domin79 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Bartek dawaj numer konta. Nas kilka złotych nie zbawi a Tobie pomoże. Wszyscy korzystamy z Twoich opisów a i na PW zawsze chętnie odpowiesz i tak jak u mnie żadnego pytania nie zostawiłeś bez odpowiedzi dlatego teraz nie chodzi o Twoją dume ale o nasze podziękowanie i wyraz szacunku za to co robisz dla tego forum. dobrze gada
wladi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Bartek dawaj ten numer bo jak nie to przyjedziemy i Ci wp***dol spuścimy:D
mlody67 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 dawaj chłopak konto- dzisiaj Tobie pomogą jutro Ty pomożesz. Bardzo mi się podoba jak wasz klub działa.
wladi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Może ktoś robił przelew kiedyś Bartkowi to niech wyśle na pw nr:naughty:
mlody67 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Kto zna jego dane- niech znajdzie numer bankowy przez google:)
wladi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Haha za chwile Bartek będzie poszukiwany jak jakiś kryminalista:polew: najlepiej niech sam wrzuci swój nr konta:wink:
mlody67 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 wrzuci wrzuci jak zrozumie, że trzeba nie tylko pomagać ale nieraz dać sobie pomóc.
wladi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Powiem tak: nikt nie wymaga nie wiadomo jakich kwot ale jest nas trochę na forum i jak każdy wpłacił by nawet jakąś symboliczną kwotę to naprawdę można trochę zebrać i chłopaka chociaż trochę odciążymy. Do Bartka: Nie unoś się dumą i daj ten numer!!!
MarianekZg Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Bartek dawaj numer konta. Nas kilka złotych nie zbawi a Tobie pomoże. Wszyscy korzystamy z Twoich opisów a i na PW zawsze chętnie odpowiesz i tak jak u mnie żadnego pytania nie zostawiłeś bez odpowiedzi dlatego teraz nie chodzi o Twoją dume ale o nasze podziękowanie i wyraz szacunku za to co robisz dla tego forum. Popieram w 100%
WhyMe? Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Symbolicznie każdy po 1000 zł Żarty żartami ale chętnie sam pomogę mimo tego że nie znam Bartka
wladi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Prosta sprawa, tworzymy tu na forum jakąś pakę i chociaż nie wszyscy się znają osobiście to jeden drugiemu służy zawsze w miarę możliwości pomocą więc bez dwóch zdań każdy dla drugiego zrobiłby to samo co chcemy zrobić dla Bartka i ja też nie miałem przyjemności poznać Go osobiście to wierzcie, że takim ludziom warto pomagać
mlody67 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Dawaj ten numer, bo będzie trzeba pójść po niego od urzędu skarbowego
Bart-S Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Naprawdę dziękuję ale tu nie chodzi o dumę tylko o inne okoliczności o których nie chcę pisać na oficjalnym forum (jeśli ktoś ma ochotę to możemy podyskutować na pw). Numeru konta nie podam i pieniążków żadnych nie przyjmę - odświeżyłem ten wątek ponieważ sporo ludzi interesowało się sprawą więc wypadało przedstawić jej finał. Nie chcę aby ktoś pomyślał, że wpisując się tu liczę na wcześniejsze deklaracje - absolutnie tak nie jest, zresztą przedstawiłem już swoje zdanie na ten temat. Za mój czas i pomoc dla Was nic mi się nie należy - robię to bezinteresownie, bo po prostu to lubię i naprawdę cieszy mnie to gdy swoją wiedzą mogę komuś pomóc. Satysfakcja z tego płynąca zupełnie mi wystarczy. Życie jest dziwne i nigdy nie wiesz co się spotka. Być może kiedyś naprawdę będę potrzebował pomocy - dobrze wiedzieć, że mogę na Was liczyć. Dzięki
wladi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Jednak nic do Niego nie dotarło więc trzeba wybrać delegację (najlepiej jakiś koksików:decayed:) i jechać do Bartka
Onkel Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Ktoś pewnie przesylal Bartkowi kasę choćby na potrzeby poduszki do testow czy odpali b7 w b6. Jak zaczniemy przelewać to nie da rady nam zwrócić A tak poważnie- Tak jak napisales bezinteresownie pomagales ludziom z forum teraz ludzie z forum beainteresownie pomogą Tobie. I jakby z lódzkiego chciała się zebrac ekipa i jechać do Bartka z jakimś ''podziękowaniem'' to jestem jak najbardziej za bo bylo by mi bardzo miło Cię poznać i wypić jakąś flaszkę. Mariuszzgierz piszesz się??? Zbierzemy jeszcze kilku chłopaków i możemy lecieć. Daleko nie ma.
sokal Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Nie znam Bartka, ale do Łodzi chętnie się przejadę, z Sosnowca to rzut kamieniem Zrzutę też wspomogę, może nie znacząco ale jak każdy sypnie groszem to na nas tylu szybko się uzbiera trzeba sobie pomagać i wspierać dobre inicjatywy
wladi Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Ja jestem za jak będziecie jechać to dajcie znać ---------- Post dopisany 13-10-2012 at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany 12-10-2012 at 22:32 ---------- Ktoś pewnie przesylal Bartkowi kasę choćby na potrzeby poduszki do testow czy odpali b7 w b6. Jak zaczniemy przelewać to nie da rady nam zwrócić A tak poważnie- Tak jak napisales bezinteresownie pomagales ludziom z forum teraz ludzie z forum beainteresownie pomogą Tobie. I jakby z lódzkiego chciała się zebrac ekipa i jechać do Bartka z jakimś ''podziękowaniem'' to jestem jak najbardziej za bo bylo by mi bardzo miło Cię poznać i wypić jakąś flaszkę. Mariuszzgierz piszesz się??? Zbierzemy jeszcze kilku chłopaków i możemy lecieć. Daleko nie ma.Ej kuźwa to jest myśl:naughty:ja będę jechał na bank ale jak by co to w wekend:wink:
Rafi78 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Naprawdę dziękuję ale tu nie chodzi o dumę tylko o inne okoliczności o których nie chcę pisać na oficjalnym forum (jeśli ktoś ma ochotę to możemy podyskutować na pw). Numeru konta nie podam i pieniążków żadnych nie przyjmę - odświeżyłem ten wątek ponieważ sporo ludzi interesowało się sprawą więc wypadało przedstawić jej finał. Nie chcę aby ktoś pomyślał, że wpisując się tu liczę na wcześniejsze deklaracje - absolutnie tak nie jest, zresztą przedstawiłem już swoje zdanie na ten temat.Za mój czas i pomoc dla Was nic mi się nie należy - robię to bezinteresownie, bo po prostu to lubię i naprawdę cieszy mnie to gdy swoją wiedzą mogę komuś pomóc. Satysfakcja z tego płynąca zupełnie mi wystarczy. Życie jest dziwne i nigdy nie wiesz co się spotka. Być może kiedyś naprawdę będę potrzebował pomocy - dobrze wiedzieć, że mogę na Was liczyć. Dzięki Bartku zanim pomyslą, że jesteś świętym za życia daj sobie pomóc -to że działasz bezinteresownie to tylko świadczy o Tobie - wielki szacun
klysek Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Ja jestem za jak będziecie jechać to dajcie znać---------- Post dopisany 13-10-2012 at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany 12-10-2012 at 22:32 ---------- Ktoś pewnie przesylal Bartkowi kasę choćby na potrzeby poduszki do testow czy odpali b7 w b6. Jak zaczniemy przelewać to nie da rady nam zwrócić A tak poważnie- Tak jak napisales bezinteresownie pomagales ludziom z forum teraz ludzie z forum beainteresownie pomogą Tobie. I jakby z lódzkiego chciała się zebrac ekipa i jechać do Bartka z jakimś ''podziękowaniem'' to jestem jak najbardziej za bo bylo by mi bardzo miło Cię poznać i wypić jakąś flaszkę. Mariuszzgierz piszesz się??? Zbierzemy jeszcze kilku chłopaków i możemy lecieć. Daleko nie ma.Ej kuźwa to jest myśl:naughty:ja będę jechał na bank ale jak by co to w wekend:wink: organizowac ci jakas sypilanie
wladi Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 No ba:decayed: ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Tak na poważnie to naprawdę chętnie bym się zjawił tylko nie jestem w stanie podać jakiegoś terminu bo zapierdol mam taki ostatnio że nie mam czasu taczki załadować ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- Ale jak ktoś ma ten pieprzony numer konta niech podeśle na PW:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi