adadur Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 Dziękuję za wszelkie gratulacje również i za te jeszcze nie zamieszczone Łukaszr nie ma sprawy jak będziesz wybierał się do rodzinki to daj znać. Może twoją żonke (Anię) coś tknie ... graty.w koncu bedziesz mial zajecie jedno już mam co wiadać na zdjęciu z Kaletki: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7418.45 gratki, tylko żebyś przez to forum nie zaniedbywał pozdrawiam z KR No niebawem urlopik jakiś musi być ale spoko przyjemności swoja droga obowiązki swoją.
angela Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Adas....gratulacje.... :oklaski: Hehe......no to widze, ze druga mala kobietka w Twoim zyciu..... Teraz sie musisz postarac o syna..... Gratulacje jeszcze raz.......niech malenstwo rosnie zdrowo.... Pozdrowionka dla szczesliwej rodzinki..
Mad_MAX Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Wszystkiego najlepszego i zeby roslo w sile
audia4s4 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Gratulejszon ojciec i witaj w klubie Tatusiów
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Ojciec ---> GRATULACJE!!! dla Ciebie oraz Szanownej Małżonki niech się dzieciak zdrowo chowa :th:
voxan69 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Najszczersze gratulacje i pozdro dla całej rodzinki. Mój synek ma przyjść na świat za miesiąc-fotelik juz jest haha. :>
Gość osetti Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Serdeczne gratulacje dla świeżych rodziców i duuuużo zdrówka dla ślicznego Maleństwa Osa pozdrawia
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Ojciec....za zdrowie córki to trzeba wypić;D Gratulacje;)
viktor098 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 gratulacje i wytrwalosci w nieprzespanych nocach :th:
rzeźnik. Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 gratulacje i wytrwalosci w nieprzespanych nocach :th: beeezeeedura moja kończy w czwartek 4 tygodnie i śpi jak suseł . gratki dla tatki
wojtusania Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 no przylanczam sie do gratulacji, piekna cora, wypije pifko za zdrowko
miro_x Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 beeezeeedura moja kończy w czwartek 4 tygodnie i śpi jak suseł . gratki dla tatki jak moja kończyła 4 tygodnie też tak myślałem a teraz ma 2,5 miesiąca i już lubi kilka razy w nocy wstawać. A dla taty i mamy gratulacje.....
Rekomendowane odpowiedzi