markus85 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 No i dostało się chłopakowi, ale powoli, przynajmniej nie przerabiał jej na A6, pościągaj te niby chromy, lampy tył mogą według mnie nawet zostać, posadź ją niżej i będzie dobrze. + za gril, + za fele, i odejdź od tych pomysłów z dokładkami.
pablo_9 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Tomek prosiłeś o opinie i dostałeś je, teraz trzeba brać się za wyprowadzenie na prostą A4 bo takiego koloru nie można tak zmarnować a do tego auto jest po II lifcie i za to plus teraz pytanie: masz ori lampy przednie i tylne do niego ? jak tak to wracaj do ori, chromy wywalaj bo nie jeden już to przerabiał (ja też ) i niestety będzie tak jak Kowi napisał, zakładaj ori nic trudnego (wiem bo zakładałem ) zapodaj jeszcze zdjęcia wnętrza i wspólnymi siłami poprawimy A4
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 kuzwa zlecieli sie znawcy! nie znacie sie i tyle i nie nadazacie za trendami! idzicie sobie z waszymi radami na kupa.eu!!!! foch :polew: Czasami jak stanę niedaleko takiego auta to mi wstyd... że takie A4ki są wśród nas No ale... ważne że właściciel zadowoljony jest szał... ch#ja tyle pieniędzy wywalone w błoto, a mogło być takie ładne auto...
Olaf Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 ja jednak powstrzymam sie od komentarza ;/ :wallbash: :wallbash:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 lipa to wiadomo ale i też brak jakiegokolwiek stylu i konsekwencji bo z jednej strony turbo chromy wszędzie a z drugiej gryll lampy itp na czarno ogólnie to wstydziłbym się jeździć takim autem
bogdansky Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 może jeszcze uda się to jakoś uratować , ale ogólnie
tomazi88 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 heh okey przyjąłem krytykę dzięki za opinie :> nie no to już nic nie będę robił :> pojeżdzę tym do końca roku w przyszłym mam zamiar kupić b7 iii nic pewnie nie będę robił booo z tego co piszecie nie bardzo mi to wychodzi aa to może ktoś kupi;D
tig16 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 http://maselko.net/guziki/cotokurwajest masz sporo do roboty
Iverson Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 ...dobra już znamy Waszą opinię - teraz proszę o konkretne przykłady jak pomóc koledze w naprawie
pawelwarsze Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 chyba najlepsza rada to poogladac auta kolegow z forum a jak nie www.calibra forum .pl tylko znaczek łopla i jakas lotke na klape
chris.lkr Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 uuuuuuu la, la, grubo pojechałeś kolego tomazi88 z tą A4. Zapytam tylko tak dla formalności, czy to Ty zrobiłeś Jej taką krzywdę, czy poprzedni właściciel był tak wylewny w modach?
Armi Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 uuuuuuu la, la, grubo pojechałeś kolego tomazi88 z tą A4. Zapytam tylko tak dla formalności, czy to Ty zrobiłeś Jej taką krzywdę, czy poprzedni właściciel był tak wylewny w modach? Już miałem pisać, że chyba nie przeczytałeś pierwszego postu, patrzę a tu opis skasowany Tak, to jego "dzieło".
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 trafił na forum i teraz może podążać dalej złą drogą lub zrobić fajną A4-kę bo jest to możliwe bo zmiany na szczęście są do ogarnięcia w jeden dzień ale to już od właściciela zależy
MASATO Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 lepiej byś zrobił gdybyś nic przy niej nie modził i został przy serii. czarny polift w sedanie... wystarczyła tylko lekka gleba i ładna fela a resztę wydanej kasy zainwestować w graty na moc.
kubson Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 trafił na forum i teraz może podążać dalej złą drogą lub zrobić fajną A4-kę bo jest to możliwe bo zmiany na szczęście są do ogarnięcia w jeden dzień ale to już od właściciela zależy Na forum jest od kwietnia 2010r
Zanafar Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 zewnątrz bajera a w środku coś robiłeś???
tomazi88 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 zewnątrz bajera a w środku coś robiłeś??? [/quotw środku czarna skóra ... dobry sprzęt grający ... radio alpine ... zestaw głośników pioneer oraz sony miałem zamiar robić coś więcej ale nie wiem co to teraz z tym będzie :gwizdanie: e]
tig16 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 zdejmij te chromy obwódki klamki lampy przod tył na ORI i bedzie o niebo lepiej
tomazi88 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 zdejmij te chromy obwódki klamki lampy przod tył na ORI i bedzie o niebo lepiej [/quotchromy masz racje tak zrobię tylko lampy...hmmm tylnie zmieniałem już 4 razy a przednie 3 razy :> ale zobacze dzieki za opinie e]
Rekomendowane odpowiedzi