bratpit Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 http://www.audisport.za.pl/ pooglądajcie i oceńcie co właściciel mial na myśli i komu chciał zaimponować. I ta demonstracja www.
moskal Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 niezły KOXXXXXX , ten napis na butli LPG i tuba , wyższa półka.
ykk Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Powiem tylko tyle: A kiedys to bylo takie ladne auto.. :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Tym przednim zderzakiem pojechal po calosci hehehe. Jedyny plus jaki widze to zmienienie kierownicy (z tego oblesnego pokrowca hehee). Nie mam pojecia co chcial osiagnac i czy sobie jaj po prostu nie robil , tak Wiesniakujac auto
adamq Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 NOS Z tymi światłami od BMKi upokorzył to Audi na maxa (cholera, przód jak u Poloneza ) Ta gałka zmiany biegów :gwizdanie: No comment
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Wiadziałem gorszego wieśniaka ... jak zaparkuje pod bolkiem to czpykne fote Co do Audi to wystarczyła łądne fele i glebe Co za ciemniak :doh1:
Nowak_zg Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 car audio i NOS do tego te body i te aerografy profesjonalne spojlery dyfuzory progi i te ogromne alusy .... sory ja chlopaki zmieniam styl robie tak jak ON !!!! hahahah
Gość Keżor Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 wydaje mi sie że te żółte stalowe felgi sie lepiej komponują z tym samochodem, no i jest to jedno z aut gdzie jestem za ściągnięciem znaczków z grila i z klapy :> wczoraj na spocie w SK było A4 Agrostyle , niestety nikt nie czasnął fotki
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 a czytaliście to? przepalenie auta... - czyżby chodziło o jakieś ognisko wewnątrz :gwizdanie: słyszałem o przepalaniu kominka ogolna wymiana podstawowych rzeczy ???? odblokowanie maksymalnych mozliwosci auta - fotografie mnie powaliły lampy z bmw brakuje tylko znaczka do kompletu taką twórczośc jakoś się określa, nieprawdaż??? coś dla Tede
krzyniek Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 najlepsze to te żółte progi, suszarka na skarpety i to coś z przodu hm... może do odgarniania śniegu
schiller Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 lampy z bmw nie wiem dlaczego sie śmiejecie, wiele osób na forum tak robi :gwizdanie: cholera, przód jak u Poloneza dokładnie to samo chciałem napisać... nie no az mi sie ;( chce jak takie coś widzę... :bicz3:
Rafaell Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Niestety ale idiotów w naszym kraju nie brakuje
bratpit Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 lampy z bmw nie wiem dlaczego sie śmiejecie, wiele osób na forum tak robi :gwizdanie: cholera, przód jak u Poloneza dokładnie to samo chciałem napisać... nie no az mi sie ;( chce jak takie coś widzę... :bicz3: takie lampy kiedyś robiła jakaś znana firma tuningowa i była możliwośc ich zakupu - pamietam jak oglądałem kiedyś stare katalogi z germanii i tam właśnie były takie B3 z takimi lampami - wyglądało to tragicznie
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Porażka , takiemu to nie powinni przeglądu podbić na stacji diagnostycznej.
tropico Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 pojechał po bandzie ... ale poważnie podszedł do sprawy xplod sony
Rekomendowane odpowiedzi