822.imageshack.us/img822/2205/imag0268he.jpg

i to co sprawia że pojawia się banan na mordzie za każdym razem gdy wsiadam :banan:

http://img818.imageshack.us/img818/4723/imag0269k.jpg

Machnij sobie ramkę gajgerka na czarno:naughty:

Moim zdaniem, bez obklejania konsoli byłoby lepiej.

Opublikowano

jajcarski środek:decayed:

Opublikowano

Machnij sobie ramkę gajgerka na czarno:naughty:

Moim zdaniem, bez obklejania konsoli byłoby lepiej.

AMEN, bylo by ze smaczkiem teraz jest za bogato troche

PS Adam ty zyjesz? :wink:

Opublikowano

Nie chcę Burrbery czy jak to się tam pisze :decayed:

Choruję na to

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/10/51/29/2310512926_2

lub

FOLIA CARBON CZERWONA CZERWONY (2300961362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:dance:

Edit: No i tak jak wyżej, same dekory, bez konsoli ;)

Opublikowano

Nie chcę Burrbery czy jak to się tam pisze :decayed:

Choruję na to

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/10/51/29/2310512926_2

lub

FOLIA CARBON CZERWONA CZERWONY (2300961362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:dance:

Edit: No i tak jak wyżej, same dekory, bez konsoli ;)

uff to choruj :polew:

Opublikowano

2JawoR36

Folia się trzyma ładnie, wcześniej jak brałem ze sticker bombem to nie kleiła się i nie profilowała jak ta burberry. ale różnica w cenie też widoczna :decayed:

Kowi87

racja, szkoda że nie jest matowa, chociaż trochę materiał by przypominało :grin:

armistead

myślałem żeby na czarno walnąć gajera, ale nawet ładnie się zgrywa z zegarami tak jak jest... muszę rozkminić tą kwestię. a co do oklejenia konsoli, to jak miałem same dekory to było jakoś tak nudno w środku :wink: tak jak teraz mi się mega podoba :wink:

mrogal

mi bardziej podchodzi z konsolą razem, tym bardziej że zgrałem wszystko równo praktycznie :wink: grzej mi tego grilla od eSki :decayed:

Opublikowano

Środek bardzo fajnie wyszedł :D aż się zywiej zrobiło :P nie dziwne że banan na twarzy :P . Zderzak tez za***ista sprawa :]. Nie żebym się czepiał kół :P bo mialem podobne kupować ale ja bym je całe w polerke dal :D

Opublikowano
Środek bardzo fajnie wyszedł :D aż się zywiej zrobiło :P nie dziwne że banan na twarzy :P . Zderzak tez za***ista sprawa :]. Nie żebym się czepiał kół :P bo mialem podobne kupować ale ja bym je całe w polerke dal :D

no polera spoko, tylko tak jak pisałem wcześniej - oklepane polerowanie tych patelni... gdzie na jakimś aucie widzę te merce to wycackane na lustereczko :decayed: u mnie narazie zostaje jak jest, na przyszły sezon coś się pomyśli nowego :wink:

Opublikowano

Junior świetny projekt- dekory malina ale czarnych z zewnątrz niszczy

Opublikowano

Też planuję zmienić dekory na .....chyba niebieską alkantare :wink: muszę pomierzyć ile tego by poszło, poszukać odpowiedniego koloru i zacznie się zabawa (tylko kiedy nie mam pojęcia) :thumbup1: super wyszło,

do batalionu chcesz czy co:naughty:

Opublikowano
Też planuję zmienić dekory na .....chyba niebieską alkantare :wink: muszę pomierzyć ile tego by poszło, poszukać odpowiedniego koloru i zacznie się zabawa (tylko kiedy nie mam pojęcia) :thumbup1: super wyszło,

do batalionu chcesz czy co:naughty:

temat już był poruszany ile trzeba materiału, także przeszukaj a znajdziesz coś na pewno :wink: i niebieski zdecydowanie by do Ciebie pasował :decayed: no chciałbym do battalionu, ale z taką kozą to nie mam co próbować :grin:

Opublikowano

fajnie wyszło, tylko tak się zastanawiam czy bez konsoli nie byłoby lepiej

gałki nie skracasz?

Opublikowano

paput , gałka jest już trochę skrócona, ale docelowo pójdzie jeszcze niżej. Bez konsoli było nudno dla mnie, dlatego środek też poszedł w burberry :wink:

Opublikowano

Koza nie koza ale już się troche nadziergałeś :decayed: wiem, że gdzieś już to było ale nie umiem znależć, ale i tak bym ze 2 razy wszystko jeszcze mierzył.

Widzisz chyba zbyt wysokiego gwinta kupiłeś :grin:

Opublikowano
Koza nie koza ale już się troche nadziergałeś :decayed: wiem, że gdzieś już to było ale nie umiem znależć. Widzisz chyba za wysokiego gwinta kupiłeś :grin: nie da sie tego bardziej skręcić? czy opony trą?

coś tam by minimalnie poszło jeszcze. ale ze względu na trasy jakimi latam to jest MAX moich mozliwości :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...