audia4s4 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 jakie buty mam ubrać wsiadając do auta papcie Ja tam wole korkotrampy lub gnojoskoki
rotter Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 no dobra a w skarpetach czy może bez a kapelusz i wsiadać z prawej strony czy z lewej a i wsiadać wkładając najpierw prawą noge czy lewą no bo ja jak wsiadam do autka to przebieram buty przy aucie i jak wysiadam to zostawiam je w środku i nie muszę sprzątać a buty do chodzenia mam na podjeździe i jak wysiadam to od razu przebieram, czy buty z auta mam myć i jak tak to czym bardzo prosze o szczere i poważne odpowiedzi bo jak nie to sie zamkne w sobie
LuCaS_gr44 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 nie no sciągaćie buty jak wsiadacie do samochodu to nie, lepiej każdemu dać takie obuwie worki jak w szpitalu odkuzacz lepszy domowy niż samochodowy
voxan69 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Znam gościa który ma nowego Leona i codziennie wkłada pod nogi na wycieraczkę nowy karton tak aby nie zabrudzic oryginalnych wycieraczek. :th: System jest THE BEST no i nie trzeba sie martwic jaki odkurzacz kupić.
Mad_MAX Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Hyhy najlepiej to nie wsiadac do auta od nowosci bedzie KOX czysto :laghing2: :laghing2: :laghing2:
neever Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie no co niektórzy to mają problemy hyhy nie no sciągaćie buty jak wsiadacie do samochodu to nie, Ciekawe jak będziesz chciał zabrać jakąś fajną laskę na przejażdzkę i będziesz jej kazał zmienić buty bo... sie wycieraczka pobrudzi Jak myślisz co ona odpowie? pozdro i oby mniej takich "poważnych" problemów
poziek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zamiast odkurzacza wpuścić do kury - niech wydziubają wszystkie śmieci tekst miszcz kolejne proszę
Squdow Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja na przykład stosuje folie do pakowania jedzenia Obklejam nią dywaniki, siedzenia i kierownice, a co sobotę ściągam i wymieniam na nowa
audia4s4 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zalezy jeszcze ile ma sie tego piachu jak w ilosciach hurtowych to polecam szype z nalklejką ,,hartowane''
Gość pawel1477 Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ja odkurzacza samochodowego używam do odkurzenia swojego psa zanim wsadzę go do swojej :a4fan:co by mi sierści na siedzeniach nie zostawiał
domjenick Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ja mam taki na 12 v ,i powiem tak ,cos tam odkurzy ,ale nie ma to jak odkurzacze na cpn-ach,nie wiem jak to wyglada w polsce ,bo dawno nie bylem ,ale nie wydaje mi sie ,ze to wielki majatek , jesli stac cie na paliwo,to i na odkurzacz tez powinno
Rekomendowane odpowiedzi