Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 20:29_________________________________________________obydwie po 13mm
duffy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 na czerwono elementy do usunięcia tak ? [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 20:32_________________________________________________wiosną się ogarnie
Sqizzy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 no ok, ale te dystanse od spodu nie mają żadnej podpory
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 radio dotarło jest mikrofon w komplecie ramka nie więc lipa zastanawiam się jaką kamerę cofania wybrać i gdzie ją zamontować myślałem o takiej: http://allegro.pl/kamera-cofania-dzien-noc-z-diodami-ir-kolorowa-i1969589018.html tylko ciekawe jak z jej wygląda ten obraz w nocy ?? i zamontować ją w czarnym miejscu zderzaka obejrzałem też wiązkę od radia i jest tam kabelek do połączenia z sygnałem hamulca ręcznego, chodzi pewie o video w czasie jazdy ale gdyby dać tam plus po stacyjce powinno się odblokować ?
mrogal Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 radio dotarło jest mikrofon w komplecie ramka nie więc lipa zastanawiam się jaką kamerę cofania wybrać i gdzie ją zamontować myślałem o takiej: http://allegro.pl/kamera-cofania-dzien-noc-z-diodami-ir-kolorowa-i1969589018.html tylko ciekawe jak z jej wygląda ten obraz w nocy ?? i zamontować ją w czarnym miejscu zderzaka obejrzałem też wiązkę od radia i jest tam kabelek do połączenia z sygnałem hamulca ręcznego, chodzi pewie o video w czasie jazdy ale gdyby dać tam plus po stacyjce powinno się odblokować ? a nie minus?:> chcociaz cholera wie jedne radia plus inne minus, pytaj kowiego
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 minus ? - masę z budy? kooooooowwwwiiiiiiiiii plus czy minus !!?? od razu napisz które kable mam ze sobą zlutować bo coś wspominałeś
mrogal Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 minus ? - masę z budy? kooooooowwwwiiiiiiiiii plus czy minus !!?? od razu napisz które kable mam ze sobą zlutować bo coś wspominałeś wspominal wlasnie o tym bypass'ie a instrukcji nie masz do radia? poczytaj o bajpassie bypass na necie co Ty za radio w ogole masz?
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 recaro się nie trafiły, więc jadą nowe graty, na początek: takie albo jestem ślepy albo instrukcji PL nie ma
mrogal Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 recaro się nie trafiły, więc jadą nowe graty, na początek: takie albo jestem ślepy albo instrukcji PL nie ma a po co Ci PL instrukcja?
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie mam chęci czytać po amerykańczańsku poczekam co kowi napisze a instrukcję wezmę jak już będe zakładał, czekam jeszcze na ramkę i chce też od razu tą kamerę założyć
Michał Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 prawdziwy facet nigdy nie czyta instrukcji, nigdy!
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 oj tam oj tam w kabelkologii nie jestem "miszcz" co do reszty poradze sobie bez [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 17:50_________________________________________________mam zamiar ogarnąć radio w przyszlym tygodniu a później coś grubszego we wnętrzu, w poniedziałek idę do prezesa w pracy zapytać ile chce za metr alkantary i kilka albo kilkanaście metrów będę potrzebował
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 no nie do konca... brązowy przylutować do czarnego czy odwrotnie ? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 19:08_________________________________________________juz widzę nie zauważylem taśmy izolacyjnej
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 No wiec te dwa musisz ze sobą połaczyć, video bedzie grało non stop
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 i ten kabelek który ma iść do ręcznego mogę sobie odpuścić, czad nie muszę tunelu rozbierac
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 i ten kabelek który ma iść do ręcznego mogę sobie odpuścić, czad nie muszę tunelu rozbierac to własnie jest powód blokady video, według myślicieli pionka video mozna odtwarzać tylko na postoju z zacisnietym ręcznym lipa nie
duffy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 no faktycznie już to widzę: kochanie może obejrzymy jakiś film? ok to idziemy do garażu mam nowy film na radiu downy
Rekomendowane odpowiedzi