Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alvaro chyba chodzilo o takie cos.

Jezdzilem ostatnio testowo dwoma A4: jedna miala ACC a druga byla bez. Ta z ACC miala przy predkosciomierzu wlasnie takie czerwone trojkaci (zapalaja sie w zaleznosci od predkosci) - ta druga ze zwyklym tempomatem nie miala nic.

I chyba kierownica z pasami to jest od line/side assist? Natomiast ACC ma wlasnie ikonke tego samochodzika z falami radiowymi?!

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz juz wiem o co dokladnie chodzi :) u mnie jest ten obrazek tylko w kolorze szarym ( bo ACC jest nie aktywne ) . Musze sprawdzic te trojkaciki czy rzeczywiscie sa jakies ikonki :mysli: No bo jakie nie to qpa bedzie z MODA :(

http://www.youtube.com/watch?v=CkEipB8lvOA

Opublikowano
  • Autor

wrclaguna jak co Ty bierzesz ten licznik :

http://allegro.pl/licznik-audi-a4-a5-b8-8k0-920-930-j-2-0l-tdi-i1817900808.html

gość twierdzi że legal 100% a ja biorę Twój, tylko się ogarniaj szybko bo jak nie to łykam tego :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie 920 930C :wink4:

Opublikowano

nie wiem co to :decayed: ale dobrze, że masz :) też mi nigdy opona nie pękła, ale kiedyś może być ten pierwszy raz :wink4:

tzn. za przez 100 tys czy 5 lat jezeli auto jest serwisowane w ASO nan gwarancje mobilnosci , jak stanie mam lawete , serwis hotel dla mnie i pasazerow , samochod zastepczy itp. itd. :wink4:

Opublikowano

nie wiem co to :decayed: ale dobrze, że masz :) też mi nigdy opona nie pękła, ale kiedyś może być ten pierwszy raz :wink4:

tzn. za przez 100 tys czy 5 lat jezeli auto jest serwisowane w ASO nan gwarancje mobilnosci , jak stanie mam lawete , serwis hotel dla mnie i pasazerow , samochod zastepczy itp. itd. :wink4:

Dobra rzecz :good:

Opublikowano

dobra , tym bardziej ze audi nie grzeszy bezawaryjnoscia :wink4:

Opublikowano
  • Autor

KERCZI za***iście się zapalają :decayed::kox:

Opublikowano

no to lutownice w reke, zbierac d*py i rezac Ci co maja ledziochy :)

Opublikowano

niestety sprawdzałem to i w praktyce nie jest tak kolorowo z tymi hotelami itd jak to w serwisie mówią...

Opublikowano

niestety sprawdzałem to i w praktyce nie jest tak kolorowo z tymi hotelami itd jak to w serwisie mówią...

Nie specjalnie chcial bym z tego kozystac , ale moge cie zapewnic ze Norweski treatment jest troszke inny :wink4: .........

ja nawet dostaje auto zastepcze jak zostawiam zamochod na godzine na wymiane oleju z czego za kazdym razem kozystam :naughty:

Opublikowano

Nie specjalnie chcial bym z tego kozystac , ale moge cie zapewnic ze Norweski treatment jest troszke inny :wink4: .........

ja nawet dostaje auto zastepcze jak zostawiam zamochod na godzine na wymiane oleju z czego za kazdym razem kozystam :naughty:

true Turdzi, w PL tez tak (moze nie na az takim poziomie jak w N, ale zawsze cos) jest i potwierdzam ze dziala. Poczawszy od lawety ktora zawiozla mnie do wulkanizatora konczac na samochodzie zastepczym na czas serwisu auta, co prawda byl to nowy ford fiesta 1.6 ale zawsze cos :) Korzystalem niejednokrotnie i nigdy nie bylo zadnych problemow

Opublikowano

moim zdaniem pomylił się po prostu :) wrclaguna miał takie 16tki na sprzedaż

Opublikowano

W ASO jest akcja do soboty na produkty AUDI wszystko w dol 50 % :) np. dokladki, spojlery , dywaniki ,akcesoria AUDIO ,koszulki itd. :kox:

Warto pojechac jak to ma niedaleko i przejrzec oferte :gwizdanie:

Opublikowano

ciekawe gdzie takie promocje maja:)

Opublikowano

wczoraj odbierałem listwy S-line do A5tki z ASO Konarzewski, zamawiałem we wtorek i cena była normalna.. niestety :wallbash:

Opublikowano

wczoraj odbierałem listwy S-line do A5tki z ASO Konarzewski, zamawiałem we wtorek i cena była normalna.. niestety :wallbash:

Nie na wszystkie produkty maja :decayed: Lista jest baaaaardzo dluga

ciekawe gdzie takie promocje maja:)

ONLY ASO :)