Fr0styyy. Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Da się coś zrobić bez tej wtyczki z zamym czujnikiem i żółtym kabelkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekSSK Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Fr0styyy, użytkownik DareQ pisał na 2 stronie tego tematu, że można wykorzystać 2 małe krokodylki. Podobno pasuje i dużo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Panowie a do odkręcenia koła kierownicy można użyć zwykłego torxa z sześcioma ząbkami zamiast tego M12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekSSK Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Raczej nie podejdzie tam torx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 domin79 dzieki za podpowiedz :)no to po fakcie zjazylem ze ten caly modul jest wazny... ale nie kumam jednej zeczy... ? dlaczego wszystkie te dziwne mrugania itp zaczely dziac sie po 4 dniach? ..błędy powodowały nastepne błędy i tak to wyglądało na końcu Da się coś zrobić bez tej wtyczki z zamym czujnikiem i żółtym kabelkiem? ..mam gdzieś taką kostke na zbyciu jak coś Panowie a do odkręcenia koła kierownicy można użyć zwykłego torxa z sześcioma ząbkami zamiast tego M12 ..raczej torksem nie da rady ,aczkolwiek nigdy nie próbowałem , tyle że torx ma większy skok ząbków i niewiem czy wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja odkręcałem torxem tylko nie pamiętam jakim rozmiarem wieczorem mogę sprawdzić to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja odkręcałem torxem tylko nie pamiętam jakim rozmiarem wieczorem mogę sprawdzić to napiszę. Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja odkręcałem torxem tylko nie pamiętam jakim rozmiarem wieczorem mogę sprawdzić to napiszę. To musial byc duzy torx , ale na pewno sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja odkręcałem torxem tylko nie pamiętam jakim rozmiarem wieczorem mogę sprawdzić to napiszę. To musial byc duzy torx , ale na pewno sie da. Duży na pewno ale jaki A ten M12 to rozmiar 55??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja odkręcałem torxem tylko nie pamiętam jakim rozmiarem wieczorem mogę sprawdzić to napiszę. Również odkręcałem dużym torxem. Rozmiaru nie pamiętam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja odkręcałem torxem tylko nie pamiętam jakim rozmiarem wieczorem mogę sprawdzić to napiszę. Również odkręcałem dużym torxem. Rozmiaru nie pamiętam niestety A ktoś pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak wrócę z pracy to napisze. O ile będzie miał oznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak wrócę z pracy to napisze. O ile będzie miał oznaczenie. Ok to czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak wrócę z pracy to napisze. O ile będzie miał oznaczenie. Ok to czekam Rozmiar TARXA który zastosowałem do odkręcenia kierownicy to TX60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jak wrócę z pracy to napisze. O ile będzie miał oznaczenie. Ok to czekam Rozmiar TARXA który zastosowałem do odkręcenia kierownicy to TX60 Super dzięki :notworthy: Musze takiego poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Myślę że szybciej kupisz te nasadkę spline niż takiego torxa Ja kupiłem w jakimś markecie zestaw takich nasadek chyba za 6 albo 8 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxxracing Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 witam mam pytanko czy idzie tego fisa zaprogramowac programem vw tool jak tak to prosze o instrukcje bo moj kabelek nie chce sie polonczyc przez program vag com jedynie to przez polski vag2.5 lub 4.9 no i przez vwtool jak ktos wie jak to zrobic tymi programami to prosze o pomoc[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 16:33_________________________________________________udalo sie vw tool'em. Powiedzcie mi tylko jedna zecz czy gdy sie zmienia z opcji 2 na 1 to tez wam gasnie caly fis? bo pomiedzy opcja 1 a 2 to raz naciskam restet a pomiedzy opcja 2 na 1 to musze 2 razy przycisnac przycisk reset bo gdy raz przycisne to caly fis sie robi czarny i nic nie pokazuje dopiero po ponownym przyciniecu reset wskakuje opcja 1. Tak ma byc? Czy cos pokminilem przy programowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszxxx Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 udalo sie vw tool'em. Powiedzcie mi tylko jedna zecz czy gdy sie zmienia z opcji 2 na 1 to tez wam gasnie caly fis? bo pomiedzy opcja 1 a 2 to raz naciskam restet a pomiedzy opcja 2 na 1 to musze 2 razy przycisnac przycisk reset bo gdy raz przycisne to caly fis sie robi czarny i nic nie pokazuje dopiero po ponownym przyciniecu reset wskakuje opcja 1. Tak ma byc? Czy cos pokminilem przy programowaniu? Tak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxxracing Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olololo201 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 graty kupione , czekam tylko na kabelek od czujnika poziomy spryskiwaczy wymiana next week ciekawe ile przeobojów ja bede miał po odblokowaniu pełnego fisu , bo z postow wynika że można sie pochlastać . Czy mocowanie czujnika też trzeba zakupić jeżeli tak to jaki indeksik moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi