Ponio1767 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ktos zamiescil w dziale czesci: Pierścień uszczelniający N90927302 Uszczelka 069131547D tylko to jest do silnika awx 130 kucy 2003r , do AVF podejdzie to samo?? Cena w ASO odpowiednio : 11.96 i 13.03 zeta.
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 AWX i AVF mechanicznie niczym się nie różnią.
hidden22 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam ja dzisiaj jestem po czyszczeniu i wymianie uszczelki i oringu ! jak narazie wszystko cacy nic nie leci a tak mi sie pocil EGR ze szok oring ten gumowy byl tak twardy ze cos normalnie jak plastik polecam taki zabeg zawssze pare groszy sie zaoszczedzi i mozna w cos innego zainwestowac
raffik Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wymiana EGR-a pomoże tylko na 3 miesiące!!! EGR-a się w tym przypadku nie wymienia,tylko czyści wraz z poprzedzającą go rurą i kolektorem dolotowym za nim(oring w service Audi 12zł),a następnie zaślepiasz EGR-a na kolektorze wydechowym(blaszka na allegro 5zł) by nie dawał na niego spalin i masz spokój oraz żwawsze auto. Pozdrawiam!
Stichy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 To ciekawe co mowisz - ja juz 5 lat jezdze i nie cieknie Moze dlatego ze nowy zalozylem a nie uzywany
raffik Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 To ciekawe co mowisz - ja juz 5 lat jezdze i nie cieknie Moze dlatego ze nowy zalozylem a nie uzywany Pewnie bywa i tak,ale potwierdzone jest iż na ogół jest tak jak napisałem wcześniej. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi