Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Audi A6 C6 Pełen pakiet S-line, pierwsze w Polsce 2.0 tdi quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakie koszta takiej dokładki w aso bo na allegro nie moge samej wyczaić, a i jeszcze potrzebuje taką dokładke w wyjsciem na hak

Opublikowano

Hmm i mówi się D......E Młody bardzo :decayed:

Fajnie jak ludzie nie wiedzą co sprzedają :cool1: masz nawet zaślepkę na hak, nie dostaniesz taniej :kox:

http://moto.allegro.pl/audi-a6-a-6-4f9-tyl-tylni-tylny-kombi-rury-pdc-349-i2005548659.html

a w zamian Ty znajdziesz mi s-line FL 2009 w tej cenie . :cool1:

Opublikowano

zalicytowałem dzieki mam nadzieje ze to to bo gosciu nie odbiera telefonu :decayed:

Opublikowano

to,to :)

Opublikowano

to teraz jeszcze jakies koncówki ładne najlepiej oryginalne :kox:

Opublikowano

Piotrze bo nie czytalem od początku i troche mi sie niechce ale wsadziles juz cahe ?

Opublikowano

tak wsadziłem cahe i IC od b8 3.0 tdi w czwartek jade do Witka na program

a tu dzisiejszy zakup listwy jeszcze oklejone na biało ale najlepsze jest to ze sa w moim kolorze cena za wszystko 900zł

20120115119.jpg

no i po programie

20120119126.jpg

Opublikowano

50 koników wiecej no ładnie

pewnie roznica nieba a ziemia ?

fajna seria na tym silniku

Opublikowano

programik :kox: teraz autko przyspiesza w pełnym zakresie obrotów :naughty: :naughty:

Opublikowano

Listwy na samochodzie ?

Opublikowano

jeszcze, nie mam czasu. Mam nadzieje ze jutro wsadze na autko

Opublikowano

to nie jest auto do robienia osiągów, strasznie ciezki klocek jest z a6.

moze jakies pomiary sie zrobi z czasem :naughty:

Opublikowano

witam

przy wymianie silnika od mitsubishi trzeba jeszcze pamiętać o wymianie świec żarowych bo są inne.

dopiero w zimne dni okazało sie że dwie mam padniete . dzisiaj wymieniłem cały zestaw od kolegi Dzika ceramiczne NGK .[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:06_________________________________________________dzisiaj zerwałem białą okleine z listew i okazało sie ze są jaśniejsze niż moje auto , wiec jada do malowania .

na pokładzie zawitały lusterka od s6

Opublikowano

foty bedą jak listwy wsadze i zderzak

Opublikowano

Panowie potrzebuje szybka odp. po czym poznac czy bi-xenon jest skretny czy normalny??

Wsadzilem nowe lmpy z diodami i nastawy mi nie dzialaja a u kolegi od którego mam te lampy wszystko dzialało i on mial u siebie bi-xenon zwykły.

Opublikowano

przy odpalaniu i poziomowaniu lampy powinny robić góra-dół, lewo-prawo. tak było w bi-xenonie skrętnym u mnie w A3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...