paput Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Dziś spróbowałem je jakoś wypolerować jednak jedyne jaki efekt uzyskuję to to, że się bardziej świeca Chociaż to i tak chyba bedzie lepiej wyglądać niż relingi z przebarwieniami czym polerowałeś? kup dobrą pastę
Kulis Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Autosolem jechałem. Co do felg ... idą na śnieżną biel.
paput Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Autosolem jechałem. Co do felg ... idą na śnieżną biel. przy tych twoich felach i bez gleby szału nie będzie[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:07_________________________________________________zostaw sobie te fele a kup jakieś 17" lub 18" zgleb strucla i dopiero maluj
Kulis Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 tyle ze do 16stek mam nowki sztuki opony. a na wiosne przyjdzie 17/18
paput Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 tyle ze do 16stek mam nowki sztuki opony. a na wiosne przyjdzie 17/18 to jeździj na takich jak masz bo biały to tych ni jak nie pasuje IMO
Kulis Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 tyle ze do 16stek mam nowki sztuki opony. a na wiosne przyjdzie 17/18 to jeździj na takich jak masz bo biały to tych ni jak nie pasuje IMO Problem w tym, że obecnie mam je w czystym aluminium. Lakier już kupiłem, więc niech zostanie - zobaczymy co to z tego będzie Może akurat Z drugiej strony - to tylko fele na zime :>[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 21:21 A teraz może coś ... Z prac przeprowadzonych w ten weekend :> :> Całe auto robiliśmy w sumie pierwszy raz, więc proszę o lekką wyrozumiałość (No i oczywiście nie wszystkie środki są renomowanych firm - niektóre nawet "domowych sposobów" ) (Małe foty - kumpel zapomniał zmienić rozdzielczość aparatu ... ) Użyliśmy: - "Ala" APC. - Płyn do naczyń - Cleaner z BricoMarche - Wosk Coli 476s - Mikrofibry (ok. 6 sztuk) - Pędzelki o różnej grubości Aldonka przed rozpoczęciem prac Czas zacząć prace: - Na pierwszy ogień poszło wszystko pod machą - Nie jest wszystko idealnie dokładnie zrobione - niektórych rzeczy nie chcieliśmy po prostu robić. Następnie wnęki: No i reszta (felgi, nadkola, uszczelki / listwy, klamki) Po umyciu, przed cleanerem i woskiem.: A tu już efekt końcowy: Film z efektem wosku dodam, jak się wrzuci na YT
pepik Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Dobra robota jak bym miał bliżej to bym Ci podstawił autko na weekendzie
Kulis Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Jedna warstwa Coli 476s ? Dokładnie tak. Jedna warstwa tylko była położona :> Dobra robota jak bym miał bliżej to bym Ci podstawił autko na weekendzie Dzięki :> Zapraszam jak coś :> :>[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 16:13_________________________________________________No i wpadły nowe fele ... Tak to wygląda obecnie
Inkognito Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 to jest set up zimowy?? ja mam taki plan na lato chodzi mi o kolor...
Kulis Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 Dokładnie, to jest na zimę Tak wygląda o wschodzie słońca...
johny_walker Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Prawie jak moje białe OZ Za setup zimowy kapelusz z głowy
pepik Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Fajnie te białe fele wyglądają jaki koszt takiego malowania? Może być priv
Armi Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 A cóż to za środek "ala ACP" ? Mam ACP ale u mnie tak rewelacyjnie nie wyszło
Kulis Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Był to Giguś z ciepłą wodą (czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie ale bardzo ładnie wszystko zbierało ) Cieszę się, że wypadło to pozytywnie [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 16:28_________________________________________________Dodam coś co się niedługo zmieni, żeby nie było, że stoję z modami. Fakt faktem - nie jest to super ekstra wypaśny mod, jednak na pewno Aldonka będzie się lepiej prezentowała :> Mianowicie: Teraz tylko dobrać lakierek i pomalować oba lusterka :> I montażżżż [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 16:36_________________________________________________Co sądzicie o tych felgach. Są to 17stki 8J, 5x112 firmy Alutec. Mogę je dostać w sumie za ok. 600 stówek. Jak myślicie, będą pasowały i się w miarę ładnie komponowały?
pepik Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Poproś kolegów w odpowiednim wątku o VT. Jak za 600 pln-ów to bym brał jeśli więcej to wolałbym jakiś ori wzór, te mogą wyglądać ciekawie
junior_tdi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 zdrowa Audiola, dobra baza do rezania osobiście co do koła to nie za bardzo mi podchodzą, ale z drugiej strony za tą kaskę to raczej się opłaca... bezawaryjności życzę
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Był to Giguś z ciepłą wodą (czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie ale bardzo ładnie wszystko zbierało ) Cieszę się, że wypadło to pozytywnie [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 16:28_________________________________________________Dodam coś co się niedługo zmieni, żeby nie było, że stoję z modami. Fakt faktem - nie jest to super ekstra wypaśny mod, jednak na pewno Aldonka będzie się lepiej prezentowała :> Mianowicie: Teraz tylko dobrać lakierek i pomalować oba lusterka :> I montażżżż [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 16:36_________________________________________________Co sądzicie o tych felgach. Są to 17stki 8J, 5x112 firmy Alutec. Mogę je dostać w sumie za ok. 600 stówek. Jak myślicie, będą pasowały i się w miarę ładnie komponowały? Bierz te felgi, będą dobre na zimę
terrorbps Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 będą pasowały,moje też są pięcio ramienne,coś podobne do tych,tylko 18tki i nawet nawet wyglądają,zerknij do mnie
Rekomendowane odpowiedzi