Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie alufelgi ? pomoc .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o czerwona, prawie jak moja :decayed:

Fele 18 do b5 opony - 245/40 ZR 18 97Y . Jaka to będzie jazda ?

nie za bardzo przyjemna ze wzgledu na koleiny

kup te które dałes w aukcjach allegro:

http://moto.allegro.pl/item313171185_17_alumy_bbs_5x112_vw_audi_mercedes.html :th:

Opublikowano

Na koleinach to i teraz mam problem na 225.. :gwizdanie:

To nie jest jakiś starszy wzór ? one są ładne ale chciałem oponke 225/45.17 ..tu jest 215/45 ..

Opublikowano

raggaman, piekna ta B5 i felga... ale opona 245 to juz totalne nieporozumienie jak na Polskie warunki :)

Opublikowano

Ragga zostań przy tym rozmiarze 225x45x17" optymalne rozmiary i się wygląda i się jeździ :decayed:

Opublikowano

raggaman, piekna ta B5 i felga... ale opona 245 to juz totalne nieporozumienie jak na Polskie warunki :)

No niestety juz sobie to zakodowałem ;(

Ragga zostań przy tym rozmiarze 225x45x17" optymalne rozmiary i się wygląda i się jeździ :decayed:

Tak też zrobie .... jade w następnym tygodniu do Parczewa zobaczyć co mają ciekawego :przebiegly: Bo na allegro to to samo jest...czyli wielkie ..nic .

Opublikowano

18 to nie za duzo jak na b5 ? Czy 17 to świat i wiecej nie trza ?

to za leży, kogo spytasz, ja latam na 18" i sobie chwalę :cool:

Opublikowano

18" do B5 na polskie drogi dla mnie za duże

przeciez do B5 zaklada sie taki sam rozmiar opon jak do B6 i B7, a nawet A6 c5 - wiec nie wiem skad ten pomysl z kosmosu ze do B5 18" za duze

ja jezdze na 18" i z checia bym 19" zakupil gdyby nie te #@!#!@ krawezniki wysokie na 20cm na ktore musze codziennie wjezdzac

Opublikowano

Przemyslane . 18 są jednak za duże jak dla mnie :embarrassed:

W planach 17 i ciągle szukam . Co myślicie o tych ? Do kupienia za psie pieniądze :przebiegly:

314636646yg0.jpg

Opublikowano

Do kupienia za psie pieniądze :przebiegly:

i tak też wygladają

ale moze to wina zdjecia

Opublikowano

wiocha ...

Opublikowano

wiocha ja nic..kupuje te bbs motorsporty i 18"..jak masz sprawne zawieszenie to jeździ się bardzo dobrze..

Opublikowano

wiocha ja nic..kupuje te bbs motorsporty i 18"..jak masz sprawne zawieszenie to jeździ się bardzo dobrze..

Te PLW - w polerce wygladaja zjadliwie .. bez lipnie . Co do BBS CH .. sa do kupienia za 1500 zł z oponami ( 2 do wywalenia 2 znośne) do negocjacji jakiejś delikatnej :embarrassed:

Zawieche mam sprawną tylko jak nawale "metalu" do bagażnika to mogą sie pojawić klopoty , poza tym boje sie ocierania , przecierania i łamania feli :no: 18 do silnika 110 Km - pomyłka !

Poluje na 17 .. dalej .. :mysli:[br]

Opublikowano

[+]

110 kucy w serii ledwo jezdzi .... na 18-tkach to sie bedzie ledwo toczyc .... :naughty:

[kazdy lanos Cie objedzie] :polew:

Opublikowano

[+]

110 kucy w serii ledwo jezdzi .... na 18-tkach to sie bedzie ledwo toczyc .... :naughty:

Dlatego szukam 17 ' :decayed: Tylko na alle nic ciekawego nie ma :mysli: Trzeba wyruszyć na P...poszukiwania :naughty:

Opublikowano

Co myślicie o tych ? Do kupienia za psie pieniądze :przebiegly

wyglądają jak kołpaki :thumbdown:

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze rob... dzisiaj widzialem identyczny wzór kołpaków na A4. Brzydkie :thumbdown:

Opublikowano

[+]

a ja sie z tym nie zgadzam...... :tongue4: na 18''.....nawet przy 110 kucykach smiga sie bardzo dobrze..... :decayed:

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze rob... dzisiaj widzialem identyczny wzór kołpaków na A4. Brzydkie :thumbdown:

Si... polerka wyglada jeszcze zjadliwie ...cos jak MAM08 ... te zwykłe no juz kapslowato :confused4:

[+]

a ja sie z tym nie zgadzam...... :tongue4: na 18''.....nawet przy 110 kucykach smiga sie bardzo dobrze..... :decayed:

Twoje 18 ' były mocarne ( na allero dyndały ostatnio ) :naughty: Ty masz teraz 17 ' te S-line ?

Opublikowano

raggaman dawaj te nr 1 z ebaya

będą pasić :th: