Opublikowano 10 Lutego 201313 l 3M robi-ło. Z powodu ceny, a co za tym idzie małego popytu zaprzestali produkcji. Wygląda to kozacko na żywo. Poza tym(chyba)nikt takiego moda na forum nie ma. Aha. PL wersji nie bylo zdaje sie?
Opublikowano 10 Lutego 201313 l Niestety, zdjęcia nie oddają w pełni efektu. W parze z LED, a z neonem to już wogóle jest mistic. https://www.google.de/search?q=selbstleuchtendes+kennzeichen&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=de&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=I7EXUZHJD4fxsgbgz4G4Bg&biw=832&bih=406&sei=J7EXUerLKtDLsga_xYH4Cw
Opublikowano 10 Lutego 201313 l Czad! Tylko nie mogę znaleźć innych niż D. A szkoda, na żywo to pewnie jest efekt.
Opublikowano 10 Lutego 201313 l ile taka przyjemność kosztowała kiedy była jeszcze u nas dostępna? A w którym miejscu przeczytałeś ze była u nas dostępna?
Opublikowano 10 Lutego 201313 l Auto znajomych, praktycznie niejezdzony, maja kilka aut: http://otomoto.pl/audi-s5-C27862449.html
Opublikowano 10 Lutego 201313 l zdjęcia zrobione jakby chciał, a nie mógł.. napisalem mu.. w kazdym razie jesli ktos szuka to to naprawde igla z salonu w pl. nie wiem tylko jaki debil im doradzal w salonie, ze tylko mmi basic..
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Audi A4 8K S- line avant podsufitka (3021696942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeśli ktoś szuka sufitu s-line avant to patrz wyżej, cena przystępna (nie moje:wink:)
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Audi A4 8K S- line avant podsufitka (3021696942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Jeśli ktoś szuka sufitu s-line avant to patrz wyżej, cena przystępna (nie moje:wink:) Kupione:banan:
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Sysek ale przeciez Ty masz avanta a to jest SEDAN Jak sedan popatrz na tylne spływy są prowadzenia do rolety:wink: zresztą w opisie też jest że avant.
Opublikowano 11 Lutego 201313 l eee... nie do avant'a ale do pickup'a pytałeś się go - od czego taka duża plama?
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Zarcilem, ale nutką niepewności była... Przyznaj.. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Wymienialiście ktoś podsufitkę w sedanie ?? Którędy ją wydostać na zewnątrz ?? Przednimi drzwiami, trzeba odkręcić drzwi ?
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Wymienialiście ktoś podsufitkę w sedanie ?? Którędy ją wydostać na zewnątrz ?? Przednimi drzwiami, trzeba odkręcić drzwi ? Ja tam widziałem jak przednia szyba wkładali
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Wymienialiście ktoś podsufitkę w sedanie ?? Którędy ją wydostać na zewnątrz ?? Przednimi drzwiami, trzeba odkręcić drzwi ? Ja tam widziałem jak przednia szyba wkładali No to faktycznie, pocieszająca wiadomość